AV-Connection Logo
Home icon Forside Returnering Finansiering Butikker Kundeservice Erhverv
Login Log ind
 
English language Dansk sprog Svenska språk
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 500 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
B&O højttaler
B&O høretelefoner
B&O forbundne højttaler
B&O Celestial indbygningslyd
Tilbehør og reservedele til B&O
LIVSSTILSHØJTALER Drilldown arrow icon HI-FI HØJTALER Drilldown arrow icon HJEMMEBIOGRAF HØJTALER Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHØJTALER Drilldown arrow icon HØJTTALER TILBEHØR Drilldown arrow icon
 

B&O Beosound Explore højttaler

B&O  
B&O Beosound Explore portable speaker, all B&O Beosound Explore portable speaker, navy B&O Beosound Explore portable speaker, chestnut B&O Beosound Explore portable speaker, green B&O Beosound Explore portable speaker, grey mist
B&O Beosound Explore portable speaker, black anthracite B&O Beosound Explore portable speaker, black anthracite B&O Beosound Explore portable speaker, grey mist B&O Beosound Explore portable speaker, lifestyle B&O Beosound Explore portable speaker, lifestyle

Beosound Explore er en robust bluetooth højttaler til udendørs brug, med retningsuafhænging True360-lyd og op til 27 timers batteritid.

 
  
Vælg variant for pris og levering
 
 
Kan opleves i en vores butikker. Klik og se hvor.
Oplev i butikken
- Se hvor her
Køb risikofrit med Buy & Try! Vi giver dig 30 dage til at teste produktet efter købet, inkl. FRI fragt og FRI retur!
30 dages risikofrit køb
- FRI fragt og retur
 

Suveræn lyd - også i det fri
Beosound Explores cylindriske form leverer sammen med en dedikeret DSP-algoritme den lydstyrke, der er nødvendig for at sikre ensartet lydspredning i 360 grader. Højttaleren er udstyret med højtydende højttalerenheder og forstærkere og giver dig Bang & Olufsens signaturlyd - også ude i det fri.

Designet til at tage med dig
Beosound Explore er omhyggeligt designet, så du kan tage den med dig. Den kompakte formfaktor og lave vægt betyder, at højttaleren passer perfekt i din hånd, hvilket gør den ekstremt bærbar. Tilføj en matchende, fleksibel og vejrbestandig rem sammen med en unikt integreret karabinhageclips, og den er klar til brug, uanset hvor du er på vej hen.

Robust konstruktion
Beosound Explore er robust bygget og pakket ind i en hård skal af anodiseret aluminium. Den har et tykkere oxidlag, der giver en bedre ridse- og korrosionsbestandighed, og den stærke konstruktion beskytter højttaleren bedre, hvis du taber den. Derudover er den certificeret støv- og vandtæt.

Klar til brug, uanset hvor du er
Uanset hvor dine eventyr fører dig hen, er Beosound Explore klar til action med op til 27 timers batterilevetid. Det robuste bundkabinet i TPU betyder, at du trygt kan placere højttaleren på næsten enhver overflade. Og selv hvis højttaleren bliver våd, snavset eller fedtet, fungerer den pålidelige grænseflade med trykknapper uden problemer.

B&O Beosound Explore specifikationer:

• Størrelse: 8,1 x 12,4 x 8,1 cm
• Vægt: 0,637 kg
• Batteri: Genopladeligt 2400mAh Li-ion med op til 27 timers playback
• Forstærker: 2 x 30W klasse D
• Højttalerenheder: 2x 1,8" fuldtoneenheder
• Frekvensområde: 56 Hz til 22.700Hz
• USB-C (til opladning, USB lader medfølger ikke)


B&O Beosound Explore højttaler, black anthracite BP-BSEXPLORE-BA: B&O Beosound Explore højttaler, black anthracite
1.499,00 DKK 
B&O Beosound Explore højttaler, chestnut BP-BSEXPLORE-CN: B&O Beosound Explore højttaler, chestnut
1.499,00 DKK 
B&O Beosound Explore højttaler, green BP-BSEXPLORE-GR: B&O Beosound Explore højttaler, green
1.499,00 DKK 
B&O Beosound Explore højttaler, grey mist BP-BSEXPLORE-GM: B&O Beosound Explore højttaler, grey mist
1.499,00 DKK 
B&O Beosound Explore højttaler, navy BP-BSEXPLORE-NA: B&O Beosound Explore højttaler, navy
1.499,00 DKK 
Oplev produktet i en fysisk AV-Connection butik

Denne vare kan opleves i en eller flere af AV-Connections fysiske butikker.


Det er derfor muligt at få en kyndig produkt demonstration af varen, se nedenfor i hvilken/hvilke butikker produktet kan opleves.

Såfremt du gerne vil opleve varen i en af ovenstående butikker, anbefaler vi at du tager kontakt til butikken inden. På den måde sikres at varen ikke er udlånt, og faktisk kan opleves. Ydermere er du sikker på at kyndigt personale er ledigt til at give dig en grundig demonstration og vejledning.
AV-Connection Sønderborg
, AV-Connection Sønderborg Showroom 1: TV lyd, streaming og hovedtelefoner Kærvej 71-73, 6400 Sønderborg
Telefon: +45 74421078
E-mail: info@av-connection.com
 
AV-Connection Odense
, AV-Connection Odense Butikken stuen: Hi-Fi platau Dalumvej 9, 5250 Odense SV
Telefon: +45 35103030
E-mail: odense@av-connection.com
 

Køb risikofrit og prøv varen hjemme hos dig selv i 30 dage!


Ved køb af et Buy & Try produkt, kan du teste alt det du ønsker i vante omgivelser i op til 30 dage fra leveringsdatoen. Skulle produktet ikke falde i din smag, leverer du det kvit og frit tilbage - vi betaler returfragten.

Vi anbefaler dog altid at du taler med vores kundeservice omkring dit køb, hvis du er det mindste i tvivl, eller besøger en af vore butikker, hvis det er en mulighed. Ofte kan vi rådgive dig til det bedste valg ud fra dine ønsker via telefon, chat, e-mail eller i butikken inden købet.

Vi tilbyder Buy & Try på følgende varianter af dette produkt:
Generelt kan der let ses hvilke produkter der tilbydes som Buy & Try, se blot efter logoet i produkt oversigterne. Ser du logoet, tilbydes der Buy & Try på enten en eller flere varianter af varen.

Læs mere omAV-Connection Buy and Try

Producent beskrivelse - B&O

B&O Med rødder hos B&O i Struer, der strækker sig mere end 95 år tilbage er Beoplay født med de rigtige grundværdier. Design, ydelse og godt håndværk er alt noget der kendetegner brandet og som går igen i alle Beoplay samt Beosound produkterne fra Bang & Olufsen.Beoplay

B&O Beoplay leverer stand-alone produkter eller multirums-produkter, med simple og klare budskaber - Beoplay produkterne skal være nemme at bruge og de skal kunne integreres i det daglige liv samt levere gennemførte højkvalitets oplevelser.

Målet er at vække sanserne og forhøje oplevelsen af det vi ser og hører. Gennem udviklingen af Beoplay produkterne fra B&O er der ført dialoger både med musikere og producere, der alle elsker det faktum, at film og musik er blevet til noget man kan have med sig over det hele. B&O har derfor lagt stor vægt på at levere højkvalitets oplevelser, men på en nem og tilgængelig måde.

Alle produkter fra B&O er udført i nøje udvalgte materialer der ofte fås i flere forskellige farver eller med udskiftelige covers - Med et hav af designere i ryggen, heriblandt Jakob Wagner, Cecilie Manz, Torsten Valeur, Øivind Alexander Slaatto og David Lewis designers, er man garanteret at hvert produkt er gennemtænkt til mindste detalje og har været igennem en grundig udviklingsfase

Beoplay er ganske enkelt plug-n-play produkter af meget høj kvalitet, hvor teknologien er tilpasset den moderne forbrugers behov.
 
Beoplay Authorized Reseller
AV-Connection is an Authorised B&O Beoplay Reseller.
This means that products purchased from AV-Connection are brand-new, original and covered by the global Bang & Olufsen limited warranty.
 
 
Buy&Try
Buy & Try B&O
Price Match
PRISMATCH på B&O
 

Manualer og brugervejledninger til B&O produkter

Ved køb af et B&O produkt medfølger der normalt en brugervejledning eller instruktion på følgende sprog: Dansk, Engelsk. Vi kan desværre ikke garantere at der medfølger en trykt manual/brugervejledning i produktkassen, men oftest er den at finde på producentens webside.
- Såfremt du ikke selv kan finde den ønskede manual, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

 
Audiovector B&O BOSE BOSE Pro Cambridge Audio Dynaudio Harman Kardon Citation Jamo JBL
Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit SONOS
Sonus faber Spottune SVS System Audio Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og Outlet
• Black Friday / Black Week
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Facebook logo   Instagram logo   LinkedIn logo   YouTube logo
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank
VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket