AV-Connection Logo
Home icon Forside Returnering Finansiering Butikker Kundeservice Erhverv
Login Log ind
 
English language Dansk sprog Svenska språk
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 29 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
Klipsch højttalere
Klipsch gulvhøjttaler
Klipsch kompakthøjttaler
Klipsch væg/surround højttaler
Klipsch centerhøjttaler
Klipsch subwoofer
Klipsch soundbar
Klipsch trådløs streaming højttaler
Klipsch højttalersystemer
Klipsch Heritage
Klipsch installations højttalere
Klipsch indbygningshøjtalere til loft
Klipsch indbygningshøjtalere til væg
Klipsch udendørs højttaler
Klipsch højttaler serier
Klipsch Wireless
Klipsch Reference
Klipsch Reference Premiere
Klipsch Heritage
Klipsch THX højttalere
Klipsch Custom serie
Klipsch Design series
LIVSSTILSHØJTALER Drilldown arrow icon HI-FI HØJTALER Drilldown arrow icon HJEMMEBIOGRAF HØJTALER Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHØJTALER Drilldown arrow icon HØJTTALER TILBEHØR Drilldown arrow icon
 

Klipsch R-101SW aktiv subwoofer, 10 tommer bas

Klipsch  
Klipsch R-101SW active subwoofer, 10 inches driver Klipsch R-101SW active subwoofer, 10 inches driver - Back Klipsch R-101SW active subwoofer, 10 inches driver - Lifestyle Klipsch R-101SW active subwoofer, 10 inches driver - Lifestyle Klipsch R-101SW active subwoofer, 10 inches driver - Lifestyle
Klipsch R-101SW active subwoofer, 10 inches driver - Lifestyle Klipsch R-101SW active subwoofer, 10 inches driver - Lifestyle Klipsch R-101SW active subwoofer, 10 inches driver - Side Klipsch R-101SW active subwoofer, 10 inches driver - Side Klipsch R-101SW active subwoofer, 10 inches driver - Side

Prisvenlig og Kompakt portet subwoofer fra Klipsch med 10" enhed og en 150W forstærker. En heftig tilføjelse til ethvert stereo eller surroundsystem.

 
På webshop lager 
Dag-til-dag levering

Om Klipsch Reference 2022 serien

Den seneste generation af Reference serien som er en af de billigste serier fra Klipsch, er nu opdateret på en lang række forskellige punkter, i forhold til sin forgænger. Designet har fået et markant løft, hvor at frontbaflen hvor enhederne er monteret, nu er i mat sort, i stedet for grå på de tidligere modeller. Derudover er alle skruer nu gemt væk, for at give et mere stilrent udseende når højttalerne bruges uden frontstof. Men dette er langt fra alt, da Reference 2022 serien også har fået en markant opgradering på lydsiden. Klipsch har videreudviklet deres Tractrix horn, som nu er blevet endnu større og går helt ud til kanterne, for at give endnu bedre spredning af lyden. Bas/mellemtone enhederne er også opdateret og låner nu endnu flere teknologier fra den dyrere Reference Premiere serie. Derudover fremstilles membranen nu i et helt nyt materiale, kaldet Spun-Copper Thermo-Crystal Polymer, også kaldt TCP. I forhold til de tidligere enheder, er dette materiale endnu mere stift og hårdført, hvilket gør at højttalerne er i stand til at gengive bassen mere præcist end hvad der tidligere var muligt. Alt nævnt ovenfor, kan findes i samtlige af de nye Reference modeller fra Klipsch.

Klipsch R-101SW - Kompakt portet subwoofer

I den nye Reference 2022 serie, finder vi også to opdaterede aktive subwoofere, i form af R-101SW og R-121SW. Vi har at gøre med henholdsvis en 10" og en 12" subwoofer, som er udstyret med avancerede digitale forstærkere og nye større og bedre tunede kabinetter end tidligere. Begge subwoofere gør brug af den seneste TCP-teknologi fra Klipsch, hvilket betyder at membranerne er stivere end tidligere, hvilket omsættes til bedre og mere præcis bas. På de gamle modeller af subwoofere i Reference serien, var basrefleksporten placeret i midten på bagsiden. På R-101SW og R-121SW har Klipsch flyttet portene ud i det ene hjørne. Dette er gjort for at få noget mere længde på portene, hvilket har betydet at de sammen med de fysisk større kabinetter, har kunne tune subwooferne, så de nu både leverer dybere bas og mere output end modellerne de afløser. Designet matcher naturligvis resten af højttalerne i Reference 2022 serien, med frontbaffel i matsort, og skjulte skruer omkring enhederne, for et stilrent udseende både med og uden frontstof. R-101SW og R-121SW er desuden ideelle til både musik og filmbrug.

Produktanmeldelser og links

Specifikationer:

 • Udgangseffekt: 150 Watt RMS / 300 Watt Peak
 • Konstruktionstype: Basrefleks - Port i hjørnet på bagsiden
 • Frekvensområde: 29,5 - 120 Hz
 • Basenhed: 1 x 10" Spun-Copper TCP med lang slaglængde
 • Tilslutningstype: Phono-RCA kabler / LFE
 • Dimensioner, produkt (BxDxH): 35,6 x 50 x 37 cm.
 • Nettovægt: 13,9 kg.

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

Klipsch R-101SW aktiv subwoofer, 10 tommer bas KL-R-101SW-BK: Klipsch R-101SW aktiv subwoofer, 10 tommer bas
4.299,00 DKK 

Producent beskrivelse - Klipsch

Klipsch Klipsch er verdenskendt for deres ultradynamiske lydsystemer til hjem, professionelle biografer og kommercielle mødesteder. Det kan nævnes at der bla. er installeret Klipsch højttalere i omkring halvdelen af alle amerikanske biografer! Med en produktlinie, der strækker sig fra skjult multiroom lyd til avancerede hjemmebioløsninger leverer Klipsch spændende high-end audioløsninger til ethvert anvendelsesområde og enhver livsstil.

Klipsch produkt katalog 2022

Ægte amerikansk lyd

Klipsch højttalere har en stor, åben, detaljeret og yderst dynamisk lyd, som gør det hele mere levende at lytte til musik og opleve koncerter og film med Klipsch højttalere. Deres højtalere er generelt er lette at drive og har ægte "live-feeling", vel og mærke for relativt små penge. Klipsch lyden er typisk amerikansk og kan sammenlignes en smule med mærker som JBL og Cerwin Vega, bare mere levende og mere "bang for your buck"!

Oplev Klipsch hos AV-Connection

Klipsch er i sagens natur utrolig velkendt i USA, dog er mærket endnu ikke så udbredt herhjemme - hvilket vi naturligvis gerne vil være med til at lave om på, så kom ind i butikken i Sønderborg eller Odense og få en demonstration du sent vil glemme!

Se meget mere på www.Klipsch.com
 
Price Match
PRISMATCH på Klipsch
 

Manualer og brugervejledninger til Klipsch produkter

Ved køb af et Klipsch produkt medfølger der normalt en brugervejledning eller instruktion på følgende sprog: Engelsk. Vi kan desværre ikke garantere at der medfølger en trykt manual/brugervejledning i produktkassen, men oftest er den at finde på producentens webside.
- Såfremt du ikke selv kan finde den ønskede manual, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

 
Audiovector B&O BOSE BOSE Pro Cambridge Audio Cornered Audio Dynaudio Harman Kardon Citation Jamo
JBL Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit
SONOS Sonus faber Spottune SVS System Audio Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Bestilling
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og Outlet
• Black Friday / Black Week
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Tilmeld nyhedsbrev
Facebook logo   Instagram logo   LinkedIn logo   YouTube logo
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
Dankort / Visa Dankort logo Viabill logo Nordea Finance logo MobilePay logo
VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket