System Audio Saxo 60 Gulvhøjttaler
AV-Connection
Forside Retur / Reklamation Finansiering Butikker Information
Log ind
 
English language Dansk sprog
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 29 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Tilbud, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VAREMÆRKER / BRANDS
System Audio gulvhøjttaler
System Audio kompakthøjttaler
System Audio centerhøjttaler
System Audio subwoofer
System Audio trådløs højtaler
System Audio højttalersystemer
System Audio tilbehør
System Audio vægbeslag
System Audio højttaler serier
System Audio Saxo
System Audio Legend
Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon
 

System Audio Saxo 60 Gulvhøjttaler

System Audio  
System Audio Saxo 60 floorstanding speaker, white satin System Audio Saxo 60 floorstanding speaker, black satin System Audio Saxo 60 floorstanding speaker, black satin System Audio Saxo 60 floorstanding speaker, white satin

Gulvhøjttaler i skandinavisk design, der er bygget til at at stå tæt på væggen. Saxo 60 er skabt til at underholde, med præcision og rytmisk sans!

 
  
Vælg variant for pris og levering
    
Kan opleves i en vores butikker. Klik og se hvor.
Oplev i butikken
- Se hvor her
Køb risikofrit med Buy & Try! Vi giver dig 30 dage til at teste produktet efter købet, inkl. FRI fragt og FRI retur!
30 dages risikofrit køb
- FRI fragt og retur
Lyden i centrum
SA saxo 60 gør det muligt for dig, at nyde musikken på alle tænkelige måder. Når du spiller lavt kan du glæde dig over højttalernes rene lyd, der får dig til at nyde selv musikkens mindste detaljer.

Når du bruger SA saxo 60 med dit TV, forstår du let hvad skuespillerne siger og du fornemmer enhver nuance i dialogen.

Når du spiller højt kan du glæde dig over højttalerens utrolige holdbarhed, der inviterer til at høre høj musik mange, mange timer, hvis du har lyst.

Oplev fantastisk musikalitet
Højttalerens lyd er skabt af System Audios eksperter og et hold af musikere og lydteknikere. Lyd og musikalitet er det vigtigste for os.

Vi arbejder mere med lyden end mange andre højttalermærker, fordi vores virksomhed har en baggrund indenfor musikken.

Udviklingsteamet arbejder f.eks. med forskellige materialer til højttalerne og laver en lang række tests, der former højttalerens klang, så den bliver så autentisk som muligt.

Specialbyggede højttalerenheder
Lyden er vores store passion og vi har derfor konstrueret højttalerenhederne til SA saxo 60 helt fra bunden. Der er flere store fordele ved de specialbyggede højttalerenheder, men vi producerer dem først og fremmest, for at optimere lyden.

Højttalerenhederne samarbejder om at gengive musikken, og vi udvælger materialer og teknologier, så musikken fremstår levende og autentisk. Du hører tydeligt hvert enkelt instrument og det er let at høre selv de mindste nuancer i lyden.

SA saxo 60 er den første højttaler, der låner teknologi fra den succesfulde legend-familie. Du hører det f.eks. på den ekstremt præcise basgengivelse. Bashøjttalerne anvender nogle særligt lette membraner, der får højttaleren til at reagere helt præcist på musikkens udsving.

Diskanthøjttaleren bruger den patenterede akustiske DTX-linse til at fylde stuen med lyd, så du får en optimal musikoplevelse uanset hvor du er.

SA saxo 60 - Tekniske specifikationer
• Dimensioner (BxHxD): 16.5x96x26 cm
• Anbefalet forstærker: min. 50 Watt
• Anbefalet placering: Gulv, 10-30 cm fra bagvæg
• Belastbarhed: 170 Watt
• Frekvensområde: 40-25.000 Hz (+/- 3 dB)
• Impedans: 4-8 ohm
• Finish: Hvid eller sort satin
• Farve på stoframme: Samme farvenuance som højttalerens kabinet
• Ekstratilbehør: Stoframme i sort eller hvid
System Audio Saxo 60 Gulvhøjttaler, hvid satin,  1 par SA-SAXO60-WS: System Audio Saxo 60 Gulvhøjttaler, hvid satin, 1 par
9.995,00 DKK 
System Audio Saxo 60 Gulvhøjttaler, sort satin,  1 par SA-SAXO60-BS: System Audio Saxo 60 Gulvhøjttaler, sort satin, 1 par
9.995,00 DKK 
System Audio Saxo 60 Gulvhøjttaler, sort satin, returvare,  1 par SA-SAXO60-BSD: System Audio Saxo 60 Gulvhøjttaler, sort satin, returvare, 1 par Tilbud! (Vejl. pris: 9.999,00 DKK)
8.999,00 DKK 
Oplev produktet i en fysisk AV-Connection butik

Denne vare kan opleves i en eller flere af AV-Connections fysiske butikker.


Det er derfor muligt at få en kundig produkt demonstration af varen, se nedenfor i hvilken/hvilke butikker produktet kan opleves.

Såfremt du gerne vil opleve varen i en af ovenstående butikker, anbefaler vi at du tager kontakt til butikken inden. På den måde sikres at varen ikke er udlånt, og faktisk kan opleves. Ydermere er du sikker på at kyndigt personale er ledigt til at give dig en grundig demonstration og vejledning.
AV-Connection Odense
, AV-Connection Odense Butikken stuen: Hi-Fi platau Dalumvej 9, 5250 Odense SV
Telefon: +45 35103030
E-mail: odense@av-connection.com
 
AV-Connection Sønderborg
, AV-Connection Sønderborg Showroom 6: Hi-Fi stereo og subwoofere Kærvej 71-73, 6400 Sønderborg
Telefon: +45 74421078
E-mail: info@av-connection.com
 

Køb risikofrit og prøv varen hjemme hos dig selv i 30 dage!


Ved køb af et Buy & Try produkt, kan du teste alt det du ønsker i vante omgivelser i op til 30 dage fra leveringsdatoen. Skulle produktet ikke falde i din smag, leverer du det kvit og frit tilbage - vi betaler returfragten.

Vi anbefaler dog altid at du taler med vores kundeservice omkring dit køb, hvis du er det mindste i tvivl, eller besøger en af vore butikker, hvis det er en mulighed. Ofte kan vi rådgive dig til det bedste valg ud fra dine ønsker via telefon, chat, e-mail eller i butikken inden købet.

Vi tilbyder Buy & Try på følgende varianter af dette produkt:
Generelt kan der let ses hvilke produkter der tilbydes som Buy & Try, se blot efter logoet i produkt oversigterne. Ser du logoet, tilbydes der Buy & Try på enten en eller flere varianter af varen.

Læs mere omAV-Connection Buy and Try
RENTEFRI FINANSIERING LÅN f.eks.  8.999,- DKK
Ydelse over 30 mdr. fra KUN  349 DKK i måneden
 
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 20.000 DKK over 30 måneder, tilbagebetalt via Betalingsservice . Månedlig ydelse: 736 DKK
Debitorrente 0,0% (variabel i lånets løbetid) . ÅOP: 8,1% (inkl. gebyrer) . Samlede kreditomkost.: 2.070 DKK . Samlet tilbagebetaling: 22.070 DKK . Stiftelsesomkost.: 0 DKK. Månedsopkrævning: 69 DKK (gebyr). FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.

Producent beskrivelse - System Audio

System Audio Det var Ole Witthøft, der grundlagde System Audio A/S i 1984. Han havde længe ledt efter nogle virkeligt gode højttalere, og som musiker vidste han, hvordan musik skal lyde. Ole forklarer: "Der fandtes ingen højttalere, der kunne gengive musikken på en levende måde. De fleste lød kedeligt og unaturligt. Når du ikke hører lydens detaljer, eller fornemmer stemningen, fordi gengivelsen er for dårlig, så opdager du aldrig hvor spændende musik kan være. Jeg undrede mig over hvorfor højttalere konkurrerede om de bedste tekniske data, når det er lyden det drejer sig om". Derfor besluttede han sig for, at bygge sine egne højttalere.

I løbet af få år voksede efterspørgslen på Ole Witthøfts højttalere, og i 1984 var System Audio A/S en realitet. I dag er Ole Witthøft leder af udviklingsafdelingen hos System Audio A/S. Store summer investeres i produktudvikling og en gruppe af eksperter arbejder hele tiden for, at SA højttalere fortsat viser nye veje.

Vi har altid et stort udvalg af System Audio højttalere i butikken, så kom ind forbi og få en demonstration og en uforpligtende snak.
 
Price Match
PRISMATCH på System Audio
 

Manualer og brugervejledninger til System Audio produkter

Ved køb af et System Audio produkt medfølger der normalt en brugervejledning eller instruktion på følgende sprog: Engelsk. Vi kan desværre ikke garantere at der medfølger en trykt manual/brugervejledning i produktkassen, men oftest er den at finde på producentens webside.
- Såfremt du ikke selv kan finde den ønskede manual, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

 
Audiovector B&O BOSE BOSE Pro Cambridge Audio Cornered Audio Dynaudio Harman Kardon Citation Jamo
JBL Klipsch Klipsch Heritage PIEGA Pure Ruark Audio SACKit SONOS Spottune
SVS System Audio Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Bestilling
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og restsalg
• Black Friday
• Nyhedsbrev
• Firmagaver
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Tilmeld nyhedsbrev
     
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
Dankort Viabill Basisbank Mobilepay
VISA VISA Electron Mastercard Maestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket