PIEGA Coax 711 gulvhøjttaler
AV-Connection
Forside Retur / Reklamation Finansiering Butikker Information
Log ind
 
English language Dansk sprog
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 29 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Tilbud, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VAREMÆRKER / BRANDS
PIEGA reol/satellithøjttaler
PIEGA væghøjttaler
PIEGA gulvhøjttaler
PIEGA centerhøjttaler
PIEGA subwoofer
PIEGA trådløse højttalere
PIEGA in-wall/in-ceiling højttaler
PIEGA højttaler beslag og standere
PIEGA højttaler frontgitter
PIEGA højttaler serier
PIEGA Ace højttaler
PIEGA TMicro højttaler
PIEGA Classic højttaler
PIEGA Premium højttaler
PIEGA Premium Wireless
PIEGA Coax højttaler
PIEGA Master Line Source
Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon
 

PIEGA Coax 711 gulvhøjttaler

PIEGA
Piega Coax 711, alu sølv Piega Coax 711, alu sølv / sort frontgrill Piega Coax 711, sort Piega Coax 711, hvid Piega Coax 711, alu sølv
Piega Coax 711 Lifestyle Piega Coax 711 Lifestyle Piega Coax 711 Lifestyle Piega Coax 711 Lifestyle Piega Coax 711, alu sølv / sort frontgrill
Piega Coax 711, Close up Piega Coax 711, Close up Piega Coax 711, Close up Piega Coax 711, hvid Piega Coax 711, sort

Coax 711 er den kompromisløse topmodel, i en ny generation af Coax højttalere fra Piega.

 
  
Vælg variant for information
    
Anden generation af de anerkendte Piega Coax højttalere, har ikke bare fået en kosmetisk overhaling, med blødere linjer og et undersænket frontstof. Tilføjelsen af nye UHQD basenheder, innovative kabinet optimeringer og en videreudvikling af det enestående koaxiale båndmodul, har løftet de unikke Piega højttalere til et helt nyt niveau.


Introduktionen af "Tension Improve Modules" (TIM) i Piega COAX højttalere.

Piega Coax 711Det kan være svært at forbedre på en i forvejen genial kabinet konstruktion. Det C-formede og stive aluminiums kabinet, som efterhånden er blevet et Piega trademark, giver nemlig så mange akustiske fordele, at det umiddelbart ikke var her, man skulle mene at der kunne laves yderligere forbedringer. Dog er det alligevel lykkedes Piegas chefingeniør Kurt Scheuch, at optimere kabinet konstruktionen vha. Tension Improve Modules (forkortet TIM). TIM består af op til flere tværgående moduler, der holder kabinettet under en konstant, kontrollereret spænding, der forhindrer selv de mindste vibrationer i at vandre i kabinettet. Resultatet af TIM er en eksplosiv dynamik og et klart løft i præcision og detaljegrad.

Koaxialt båndmodul: Diskant og mellemtone kombineret

Denne generation af Piega koaksiale enheder er en videreudvikling af tidligere enheder på alle væsentlige punkter. Endnu kraftigere neodynium magneter og polplader fremstillet af hærdet stål, sikrer en bedre koncentration af feltlinierne, og dermed en øget effektivitet. Arrangementet af viklinger under foliemembranerne er også blevet overhalet. Mængden af viklinger er forøget, og giver en drastisk forbedring til ydelsen. Endeligt er Piega lykkedes med at forbedre den hæderkronede opløsning af de koaksiale systemer. Nu hvor dæmpningen ikke længere er fastgjort til selve membranen, men i stedet til magneterne placeret bagved, kan systemet nu spille langt mere lineært og fri for resonanser, uafhængigt af lydniveauet.

UHQD Woofere

Hurtigere acceleration og optimeret dynamik var målet med udviklingen af de nye UHQD woofere. Svingspoleform af titanium, og forbedret ophæng gør magnet systemet yderst effektivt, og giver den perfekte base for de specielt formede aluminiumsmembraner. Konstruktionen af passive og aktive enheder tildeler gulvhøjttalerne en særdeles kraftig, men samtidig legende gengivelse af de dybere frekvenser.

Piega Coax 711 specifikationer:

• Anbefalet forstærker: 20-250 Watt
• Enheder: 4 x 220 mm + C211 koaxial mid/high system
• Følsomhed: 92 db/W/m
• Impedance: 4 Ohm
• Frekvensområde: 22 Hz - 50 kHz
• Dimensioner: 118 x 28 x 33 cm
• Vægt: 47 kg

Produkttests- og anmeldelser

--> MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

PIEGA Coax 711 gulvhøjttaler, aluminium, grå frontgrill PI-COAX711-ASGR: PIEGA Coax 711 gulvhøjttaler, aluminium, grå frontgrill
63.999,00 DKK 
Det er beklageligvis ikke muligt at købe dette produkt online.
PIEGA Coax 711 gulvhøjttaler, aluminium, sort frontgrill PI-COAX711-ASBL: PIEGA Coax 711 gulvhøjttaler, aluminium, sort frontgrill
63.999,00 DKK 
Det er beklageligvis ikke muligt at købe dette produkt online.
Varenummer 'PI-COAX711-ASBL' består af følgende del-komponenter: 
1x PI-COAX711-ASGR: PIEGA Coax 711 gulvhøjttaler, aluminium, grå frontgrill 
1x PI-SCOVC711-BL: PIEGA Højttaler grill (Coax 711), sort 
PIEGA Coax 711 gulvhøjttaler, anodiseret aluminium, sort frontgrill PI-COAX711-ABBL: PIEGA Coax 711 gulvhøjttaler, anodiseret aluminium, sort frontgrill
66.999,00 DKK 
Det er beklageligvis ikke muligt at købe dette produkt online.
PIEGA Coax 711 gulvhøjttaler, hvid lakeret, hvid frontgrill PI-COAX711-WHWH: PIEGA Coax 711 gulvhøjttaler, hvid lakeret, hvid frontgrill
66.999,00 DKK 
Det er beklageligvis ikke muligt at købe dette produkt online.
RENTEFRI FINANSIERING LÅN f.eks.  63.999,- DKK
Ydelse over 30 mdr. fra KUN  2.382 DKK i måneden
 
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 20.000 DKK over 30 måneder, tilbagebetalt via Betalingsservice . Månedlig ydelse: 736 DKK
Debitorrente 0,0% (variabel i lånets løbetid) . ÅOP: 8,1% (inkl. gebyrer) . Samlede kreditomkost.: 2.070 DKK . Samlet tilbagebetaling: 22.070 DKK . Stiftelsesomkost.: 0 DKK. Månedsopkrævning: 69 DKK (gebyr). FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.

Producent beskrivelse - PIEGA

PIEGA PiegaPIEGA har siden 1986 udviklet og bygget kvalitets højttalere med det formål at skabe højttalere med sublim lydkvalitet, der ikke blot lader dig høre musikken, men også føle og opleve den.PIEGA Premium højtaler

Hos PIEGA går lydkvalitet og design hånd i hånd, alle modeller er derfor både udviklet til at spille fantastisk og samtidig opfylde de højeste krav om finish og æstetik. Da højttalere jo generelt ikke udskiftes særligt ofte, har det altid været vigtigt for PIEGA, at deres produkter får et langt og nyttigt liv - hvilket kun sætter endnu større krav til kvaliteten samt et enkelt og tidsløst design.

 • Håndsamlet SCHWEIZISK kvalitet
 • Enestående DESIGN og LYDKVALITET
 • 6 års produkt GARANTI på højttalere, 3 år på elektronik (Kræver registrering af produkterne hos Piega inden for 6 uger efter køb). Garantien dækker ikke selvforvoldte skader.

 • Hos AV-Connection har vi naturligvis en lang række modeller fra PIEGA til demonstration i butikkerne, og lagerfører også de mest solgte modeller.

  PIEGA Katalog 2017/2018

  Book en demo i dag hos udvalgte PIEGA forhandlere i Danmark

  Om PIEGA højttalere og firmaet

  PIEGA blev grundlagt i 1986 af Leo Greiner og Kurt Scheuch, et umage par med meget forskellige forcer. Kurt Scheuch kommer til at stå for innovationen og alt det tekniske, mens Leo Greiner varetager firmaets økonomi og strategi. Firmaet har altid haft en meget loyal fast stab af dygtige folk, og blev hurtigt en veldrevet højttalerproducent med stor succes op gennem alle årerne, specielt på hjemmemarkedet i Schweitz.

  Piega LDR diskantPIEGA er et firma med et meget højt erfaringsniveau, høj fleksibilitet og en kort beslutningsvej. I de senere år hos PIEGA er 2. generation af det familieejede firma kommet med ind, hvilket har givet firmaet er frisk pust og virkelig fået Piega på verdenskortet og anerkendt af Hi-Fi pressen. Piega er således godt rustet til fremtiden inden for High-end lyd, og der er en masse nye spændende produkter er på vej.

  PIEGA er nok mest kendt i Hi-Fi kredse, specielt for deres egenudviklede bånddiskanter (LDR - Linear Drive Ribbon), som er så specielle at fremstille, at de ikke engang har haft behov for at tage patent på dem - kun meget få folk i verden kan lave dem, og de sidder hos PIEGA.
  Piega Coax 120.2 - Stereo Grand Prix award
  Et andet stort kendetegn ved PIEGA højttalere, er at de fleste modeller er fremstillet i aluminium, hvilket giver en fantastisk stærk konstruktion, samtidig med at godstykkelsen er meget mindre, og derved er det muligt at lave en højttaler der fylder mindre end traditionelle træhøjttalere, med samme kabinet volumen. Der er meget få producenter på markedet, der formår at lave aluminiumshøjttalere, som også spiller lige så godt som de ser ud - men det kan de hos PIEGA.

  Anmeldelser og priser til PIEGA

  PIEGA's kvaliteter bekræftes af en lang række anmeldelser og priser gennem årerne verden over. Her er et udpluk af dem:

  Piega Premium 5.2 - 6 stjerner i Lyd og billede"Højtrejste musikmestre" skriver Lyd og billede om PIEGA Classic 60.2

  "Piega-højttalerne får andre designhøjttalere til at lyde, som om de var pakket ind i vat."
  - Skriver Lyd og billede om PIEGA Premium 5.2

  "Schweizisk diamant"
  - Skriver Lyd & Billede om PIEGA Coax 90.2

  "Swiss Magic"
  - Skriver Lyd & Billede om PIEGA Coax 711

  Se alle anmeldelser og priser Piega har fået gennem årerne.
  AV-Connection er distributør og forhandler for PIEGA i Danmark, og vi har derfor altid et stort udvalg i demonstration i vores butikker, samt lager af Piega højttalere i de mest solgte varianter.

  -- SE MERE HOS PIEGA SWITZERLAND HER --

     

  Manualer og brugervejledninger til PIEGA produkter

  Ved køb af et PIEGA produkt medfølger der normalt en brugervejledning eller instruktion på følgende sprog: Tysk, Engelsk. Vi kan desværre ikke garantere at der medfølger en trykt manual/brugervejledning i produktkassen, men oftest er den at finde på producentens webside.
  - Såfremt du ikke selv kan finde den ønskede manual, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

   
  Audiovector B&O BOSE BOSE Pro Cornered Audio Dynaudio Harman Kardon Citation Jamo JBL
  Klipsch Klipsch Heritage Marshall PIEGA Pure Ruark Audio SACKit SONOS Spottune
  SVS System Audio Tivoli Audio Yamaha  
  SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
  KUNDESERVICE
  • Om AV-Connection.dk
  • Kundereferencer
  • Handelsbetingelser
  • Fortrydelse og reklamation
  INFORMATION
  • Bestilling
  • Forsendelse / levering
  • Betaling / EAN
  • Buy & Try
  • Prismatch
  • Produktegenskaber
  AKTUELT
  • Produkt nyheder
  • Tilbud og restsalg
  • Black Friday
  • Nyhedsbrev
  • Firmagaver
  BUTIKKER
  • Odense
  • Sønderborg
  • Webshop
  • Installation
  • Udlejning
  Tilmeld nyhedsbrev
       
  E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
  Dankort Viabill Basisbank Mobilepay
  VISA VISA Electron Mastercard Maestro
  ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
  AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
  © Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
  arrow_upward shopping_basket