AV-Connection Logo
Home icon Forside Returnering Finansiering Butikker Kundeservice Erhverv
Login Log ind
 
English language Dansk sprog Svenska språk
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 29 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
LIVSSTILSHØJTALER Drilldown arrow icon HI-FI HØJTALER Drilldown arrow icon HJEMMEBIOGRAF HØJTALER Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHØJTALER Drilldown arrow icon HØJTTALER TILBEHØR Drilldown arrow icon
 

Pure Evoke Play musiksystem

Pure  
Pure Evoke Play, Coffe Black Pure Evoke Play, Coffe Black Pure Evoke Play, Cotton White Pure Evoke Play, Coffe Black Pure Evoke Play, Coffe Black
Pure Evoke Play, Coffe Black Pure Evoke Play, Coffe Black Pure Evoke Play, Coffe Black Pure Evoke Play, Cotton White Pure Evoke Play, Cotton White
Pure Evoke Play, Cotton White Pure Evoke Play, Cotton White Pure Evoke Play, Cotton White Pure Evoke Play, Cotton White Pure Evoke Play, Cotton White

PURE Evoke Play er nyeste skud med mange funktioner. Utrolig nem at betjene og med et elegant design.

 
  
Vælg variant for pris og levering
  
 
Et musikanlæg for livet
Underholdning, informationer og det bedste internettet har at byde på i form af lydkilder pakket ind i et alsidigt musiksystem, der ikke kan placeres i (bare) et enkelt rum. Uanset om det er podcasts til morgenmad, din yndlingsradiostation, mens du laver husarbejde/havearbejde eller Spotify-playlisten til familiemiddagen, serverer Evoke Play enhver lejlighed. Der er ingen grænser for lytbar lyd, og takket være håndtaget og det valgfrie batteri er Evoke Play klar til enhver lejlighed.


Smagen er forskellig, også radiostationer
Evoke Play er ikke kun meget smart i sit format, men også en smart radio. Som sådan er Evoke Play klar til enhver modtagekvalitet, der kombinerer traditionel analog radio (FM), digital radio (DAB) og internetforbindelse for en endnu mere pålidelig og robust lytteoplevelse. En smart radio tilbyder flere muligheder, mere robust radiomodtagelse, on-demand lydstreaming af podcasts og muligheden for nemt at sikre, at enheden forbliver opdateret med opdateringer. I det usandsynlige tilfælde af dårlige FM/DAB+-signaler er Evoke Play forberedt med over 85.000 internetradiostationer og podcasts fra hele verden via en internetforbindelse.

Skru op for musikken
Som et moderne musikanlæg for hele familien byder Evoke Play også på Spotify Connect, der kan vælges som lydkilde direkte på enheden. Du skal blot tilslutte din telefon, bærbare computer eller tablet til det samme Wi-Fi-netværk som Evoke Play, klikke på en sang i appen, vælge Play som en tilgængelig enhed og begynde at lytte.

Lyt til hvad du vil, når du vil
For andre streamingtjenester som Amazon Music, Tidal, Apple Music eller Deezer tilbyder Evoke Play Bluetooth-adgang til dit yndlingsindhold.

Hvor som helst (i) hjemmet
Med en valgfri ChargePAK er Evoke Play ikke begrænset af plads. Uanset om det er en grill på terrassen eller at lytte til en podcast i privatlivets fred på dit eget værelse, med 12 timers batterilevetid, kan Evoke Play være hjemme overalt. Den behagelige form, den behagelige vægt og det praktiske bærehåndtag gør Play til den ultimative følgesvend i hjemmet og andre steder.

Nem at bruge for alle
Det er nemt at skifte til den næste sang eller endda gemme en ny favoritstation takket være det klare kontrolpanel. De vigtigste daglige rutiner er blevet placeret tydeligt og umiddelbart synligt på overfladen af Evoke Play. Det foldbare display giver ikke kun et moderne look på enheden og gør det lettere at bære fra sted til sted, men skjuler også mere avancerede menuindstillinger. Til særlige lejligheder, såsom valg af lydkilder, Bluetooth-opsætning eller equalizer-indstillinger, skal du blot vende skærmen op og opdage LCD-skærmen inklusive intuitivt kontrolpanel.

Leverer lyd, der inspirerer
Med en imponerende 40W forstærker tilbyder Evoke Play den rigtige stemning til enhver lejlighed. To 20 mm soft dome diskanthøjttalere og en 3,5 tommer woofer leverer overbevisende stereolyd selv i en smart størrelse, uanset om det er via Spotify Connect, Bluetooth, internetradio, DAB+ eller FM.

Designet til ethvert opholdsrum
Moderne lyd i så kompakt en form er aldrig set før. Musikanlægget passer problemfrit på en bogreol, et køkkenhjørne eller en kommode i gangen. Let placeret lyd til ethvert hjem uden behov for megen måling og overvejelse. Fordi Evoke Play har en plads i ethvert hjem. Forsiden af musiksystemet, som er dækket af et højkvalitets uldstof lavet af 90 % øko-certificeret og genbrugsuld, giver yderligere hjemlige accenter. I lighed med et smart, lille møbel komplementerer Evoke Play rummet med to subtile farver:

Coffee Black - en varm brun nuance, der tilføjer en afslappet atmosfære til dit hjem med komforten af en varm kop kaffe om morgenen.

Cotton White - en råhvid, der tilføjer det stilrene med letheden af frisk linned.

Hvad er der i kassen
• Evoke Play højttaler
• EU/UK strømforsyning
• Hurtig-start guide
• Sikkerhedsblad
• Feedback flyer

Batteri kan tilkøbes hvis du ønsker bærbar funktion: Pure ChargePAK Evoke Play
Pure Evoke Play musiksystem, Coffee black PU-EVOKEPLAY-BL: Pure Evoke Play musiksystem, Coffee black
1.949,00 DKK 
Pure Evoke Play musiksystem, Cotton White PU-EVOKEPLAY-WH: Pure Evoke Play musiksystem, Cotton White
1.949,00 DKK 

Producent beskrivelse - Pure

Pure Pure blev grundlagt i 2002 og er en britisk producent af forbrugerelektronik, nok mest kendt for at producere prisbelønnede digitale DAB radioer. Alle Pures produkter er designet og udviklet i Storbritannien samt fremstillet under hensyntagen til miljøet i etisk kontrollerede anlæg - Deres filosofi er at bygge produkter til at opfylde de højeste standarder.
 
Price Match
PRISMATCH på Pure
 

Manualer og brugervejledninger til Pure produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

 
Audiovector B&O BOSE BOSE Pro Cambridge Audio Cornered Audio Dynaudio Harman Kardon Citation Jamo
JBL Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit
SONOS Sonus faber Spottune SVS System Audio Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Bestilling
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og Outlet
• Black Friday / Black Week
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Tilmeld nyhedsbrev
Facebook logo   Instagram logo   LinkedIn logo   YouTube logo
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
Dankort / Visa Dankort logo Viabill logo Nordea Finance logo MobilePay logo
VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket