Audiovector R3 Signature gulvhøjttaler
AV-Connection Logo
Home icon Forside Retur / Reklamation Finansiering Butikker Kundeservice
Login Log ind
 
English language Dansk sprog Svenska språk
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 29 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Tilbud, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VAREMÆRKER / BRANDS
Audiovector gulvhøjttalere
Audiovector reolhøjttalere
Audiovector subwoofer
Audiovector centerhøjttalere
Audiovector væghøjttalere
Audiovector højttaler serier
Audiovector QR højttalere
Audiovector R højttalere
Audiovector tilbehør
Audiovector vægbeslag
Audiovector ZERO højttalerkabel
Audiovector opgraderinger
Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon
 

Audiovector R3 Signature gulvhøjttaler

Audiovector  
Audiovector R3 Signature, black ash Audiovector R3 Signature, lifestyle Audiovector R3 Signature, white satin Audiovector R3 Signature, walnut Audiovector R3 Signature, detail
Audiovector R3 Signature, detail Audiovector R3 Signature, detail Audiovector R3 Signature, lifestyle Audiovector R3 Signature, rosewood Audiovector R3 Signature, walnut

R3 Signature med Audiovectors Evotech dome diskant og 6.5" carbon bas/mellemtone enheder. R3 Signature er en perfekt balanceret højtaler til den audiofile.

 
  
Vælg variant for pris og levering
    
Kan opleves i en vores butikker. Klik og se hvor.
Oplev i butikken
- Se hvor her
Non parallelEt kabinet design uden parallelle flader:
Ved at undgå parallelle paneler i deres design, har Audiovector fuldstændig elemineret chancen for at interne resonanser kan forringe lydkvaliteten - som man ellers ofte ser det i traditionelle firkantede højttalere. Designet har også givet en bedre dæmpningsfaktor, hvilket resulterer i en renere, klarere og mere kraftfuld lyd.


SECSEC: Soundstage Enchancement Concept
De to porte bagved diskanten, er en del af SEC systemet, der sørger for at alle i rummet får en god oplevelse. Denne teknologi er med til at skabe et større og mere autentisk lydbillede, der samtidigt sikre, at lydbilledet forbliver intakt, lige meget hvor du placere dig i forhold til højttaleren.


NES: No Energy Storage:
NESHøjttalerenheder lyder bedst når de ikke skal bære vægten, af det kabinet de sidder i. Der er generelt store fordele at hente, ved at fokusere på den mekaniske del af en højttaler. I dette tilfælde er der blevet lagt stor vægt på samspillet mellem kabinettet og højttalerenheden, ved at optimere energioverførslen mellem de to. Dette er et af mange "spin-offs" fra udviklingsprojektet R11 Arrete, hvilket også har resulteret i en endnu højere lydkvalitet, sammenlignet med tidligere modeller.


IUCIUC: Individual Upgrade Concept
Audiovector er stadig det eneste firma i verden der tilbyder fremtidssikret opgradering IUC (Individual Upgrade Concept) og der ligger over 25 års udvikling og forædling til grund for hvert Audiovector produkt. Opgraderingen kan foregå senere mellem de forskellige modeller og på den måde er man altid sikret den seneste teknik. En passiv model kan selvfølgelig også opgraderes til de nye Discreet modeller, såfremt en aktiv løsnings ønskes i stedet.


Eksklusive finer og farver:
Audiovectors designere og stylister har nøje udvalgt de eksklusive farver og finer til den nye SR serie. Alle farverne er valgt med fokus på bedste mulige kvalitet og holdbarhed.

colours

Produktanmeldelser og links

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

Audiovector R3 Signature gulv højtaler, hvid satin F3A-R3SI-WS: Audiovector R3 Signature gulv højtaler, hvid satin
19.375,00 DKK 
Audiovector R3 Signature gulv højtaler, træfinér, rosentræ F3A-R3SI-AR: Audiovector R3 Signature gulv højtaler, træfinér, rosentræ
19.375,00 DKK 
Audiovector R3 Signature gulv højtaler, træfinér, sort ask F3A-R3SI-BA: Audiovector R3 Signature gulv højtaler, træfinér, sort ask
19.375,00 DKK 
Audiovector R3 Signature gulv højtaler, træfinér, valnød F3A-R3SI-WN: Audiovector R3 Signature gulv højtaler, træfinér, valnød
19.375,00 DKK 
Audiovector R3 Signature gulv højtaler, valgfri piano lak F3A-R3SI-PI: Audiovector R3 Signature gulv højtaler, valgfri piano lak
21.625,00 DKK 
Oplev produktet i en fysisk AV-Connection butik

Denne vare kan opleves i en eller flere af AV-Connections fysiske butikker.


Det er derfor muligt at få en kundig produkt demonstration af varen, se nedenfor i hvilken/hvilke butikker produktet kan opleves.

Såfremt du gerne vil opleve varen i en af ovenstående butikker, anbefaler vi at du tager kontakt til butikken inden. På den måde sikres at varen ikke er udlånt, og faktisk kan opleves. Ydermere er du sikker på at kyndigt personale er ledigt til at give dig en grundig demonstration og vejledning.
AV-Connection Odense
, AV-Connection Odense 1. sal: High-End stereo Dalumvej 9, 5250 Odense SV
Telefon: +45 35103030
E-mail: odense@av-connection.com
 
AV-Connection Sønderborg
, AV-Connection Sønderborg Showroom 8: High-end stereo Kærvej 71-73, 6400 Sønderborg
Telefon: +45 74421078
E-mail: info@av-connection.com
 

Producent beskrivelse - Audiovector

Audiovector Alle Audiovectors højttalere er konstrueret til at kunne tilbyde alt, hvad man kan forvente sig af et kvalitetsprodukt: Flotte, betagende og bevægende musikoplevelser. Et smukt møbel fremstillet ved lige brug af automatiseret computerproduktion og godt dansk møbelhåndværk. Et produkt, der ved brug af nytænkning og visioner formidler musikken, så den kan nydes helt ren og uforfalsket. Dette har været Audiovectors vision siden starten i 1979, hvor firmaet blev dannet med det entusiastiske formål at komme tættere på musikken.

Audiovector SR series
 
Price Match
PRISMATCH på Audiovector
 

Manualer og brugervejledninger til Audiovector produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

 
Audiovector B&O Blaupunkt BOSE BOSE Pro Cambridge Audio Cornered Audio Dynaudio Harman Kardon Citation
Jamo JBL Klipsch Klipsch Heritage Marshall PIEGA Pure Ruark Audio SACKit
SONOS Spottune SVS System Audio Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Bestilling
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og restsalg
• Black Friday
• Nyhedsbrev
• Firmagaver
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Tilmeld nyhedsbrev
Facebook logo   Instagram logo   LinkedIn logo   YouTube logo
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
Dankort / Visa Dankort logo Viabill logo Nordea Finance logo MobilePay logo
VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket