AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
TRÅDLØS HØJTTALER Drilldown arrow icon LIVSSTILSHØJTALER Drilldown arrow icon HI-FI HØJTALER Drilldown arrow icon HJEMMEBIOGRAF HØJTALER Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHØJTALER Drilldown arrow icon HØJTTALER TILBEHØR Drilldown arrow icon

SVS Ultra Evolution Tower gulvhøjttaler

SVS   Pricematch icon
SVS Ultra Evolution Tower, black high gloss SVS Ultra Evolution Tower, black ash SVS Ultra Evolution Tower, black high gloss SVS Ultra Evolution Tower, black high gloss
SVS Ultra Evolution Tower, black ash SVS Ultra Evolution Tower, white high gloss SVS Ultra Evolution Tower, white high gloss SVS Ultra Evolution Tower, white high gloss
SVS Ultra Evolution Tower, black high gloss SVS Ultra Evolution Tower, black high gloss

Den mindste gulvhøjttaler i Ultra Evolution serien, med hele fire 5.25" basenheder pr. højttaler og unikt layout/design for en stor dynamisk lydoplevelse.

Inventory icon
Leadtime icon small
Vælg variant for pris og levering
Del betalingen op over 10 mdr. med
Express Bank
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro

Om SVS Ultra Evolution serien

Efter flere års udvikling, er SVS nu klar med deres nyeste højttaler serie, som bygger videre på alt det vi elsker ved amerikanske SVS, og samtidig løfter det hele til nye usete højder. Ultra Evolution serien byder på hele syv forskellige højttalere, fordelt på både gulvmodeller, kompakte højttalere samt en dedikeret center og højde / Dolby Atmos højttaler.

SVS acoustically centered time alignment
SVS er ikke bange for at tænke nyt, og det kan i den grad ses på designet på hele Ultra Evolution serien, som ikke rigtig ligner nogle andre højttalere på markedet. Dette er dog ikke kun gjort for at skille sig ud på designet, men har faktisk også en akustisk funktion, som gør at lyden fra alle enhederne, rammer dig på præcis samme tid – SVS selv kalder dette ”Acoustically centered time alignment”. Praktisk betyder det at diskanten er placeret i midten, med både en mellemtone og basenhed over og under sig i en let buet kabinet konstruktion (kun på gulvmodellerne).

Som noget nyt leveres alle højttalerne i Ultra Evolution serien nu også i de tre klassiske SVS-farver; højglans sort, højglans hvid og sort ask finér, hvor den hvide farve er noget helt nyt for gulvhøjttalere fra SVS. Alle højttalerenhederne i Ultra Evolution er nyudviklede og fremstillet præcis til denne serie. Mens Fiber Composit enheder også var at finde i den gamle Ultra serie, er diskanten i Ultra Evolution noget helt nyt, som vi ikke før har set fra SVS. Vi har stadig at gøre med en 1” aluminiums dome, men denne er nu diamant belagt via en række avancerede teknologier, som gør at frekvensgangen nu først stopper ved hele 40.000 Hz! (mere end hvad det menneskelige øre kan høre).

Diamond coated dome tweeter

Ultra Evolution Tower - Kompakt gulvhøjttaler

Hvor den gamle Ultra serie kun bød på ét par gulvhøjttalere, finder vi i den nye Ultra Evolution hele tre forskellige modeller - den ene mere imponerende end den anden. Den mindste model kaldet Ultra Evolution Tower, byder på et par forholdsvis kompakte gulvhøjttalere, der ligesom resten af Ultra Evolution serien har SVS´ helt nye og unikke design. Ultra Evolution Tower tilbyder naturligvis Bi-wire / amping via de solide gulvbelagte højttalerterminaler på bagsiden.

På trods af at Ultra Evolution Tower er den mindste gulvhøjttaler i serien, er den stadig lidt af en bedrift. Vi finder totalt syv højttalerenheder monteret i det 113 centimeter høje, slanke og portede kabinet. På frontbaflen i midten af "buen" finder vi den nyudviklede 1" aluminiums dome som er diamantbelagt - den samme diskantenhed som går igen på samtlige højttalere i serien. På hver side af diskanten, finder vi en 4.5" mellemtone i Fiber Composit, som er flankeret af yderligere to 5.25" basenheder med lang slaglængde - altså totalt fem enheder på fronten af højttaleren, men det stopper ikke her.

På bagsiden placeret direkte overfor basenhederne på fronten, finder vi nemlig yderligere to 5.25" basenheder - altså en total på fire 5.25" basenheder i hver højttaler. SVS selv, kalder denne nye og helt unikke opbygning for deres "Force Balance Array", hvilket reelt set ikke er en ny ting hvis vi vender blikket mod subwoofer verdenen. SVS 3000 Micro bygger for eksempel på samme princip hvor basenhederne er placeret overfor hinanden og spiller hver sin vej. På denne måde elimineres vibrationer i kabinettet stort set, hvilket giver bedre akustiske egenskaber og mere præcis lyd. Med en frekvensgang der starter helt nede ved 30 Hz, byder Ultra Evolution Tower på en imponerende dynamisk lydoplevelse i en ret kompakt størrelse, sammenlignet med andre gulvhøjttalere.

Specifikationer:

 • Konstruktionstype: Basrefleks - 2 x 2.5" porte på bagsiden
 • Impedans: 6 Ohm
 • Crossover: 170 / 1800 Hz
 • Frekvensområde: 30 - 40.000 Hz
 • Anbefalet effekt, nominel: 20 - 300 Watt
 • Følsomhed: 88 dB
 • Diskant enhed: 1" Diamant belagt aluminiums dome
 • Mellemtone enhed: 2 x 4.5" Fiber Composit
 • Basenhed: 4 x 5.25" Fiber Composit (to på front, to på bagside)
 • Tilslutningstype: Bi-wire skrueterminaler
 • Dimensioner, produkt (LxBxH): 21,8 x 42,4 x 113 cm.
 • Nettovægt: 27 kg.

Produktanmeldelser og links

SVS Ultra Evolution Tower gulvhøjttaler | Ask, sort SVS-UETOW-BA: SVS Ultra Evolution Tower gulvhøjttaler | Ask, sort
13.499,00 DKK 
SVS Ultra Evolution Tower gulvhøjttaler | Hvid højglans SVS-UETOW-WG: SVS Ultra Evolution Tower gulvhøjttaler | Hvid højglans
13.499,00 DKK 
SVS Ultra Evolution Tower gulvhøjttaler | Sort højglans SVS-UETOW-BG: SVS Ultra Evolution Tower gulvhøjttaler | Sort højglans
13.499,00 DKK 

Producent beskrivelse - SVS

SVSSV Sound (SVS) er et amerikansk firma med stor success, der har specialiseret sig i at lave ultimative højttalere både til high-end stereo og hjemmebiografer. SVS store succes skyldes bl.a. at de er små nok til at lytte efter deres kunders behov, men samtidig store nok til at kunne få branchens bedste priser på komponenter. SVS højttalere er håndbyggede af nøje udvalgte komponenter, fra hele verden, fra såvel små som nogle af verdens største audio leverandører. De dele SVS ikke selv har været i stand til at bygge, har de derfor fundet den bedst mulige erstatning for, igennem deres brede netværk.

Direkte til dig - Ingen mellemled!

SVS subwoofere kan nemt sammenlignes i kvalitet med andre kendte mærker som REL, Dynaudio, Velodyne og mange andre, dog med den store forskel at prisen ofte er væsentlig lavere på SVS i forhold til konkurrenterne - vel og mærke uden at der er gået på kompromis med kvaliteten hele vejen igennem produktet. Dette skyldes primært at der ikke er nogen mellemled i form af distributører, vi køber direkte hos SVS fabrik.

Der ydes 5 års garanti på SVS i Danmark

AV-Connection yder hele 5 års garanti på produkter fra SVS. Skulle der alligevel opstå problemer med dit produkt efter de 5 år, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe, dog mod betaling for service og reservedele.

Spar ved samlet køb af DSPeaker rumkorrektion og SVS subwoofer

SVS - SV SoundDu kan spare 300 kr. på købet af en Anti-Mode rumkalibrator fra DSPeaker, ved samtidig køb af en hvilken som helst SVS subwoofer.SVS - SV Sound
- Læg blot begge de ønskede modeller i kurven, skriv "SVS Anti-Mode rabat" i kommentarfeltet og gennemfør bestillingen. Beløbet trækkes derefter fra ved faktureringen.

Manualer og brugervejledninger til SVS produkter

Ved køb af et SVS produkt medfølger der normalt en brugervejledning eller instruktion på følgende sprog: Engelsk. Vi kan desværre ikke garantere at der medfølger en trykt manual/brugervejledning i produktkassen, men oftest er den at finde på producentens webside.

- Såfremt du ikke selv kan finde den ønskede manual, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.


Audiovector B&O BOSE Pro Cambridge Audio Dynaudio Elipson Harman Kardon Citation Jamo JBL
Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit SONOS
Sonus faber Spottune SVS System Audio Tangent Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket