AV-Connection Logo
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 750 DKK FRI FRAGT OVER 750 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Yellow days tilbud hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
SVS subwoofer
SVS højttalere
SVS kabler, tilbehør og reservedele
LIVSSTILSHØJTALER Drilldown arrow icon HI-FI HØJTALER Drilldown arrow icon HJEMMEBIOGRAF HØJTALER Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHØJTALER Drilldown arrow icon HØJTTALER TILBEHØR Drilldown arrow icon
 

SVS SB-1000 subwoofer

Sale Overlay icon
SVS   Pricematch icon
SVS SB1000 without grille SVS SB1000 white gloss without grille SVS SB1000 rear SVS SB1000 white gloss with grille SVS SB1000 with grille

Der findes mange subwoofere i dette prisleje, men ikke nogen der levere varen på samme måde som SVS SB1000. Stram og kraftfuld bas til meget lav pris!

 
Brugerbedømmelse: 5 / 5 (gennemsnit af ialt 6 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 5 / 5 (gennemsnit af ialt 6 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 5 / 5 (gennemsnit af ialt 6 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 5 / 5 (gennemsnit af ialt 6 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 5 / 5 (gennemsnit af ialt 6 bedømmelser)
   Inventory icon
Vælg variant for pris og levering
 
 

Express Bank
 
Ved første blik syner SVS SB1000 ikke af meget, men i det man afmontere frontgitteret, er man ikke længere i tvivl. På forunderligvis er det nemlig lykkedes de ukronede subwoofer konger fra amerikanske SVS, at montere en meget potent 12" bas enhed, i et mildt sagt beskedent kabinet. Mange ville nok ikke have været overrasket, hvis der blot havde siddet end 10" eller sågar 8" enhed i det lille kabinet. Kigger man yderligere ned af specifikationslisten, er der flere gode overraskelser, som f.eks. den 300W store Slegde forstærker STA-300 der peaker ved 720W!! - Hvor det hele selvfølgelig styres, af en avanceret DSP processor, som man kender det fra de største SVS modeller.

Der kan ikke være nogen tvivl om at SVS med deres 1000 serie har skabt noget helt specielt. I modsætningen til andre producenters subwoofere i samme prisklasse, får du her en subwoofer der ikke går i knæ, så snart de gode action scener flyver hen over skærmen og samtidig er du garanteret, kontrol og punch når den står på musik. SVS SB1000 er ganske enkelt et fund til prisen.

SVS SB1000 Specifikationer:
• Forstærker: 300 Watt RMS (720 Watts dynamisk peak)
• Design: Lukket trykkammer
• Freq. område: 24-260 Hz +/- 3 dB
• Kabinet størrelse: 34,3 x 33 x 35,5 cm. (H x B x D UDEN frontgrill)
• Kabinet størrelse: 34,3 x 33 x 37 cm. (H x B x D MED frontgrill)
• Vægt: 12,3 kg.
• Leveres med stof front-grill

Såfremt man har behov for et nyt sort frontstof cover til SB1000 subwooferen, så kan det tilkøbes som reservedel.

Kompakte subwoofere

Sealedboks subwoofere:

SVS SB1000 Sealed Box Sub, 300W
SVS SB2000 PRO Sealed Box Sub, 550W
SVS SB3000 Sealed Box Sub, 800W
SVS SB4000 Sealed Box Sub, 1200W
SVS SB16-Ultra Sealed Box Sub, 1500W

SB står for Sealed Box, hvilket jo er en lukket subwooferkonstruktion, som er blevet en meget populær type, da subwooferen kan blive mindre fysisk. SB serien er konstrueret til et lille kabinet, men stadig med en stor enhed og en kraftfuld forstærker, hvilket tilsammen giver den kraftige og dybe bas, der ønskes i en rigtig hjemmebiograf.

Produktanmeldelser og links

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

Her ses hvordan andre kunder har vurderet varen med karakter, og eventuelt lavet en bedømmelse.
Gennemsnitsbedømmelse (5,0): Rating starRating starRating starRating starRating star fra ialt 6 bedømmelser

Kåre

Rating starRating starRating starRating starRating star God lyd fra relativ lille subwoofer. Mange tilslutningsmuligheder og fair pris.

Peter

Rating starRating starRating starRating starRating star Er lille af sin størrelse, men kan nemt få væggene til at skælve. Spiller rigtig godt. 100% tilfreds.

Hans

Rating starRating starRating starRating starRating star Super lyd til prisen

Brian

Rating starRating starRating starRating starRating star Fremragende. Den lyder utroligt godt og fylder rummet med bas. Jeg er meget tilfreds. Købte den i black week til 3000 kr

Thomas

Rating starRating starRating starRating starRating star Til 3500 kr. for man ikke mere woooofff for pengene 12” og 300 watt - og i en indretningsvenlig boks der er nem at tilslutte. Super fed hjemmebio sub ????

Rating starRating starRating starRating starRating star Fantastisk "lille" Sub, med knald på.

PROFESSIONELLE ANMELDELSER

SVS SB 1000
Anmeldelse | HiFi Report (EN)
SVS SB-1000 trykkammer subwoofer, hvid højglans SVS-SB1000-W: SVS SB-1000 trykkammer subwoofer, hvid højglans
3.999,00 DKK 
SVS SB-1000 trykkammer subwoofer, træfinér, sort ask SVS-SB1000-B: SVS SB-1000 trykkammer subwoofer, træfinér, sort ask
3.499,00 DKK 

Producent beskrivelse - SVS

SVS SV Sound (SVS) er et amerikansk firma med stor success, der har specialiseret sig i at lave ultimative højttalere både til high-end stereo og hjemmebiografer. SVS store succes skyldes bl.a. at de er små nok til at lytte efter deres kunders behov, men samtidig store nok til at kunne få branchens bedste priser på komponenter. SVS højttalere er håndbyggede af nøje udvalgte komponenter, fra hele verden, fra såvel små som nogle af verdens største audio leverandører. De dele SVS ikke selv har været i stand til at bygge, har de derfor fundet den bedst mulige erstatning for, igennem deres brede netværk.

Direkte til dig - Ingen mellemled!
SVS subwoofere kan nemt sammenlignes i kvalitet med andre kendte mærker som REL, Dynaudio, Velodyne og mange andre, dog med den store forskel at prisen ofte er væsentlig lavere på SVS i forhold til konkurrenterne - vel og mærke uden at der er gået på kompromis med kvaliteten hele vejen igennem produktet. Dette skyldes primært at der ikke er nogen mellemled i form af distributører, vi køber direkte hos SV Sounds fabrik i østen som den eneste Hi-Fi forhandler i Danmark!

- Der ydes 5 års garanti på SVS i Danmark -

SVS produkter fra AV-Connection sælges kun i Danmark og Sverige, såfremt du ønsker at få leveret SVS produkter til et andet land, kontakt da venligst den respektive internationale distributør.


TILBUD på anderkendt rumkorrektion til din SVS subwoofer


SVS - SV SoundSPAR 300,- DKK på din DSPeaker Anti-Mode!
Du kan netop nu spare 300 kr. på købet af en Anti-Mode rumkalibrator fra DSPeaker, ved samtidig køb af en hvilken som helst SVS subwoofer.SVS - SV Sound

Læg blot begge de ønskede modeller i kurven, skriv "SVS Anti-Mode rabat" i kommentarfeltet og gennemfør bestillingen. Beløbet trækkes derefter fra ved faktureringen.
 
Price Match
PRISMATCH på SVS
 

Manualer og brugervejledninger til SVS produkter

Ved køb af et SVS produkt medfølger der normalt en brugervejledning eller instruktion på følgende sprog: Engelsk. Vi kan desværre ikke garantere at der medfølger en trykt manual/brugervejledning i produktkassen, men oftest er den at finde på producentens webside.
- Såfremt du ikke selv kan finde den ønskede manual, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

Audiovector B&O BOSE BOSE Pro Cambridge Audio Dynaudio Elipson Harman Kardon Citation Jamo
JBL Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit
SONOS Sonus faber Spottune SVS System Audio Tangent Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
• Nyhedsbrev
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket