AV-Connection Logo
E-mærket
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
TRÅDLØS HØJTTALER Drilldown arrow icon LIVSSTILSHØJTALER Drilldown arrow icon HI-FI HØJTALER Drilldown arrow icon HJEMMEBIOGRAF HØJTALER Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHØJTALER Drilldown arrow icon HØJTTALER TILBEHØR Drilldown arrow icon
 

B&O Beolit 20 transportabel højttaler

B&O   Pricematch icon
B&O Beolit 20 bluetooth speaker, grey mist B&O Beolit 20 bluetooth speaker, black anthracite B&O Beolit 20 bluetooth speaker, black anthracite B&O Beolit 20 bluetooth speaker, grey mist
B&O Beolit 20 bluetooth speaker, grey mist B&O Beolit 20 bluetooth speaker, grey mist B&O Beolit 20 bluetooth speaker, grey mist B&O Beolit 20 bluetooth speaker, lifestyle
B&O Beolit 20 bluetooth speaker, lifestyle B&O Beolit 20 bluetooth speaker, black anthracite

Beolit 20 er en kraftfuld, bærbar Bang & Olufsen bluetooth højttaler, med indbygget Qi-lader og op til 37 timers batteritid

Inventory icon
Leadtime icon small
Vælg variant for pris og levering
Del betalingen op over 10 mdr. med
Express Bank
Vigtige funktioner:
• Kraftfuld og bærbar
• Bluetooth-højttaler
• 8 timers afspilning ved normal lydstyrke
• Overflade med trådløs Qi-opladning
• Moderne designæstetik
• Eksklusive, robuste materialer

Moderne design og kraftfuld lyd i en bærbar Bluetooth-højttaler. Beolit 20 er fremstillet af eksklusive robuste materialer og er smuk, uanset hvor du placerer den. Med en maksimal effekt på 240 watt leverer højttaleren fremragende lyd i alle situationer – uanset om du fordyber dig i musikken alene eller hører musik sammen med en masse andre. Og hvis du har brug for større præcision, kan du tilpasse din lydoplevelse med Bang & Olufsen appen.

Højttaleren leverer op til 37 timer ved baggrundslydstyrke eller op til 8 timers afspilning ved normale lydstyrker og kan bruges til ekstra opladning af din smartphone og andre kompatible enheder via trådløs Qi-opladning på overfladen.

Det originale hulmønster gentænkt i et moderne design og hullernes gentagne, vinklede linjer på siderne og spiralformede mønstre i hjørnerne giver et distinkt og dynamisk look og skaber 45 procent luft-gennemtrængelighed, der er med til at forbedre de akustiske egenskaber.

B&O Beolit 20 specifikationer:

• Designer: Cecilie Manz
• Størrelse: 23 x 18.9 x 13.5 cm (B x H x D)
• Vægt: 2,7 kg
• Materialer: Aluminium, plastik, gummi, læder
• Batteri (3200 mAh) op til 8 timers afspilning ved moderat lydstyrke
• Batteri (3200 mAh) op til 37 timer ved baggrundslydstyrke
• Integreret Qi-oplader (trådløst op til 5 W)
• Forstærker: 2x35 W Class D (240W peak)
• Stereoparring tilgængelig mellem Beolit 20 og Beolit 17
• Tilslutning: Mini-Jack, USB-C til opladning
B&O Beolit 20 transportabel højttaler, grey mist BP-BEOLIT20-GM: B&O Beolit 20 transportabel højttaler, grey mist
4.499,00 DKK 
B&O Beolit 20 transportabel højttaler, sort antracit BP-BEOLIT20-BA: B&O Beolit 20 transportabel højttaler, sort antracit
4.499,00 DKK 
Oplev produktet i en fysisk AV-Connection butik

Denne vare kan opleves i en eller flere af AV-Connections fysiske butikker.


Det er derfor muligt at få en kyndig produkt demonstration af varen, se nedenfor i hvilken/hvilke butikker produktet kan opleves.

