AV-Connection Logo
Home icon Forside Returnering Finansiering Butikker Kundeservice Erhverv
Login Log ind
 
English language Dansk sprog Svenska språk
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 750 DKK FRI FRAGT OVER 750 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
Polk Audio kompakthøjttaler
Polk Audio gulvhøjttaler
Polk Audio centerhøjttaler
Polk Audio subwoofer
Polk Audio højttaler serier
Polk Audio Monitor T højttalere
Polk Audio Monitor XT højttalere
Polk Audio Signature Elite højttalere
Polk Audio Reserve højttalere
LIVSSTILSHØJTALER Drilldown arrow icon HI-FI HØJTALER Drilldown arrow icon HJEMMEBIOGRAF HØJTALER Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHØJTALER Drilldown arrow icon HØJTTALER TILBEHØR Drilldown arrow icon
 

Polk Audio Signature Elite ES55 gulvhøjttaler

Polk Audio   Pricematch icon
Polk Audio Signature Elite ES55, black Polk Audio Signature Elite ES55, white Polk Audio Signature Elite ES55, black Polk Audio Signature Elite ES55, black Polk Audio Signature Elite ES55, black
Polk Audio Signature Elite ES55, black Polk Audio Signature Elite ES55, black Polk Audio Signature Elite ES55, white Polk Audio Signature Elite ES55, white Polk Audio Signature Elite ES55, white

Gulvhøjttaler fra Polk med hele 2x6.5" bas/mellemtone enheder monteret i et portet kabinet. Imponerende lydbillede i forhold til størrelse og pris!

 
   Inventory icon
Vælg variant for pris og levering
 
 

Express Bank

Om Signature Elite serien

I den billigere ende Polks højttalere finder vi deres Signature Elite serie, som består af en lang række forskellige højttalere. Hvad end du er på udkig efter en kompakt højttaler til reolen, standere eller sågar til væggen, er der en model i Signature Elite serien til dig. Da der både findes kompakte modeller, gulvhøjttalere og centere, har du mulighed for at sammenstykke et fuldt Polk surround setup med Signature Elite serien. De mindre modeller er ideelle til surround, bag og side højttalere, mens at gulvmodellerne er perfekte til fronten - centerhøjttalerne giver sig selv. Signature Elite serien er efterfølgeren til den roste Signature E serie, og minder på de fleste punkter om deres forgængere. Dog er der enkelte design ændringer, såsom sorte fødder i stedet for sølv på gulvmodellerne, mens der også er småændringer på det tekniske, hvilket gør dem til en værdig efterfølger.

Polk Signature Elite ES55 - Gulvhøjttaler

Den næststørste model i Signature Elite serien er ES55. Denne højttaler tager alt det fede som ES50 tilbyder, og skruer det et par ekstra niveauer op. Opskriften og størrelsen er næsten den samme. Men hvor at ES50 byder på to 5.25" bas/mellemtone enheder, giver ES55 dig i stedet for to 6.5" enheder. Dette betyder endnu mere bund og dynamik, og selvom højttaleren på papiret måske ikke går meget dybere, levere den endnu mere lyd tryk. Der er her også mulighed for bi-wire / bi-amp, kombiner et sæt ES55 med en seriøs stereo forstærker, eller surround receiver og du har et rigtig godt fundament for fede lydoplevelser. Med et par ES55 i fronten, ES30 og et par ES10/ES15 bagved, har du en super fed hjemmebiograf løsning, som ikke vælter budgettet. Sort eller hvidt - valget er dit, på alle højttalerne i Signature Elite serien.

Specifikationer:

 • Konstruktionstype: Basrefleks - Polk Power Port
 • Impedans: 4 - 8 Ohm
 • Crossover: 2.500 Hz
 • Frekvensområde: 40 - 40.000 Hz
 • Anbefalet effekt, nominel: 20 - 200 Watt
 • Følsomhed: 90 dB
 • Diskant enhed: 1" Terylene Dome
 • Basenhed: 2 x 6,5" Mica-forstærket
 • Tilslutningstype: Bi-wire skrueterminaler
 • Dimensioner, produkt (LxBxH): 31,75 x 21,6 x 105,41 cm.
 • Nettovægt: 19,96 kg.

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

Polk Audio Signature Elite ES55 gulvhøjttaler, hvid PK-SIGES55-WH: Polk Audio Signature Elite ES55 gulvhøjttaler, hvid
3.299,00 DKK 
Polk Audio Signature Elite ES55 gulvhøjttaler, sort PK-SIGES55-BK: Polk Audio Signature Elite ES55 gulvhøjttaler, sort
3.299,00 DKK 

Producent beskrivelse - Polk Audio

Polk Audio Amerikanske Polk Audio har lavet højttalere siden 1972, deres mål er ikke kun at finde den perfekte lyd, men også lave højttalere der holder til tidens tand. Højttalerne blev udviklet til at kunne gengive den fine detaljerede lyd, som i den tid typisk kun var kendt fra engelske højtalermærker, kombineret med en seriøs basgengivelse, som oftest primært var kendetegnet for amerikanske højttalere. Det lykkes med deres legendariske monitor serie, som blev den helt store sællert helt fra de tidlige år i Polks historie.

Med højttalere fra Polk Audio, kan man nemt komme ind i Hi-Fi verdenen, selv med lavt budget, uden at gå på kompromis med lyden. Specielt med deres prisstærke Monitor XT-serie har Polk Audio formået at lave en højttaler serie hvor alle kan være med, det er de perfekte højttalere til begynderen. Udover den skarpe pris, har Monitor serien rent faktisk rigtig god lyd og er lavet til og holde.

AV-Connection fører et udvalg af Polk Audios højttaler-serier, med enkelte modeller til demonstration. Kig efter "Kan opleves her" logoet under produkterne i webshoppen.
 
Price Match
PRISMATCH på Polk Audio
 

Manualer og brugervejledninger til Polk Audio produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

Audiovector B&O BOSE BOSE Pro Cambridge Audio Dynaudio Harman Kardon Citation Jamo JBL
Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit SONOS
Sonus faber Spottune SVS System Audio Tangent Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket