AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
TRÅDLØS HØJTTALER Drilldown arrow icon LIVSSTILSHØJTALER Drilldown arrow icon HI-FI HØJTALER Drilldown arrow icon HJEMMEBIOGRAF HØJTALER Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHØJTALER Drilldown arrow icon HØJTTALER TILBEHØR Drilldown arrow icon

PIEGA Coax 811 gulvhøjttaler

PIEGA
PIEGA Coax 811, alu PIEGA Coax 811, alu PIEGA Coax 811, black PIEGA Coax 811, black
PIEGA Coax 811, white PIEGA Coax 811, detail PIEGA Coax 811, detail PIEGA Coax 811, lifestyle
PIEGA Coax 811, lifestyle PIEGA Coax 811, back

PIEGA Coax 811 Gen2 gulvhøjttaler leverer musikgengivelse på højeste niveau via det nye enestående C212+ koaxiale båndmodul samt 4x220 mm UHQD enheder.

Inventory icon
Leadtime icon small
Vælg variant for information
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro

Piega Coax 811

Seriens flagskib Coax 811 tilbyder et markant større kabinet end resten af serien og er et oplagt valg når et større rum skal fyldes med lyd. Coax 811 kommer med to 220 mm bashøjttalere der bliver understøttet af yderligere to passive 220 mm. radiatorer, og den betydeligt større volume end forgængeren Coax 711, sikrer en fyldig basrespons.
I dette miljø kan det nye C212+ koaksiale båndmodul fuldt ud udnytte sine dynamiske reserver og inspirere med sin lige så naturlige og levende lyddiversitet.

Koaxialt båndmodul C212+
Sammen med to aktive basenheder og to passive basenheder udfolder det nye C212+ koaxiale båndmodul sin fulde dynamik og inspirerer med sin lige så naturlige og levende lyddiversitet. Ved at placere diskant- og mellemtonedriver symmetrisk på ét niveau sætter PIEGA endnu en gang nye standarder. Denne globalt unikke arkitektur skaber en kilde, hvor positionen af lydgengivelsen forbliver uændret over et bredere frekvensområde, hvilket resulterer fænomenalt med fasen i tidsdomænet og impulsrespons for en utrolig lydgengivelse - Det nye C212+ koaxiale båndmodul har en ekstra neodymmagnet over diskanten for at sikre en højere effektivitet og så har Piega brugt en eksklusivt udviklet specialcoating på folien, som lineariserer frekvensresponsen i det nedre transmissionsområde så Coax-driveren dækker et bredere frekvensområde og udsender lyde fra 450 Hz. Det større overflade areal på C212+ båndmodulet sammenlignet med C112+ båndmodulet fra Coax 411 og 611 serien øger den dynamiske ydeevne markant, og skaber en utrolig luftig, dynamisk og impulsiv lydgengivelse.

TIM2
TIM2 (Tension Improve Module 2) sætter kabinettet under kontrolleret spænding for effektivt at dæmpe kabinetresonanser. Det ekstraordinære kabinet lavet af ekstruderet aluminium sætter nye standarder blandt verdens højest rangerede højttalere med hensyn til dimension og kvalitet.

UHQD basenheder
Højttalerens to 220 mm aktive basenheder er understøttet af hele to passive radiatorer, og det betydeligt større volumen sikrer en fyldig basrespons. Basenhederne er fremstillet af den anerkendte producent SEAS baseret på PIEGAs specifikationer for at producere kraftfulde og slagkraftige basser af højeste klasse.

Fordele ved Coax 811
• Nyt C212+ koaxialt båndmodul for mere detaljeret diskant/mellemtone-gengivelse og bredere frekvensdækning
• Større aluminiumsprofiler med overlegen byggekvalitet for større kabinetvolumen
• Eliminering af resonans med nye TIM2-moduler og dæmpningsfolier
• Tidløst og moderne design af Stephan Hürlemann

Specifikationer:

 • Impedans: 4 Ohm
 • Crossover: 450 Hz
 • Frekvensområde: 22 - 50.000 Hz
 • Anbefalet effekt, nominel: 20 - 250 Watt
 • Følsomhed: 92 dB
 • Diskant enhed: C212+ koaxialt båndmodul
 • Passiv slaveenhed: 2x 220 mm
 • Basenhed: 2x 220 mm
 • Tilslutningstype: Bi-wire/amping
 • Dimensioner med fod/grill (BxDxH): 29 x 42 x 124 cm.
 • Nettovægt: 63 kg.

Produktanmeldelser og links

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

PIEGA Coax 811 gulvhøjttaler, aluminium, grå frontgrill PI-COAX811-ASGR: PIEGA Coax 811 gulvhøjttaler, aluminium, grå frontgrill
99.995,00 DKK 
Det er beklageligvis ikke muligt at købe dette produkt online.
PIEGA Coax 811 gulvhøjttaler, anodiseret aluminium, sort frontgrill PI-COAX811-ABBL: PIEGA Coax 811 gulvhøjttaler, anodiseret aluminium, sort frontgrill
102.995,00 DKK 
Det er beklageligvis ikke muligt at købe dette produkt online.
PIEGA Coax 811 gulvhøjttaler, hvid lakeret, hvid frontgrill PI-COAX811-WHWH: PIEGA Coax 811 gulvhøjttaler, hvid lakeret, hvid frontgrill
102.995,00 DKK 
Det er beklageligvis ikke muligt at købe dette produkt online.