Såfremt du gerne vil opleve varen i en af ovenstående butikker, anbefaler vi at du tager kontakt til butikken inden. På den måde sikres at varen ikke er udlånt, og faktisk kan opleves. Ydermere er du sikker på at kyndigt personale er ledigt til at give dig en grundig demonstration og vejledning.
AV-Connection Sønderborg
, AV-Connection Sønderborg Showroom 1: TV lyd, streaming og hovedtelefoner Kærvej 71-73
Telefon: +45 74421078
E-mail: info@av-connection.com
 
AV-Connection Odense
, AV-Connection Odense Butikken stuen: Hi-Fi platau Dalumvej 9
Telefon: +45 35103030
E-mail: odense@av-connection.com
 

Køb risikofrit og prøv varen hjemme hos dig selv i 30 dage!


Ved køb af et Buy & Try produkt, kan du teste alt det du ønsker i vante omgivelser i op til 30 dage fra leveringsdatoen. Skulle produktet ikke falde i din smag, leverer du det kvit og frit tilbage - vi betaler returfragten.

Vi anbefaler dog altid at du taler med vores kundeservice omkring dit køb, hvis du er det mindste i tvivl, eller besøger en af vore butikker, hvis det er en mulighed. Ofte kan vi rådgive dig til det bedste valg ud fra dine ønsker via telefon, chat, e-mail eller i butikken inden købet.

Vi tilbyder Buy & Try på følgende varianter af dette produkt:
Generelt kan der let ses hvilke produkter der tilbydes som Buy & Try, se blot efter logoet i produkt oversigterne. Ser du logoet, tilbydes der Buy & Try på enten en eller flere varianter af varen.

Læs mere omAV-Connection Buy and Try

Producent beskrivelse - B&O

B&O Med rødder hos B&O i Struer, der strækker sig mere end 95 år tilbage er Beoplay født med de rigtige grundværdier. Design, ydelse og godt håndværk er alt noget der kendetegner brandet og som går igen i alle Beoplay samt Beosound produkterne fra Bang & Olufsen.Beoplay

B&O Beoplay leverer stand-alone produkter eller multirums-produkter, med simple og klare budskaber - Beoplay produkterne skal være nemme at bruge og de skal kunne integreres i det daglige liv samt levere gennemførte højkvalitets oplevelser.

Målet er at vække sanserne og forhøje oplevelsen af det vi ser og hører. Gennem udviklingen af Beoplay produkterne fra B&O er der ført dialoger både med musikere og producere, der alle elsker det faktum, at film og musik er blevet til noget man kan have med sig over det hele. B&O har derfor lagt stor vægt på at levere højkvalitets oplevelser, men på en nem og tilgængelig måde.

Alle produkter fra B&O er udført i nøje udvalgte materialer der ofte fås i flere forskellige farver eller med udskiftelige covers - Med et hav af designere i ryggen, heriblandt Jakob Wagner, Cecilie Manz, Torsten Valeur, Øivind Alexander Slaatto og David Lewis designers, er man garanteret at hvert produkt er gennemtænkt til mindste detalje og har været igennem en grundig udviklingsfase

Beoplay er ganske enkelt plug-n-play produkter af meget høj kvalitet, hvor teknologien er tilpasset den moderne forbrugers behov.
 
Beoplay Authorized Reseller
AV-Connection is an Authorised B&O Beoplay Reseller.
This means that products purchased from AV-Connection are brand-new, original and covered by the global Bang & Olufsen limited warranty.
 
 
Buy&Try
Buy & Try B&O
Price Match
PRISMATCH på B&O
 

Manualer og brugervejledninger til B&O produkter

Ved køb af et B&O produkt medfølger der normalt en brugervejledning eller instruktion på følgende sprog: Dansk, Engelsk. Vi kan desværre ikke garantere at der medfølger en trykt manual/brugervejledning i produktkassen, men oftest er den at finde på producentens webside.
- Såfremt du ikke selv kan finde den ønskede manual, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

Audiovector B&O BOSE Pro Cambridge Audio Dynaudio Elipson Harman Kardon Citation Jamo JBL
Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit SONOS
Sonus faber Spottune SVS System Audio Tangent Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
arrow_upward shopping_basket