Producent beskrivelse - PIEGA

PIEGAPiegaPIEGA har siden 1986 udviklet og bygget kvalitets højttalere med det formål at skabe højttalere med sublim lydkvalitet, der ikke blot lader dig høre musikken, men også føle og opleve den.PIEGA Premium højtaler

Hos PIEGA går lydkvalitet og design hånd i hånd, alle modeller er derfor både udviklet til at spille fantastisk og samtidig opfylde de højeste krav om finish og æstetik. Da højttalere jo generelt ikke udskiftes særligt ofte, har det altid været vigtigt for PIEGA, at deres produkter får et langt og nyttigt liv - hvilket kun sætter endnu større krav til kvaliteten samt et enkelt og tidsløst design.

 • Håndsamlet SCHWEIZISK kvalitet
 • Enestående DESIGN og LYDKVALITET
 • 6 års produkt GARANTI på højttalere, 3 år på elektronik (Kræver registrering af produkterne hos Piega inden for 6 uger efter køb). Garantien dækker ikke selvforvoldte skader.

 • Hos AV-Connection har vi naturligvis en lang række modeller fra PIEGA til demonstration i butikkerne, og lagerfører også de mest solgte modeller.

  PIEGA Katalog 2017/2018

  Book en demo i dag hos udvalgte PIEGA forhandlere i Danmark

  Om PIEGA højttalere og firmaet

  PIEGA blev grundlagt i 1986 af Leo Greiner og Kurt Scheuch, et umage par med meget forskellige forcer. Kurt Scheuch kommer til at stå for innovationen og alt det tekniske, mens Leo Greiner varetager firmaets økonomi og strategi. Firmaet har altid haft en meget loyal fast stab af dygtige folk, og blev hurtigt en veldrevet højttalerproducent med stor succes op gennem alle årerne, specielt på hjemmemarkedet i Schweitz.

  Piega LDR diskantPIEGA er et firma med et meget højt erfaringsniveau, høj fleksibilitet og en kort beslutningsvej. I de senere år hos PIEGA er 2. generation af det familieejede firma kommet med ind, hvilket har givet firmaet er frisk pust og virkelig fået Piega på verdenskortet og anerkendt af Hi-Fi pressen. Piega er således godt rustet til fremtiden inden for High-end lyd, og der er en masse nye spændende produkter er på vej.

  PIEGA er nok mest kendt i Hi-Fi kredse, specielt for deres egenudviklede bånddiskanter (LDR - Linear Drive Ribbon), som er så specielle at fremstille, at de ikke engang har haft behov for at tage patent på dem - kun meget få folk i verden kan lave dem, og de sidder hos PIEGA.
  Piega Coax 120.2 - Stereo Grand Prix award
  Et andet stort kendetegn ved PIEGA højttalere, er at de fleste modeller er fremstillet i aluminium, hvilket giver en fantastisk stærk konstruktion, samtidig med at godstykkelsen er meget mindre, og derved er det muligt at lave en højttaler der fylder mindre end traditionelle træhøjttalere, med samme kabinet volumen. Der er meget få producenter på markedet, der formår at lave aluminiumshøjttalere, som også spiller lige så godt som de ser ud - men det kan de hos PIEGA.

  Anmeldelser og priser til PIEGA

  PIEGA's kvaliteter bekræftes af en lang række anmeldelser og priser gennem årerne verden over. Her er et udpluk af dem:

  Piega Premium 5.2 - 6 stjerner i Lyd og billede"Højtrejste musikmestre" skriver Lyd og billede om PIEGA Classic 60.2

  "Piega-højttalerne får andre designhøjttalere til at lyde, som om de var pakket ind i vat."
  - Skriver Lyd og billede om PIEGA Premium 5.2

  "Schweizisk diamant"
  - Skriver Lyd & Billede om PIEGA Coax 90.2

  "Swiss Magic"
  - Skriver Lyd & Billede om PIEGA Coax 711

  Se alle anmeldelser og priser Piega har fået gennem årerne.
  AV-Connection er distributør og forhandler for PIEGA i Danmark, og vi har derfor altid et stort udvalg i demonstration i vores butikker, samt lager af Piega højttalere i de mest solgte varianter.

  -- SE MERE HOS PIEGA SWITZERLAND HER --

  Manualer og brugervejledninger til PIEGA produkter

  Ved køb af et PIEGA produkt medfølger der normalt en brugervejledning eller instruktion på følgende sprog: Tysk, Engelsk. Vi kan desværre ikke garantere at der medfølger en trykt manual/brugervejledning i produktkassen, men oftest er den at finde på producentens webside.

  - Såfremt du ikke selv kan finde den ønskede manual, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.


  Audiovector B&O BOSE Pro Cambridge Audio Dynaudio Elipson Harman Kardon Citation Jamo JBL
  Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit SONOS
  Sonus faber Spottune SVS System Audio Tangent Tivoli Audio Yamaha  
  SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
  KUNDESERVICE
  WEBSHOP INFO
  • Buy & Try
  • Prismatch
  • Log ind
  AKTUELT
  • Nyhedsbrev
  BUTIKKER
  • Odense
  • Webshop
  • Udlejning
  E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
  MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
  ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
  AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
  arrow_upward shopping_basket