AV-Connection Logo
E-mærket

SVS 3000 In-wall subwoofer inkl. STA-800D2 forstærker

SVS   Pricematch icon
SVS  3000 in-wall single subwoofer kit SVS 3000 in-wall dual subwoofer kit SVS 3000 in-wall subwoofer SVS 3000 in-wall subwoofer
SVS 3000 in-wall subwoofer SVS 3000 in-wall subwoofer SVS 3000 in-wall subwoofer SVS 3000 in-wall subwoofer
SVS 3000 in-wall subwoofer SVS 3000 in-wall subwoofer

Indbygnings-subwooferen du har ventet på! Oplev en fantastisk dyb og kraftfuld bas fra de to 9" basenheder til indbygning og den heftige 800W forstærker.

Inventory icon
Leadtime icon small
Vælg variant for pris og levering
Del betalingen op over 10 mdr. med
Express Bank
BEMÆRK: Det er IKKE muligt at tilkøbe en ekstra subwoofer, hvis du vælger at købe single-pakken til at starte med. Ønskes der to subwoofere, skal dobbelt-pakken købes med det samme. Grunden til dette er at kablingen indvendigt i subwooferne er forskellig, alt efter om du vælger single eller dobbeltpakken.

For nem og sikker installation kan der med fordel benyttes dette indbygningskit.

SVS 3000 In-wall - Kraftig indbygnings subwoofer i lukket kabinet

Ønsker du maksimal bas uden at have store subwoofere stående fremme i stuen eller hjemmebiografen? Så har SVS nu løsningen for dig. Ligesom ved lanceringen af deres SVS 3000 Micro subwoofer, er der igen brugt mange timer på at udvikle en unik og kompakt subwoofer som er værdig til at bære det prestigefyldte SVS navn og logo.

Som navnet 3000 In-wall antyder, er denne nye subwoofer en del af 3000-serien, hvilket betyder at vi finder den yderst potente SVS Sledge STA800 forstærker, som i In-Wall modellen har betegnelsen STA-800D2C. Det betyder at vi har hele 800 watt RMS til rådighed, og hele 2500 watt peak! - præcis som vi også ser det i både SB og PB3000, samt 3000 Micro.

I modsætning til de andre modeller i 3000-serien er forstærkeren til 3000 In-wall en ekstern sag, som er monteret i et smalt og stilrent kabinet som kan rack-monteres, eller gemmes væk i stuealteret alternativt. Vi finder stadig support for den geniale SVS-applikation som både virker på iOS og Android enheder, så du kan styre alle indstillinger på din 3000 In-wall direkte fra sofaen, let og ubesværet.

Kigger vi på enhederne som selve subwooferkassen i 3000 In-wall er udstyret med, har SVS her tænkt ud af boksen og designet disse enheder fra bunden og op, til denne unikke subwoofer. Vi har at gøre med 9" basenheder, som er fremstillet i aluminium, både hvad angår membranen samt selve enheden og magnetsystemet. Den unikke opbygning tillader stor slaglængde på næsten 2.5 centimeter, på trods af den meget kompakte størrelse. Selve subwoofer kassen er blot 9.5 centimeter dyb, og kan derved indbygges i nærmest enhver væg uden problemer.

SVS 3000 In-wall er tilgængelig som enkelt eller dobbelt-pakke. Hvor en enkelt subwoofer vil være nok til langt de flestes behov og mellemstørrelse rum. Kan det være en fordel at vælge dobbeltpakken til større rum, eller den dedikerede hjemmebiograf, hvor der ønskes maksimalt output.

Specifikationer:

  • Udgangseffekt: 800 watt RMS / 2500 watt peak
  • Konstruktionstype: Lukket trykkammer - indbygning til væg
  • Frekvensområde: 22 - 250 Hz (både single og dobbelt pakke) Hz
  • SPL: 107.6 (single) / 110.6 (dobbeltpakke) dB
  • Basenhed: 2 x 9" (single pakke) / 4 x 9" (dobbeltpakke) smalle med lang slaglængde
  • Tilslutningstype: Phono-RCA kabler / LFE
  • Dimensioner, produkt (LxBxH): 30,5 x 9,5 x 63,5 (kun subwoofer kabinet) cm.
  • Nettovægt: 11,6 (single subwoofer med grill) kg.

SVS 3000 In-wall dual subwoofers, dobbelt-pakke inkl. STA-800D2 forstærker SVS-IW3000D: SVS 3000 In-wall dual subwoofers, dobbelt-pakke inkl. STA-800D2 forstærker
23.999,00 DKK 
SVS 3000 In-wall single subwoofer inkl. STA-800D2 forstærker SVS-IW3000S: SVS 3000 In-wall single subwoofer inkl. STA-800D2 forstærker
15.999,00 DKK 
Oplev produktet i en fysisk AV-Connection butik

Denne vare kan opleves i en eller flere af AV-Connections fysiske butikker.


Det er derfor muligt at få en kyndig produkt demonstration af varen, se nedenfor i hvilken/hvilke butikker produktet kan opleves.

Såfremt du gerne vil opleve varen i en af ovenstående butikker, anbefaler vi at du tager kontakt til butikken inden. På den måde sikres at varen ikke er udlånt, og faktisk kan opleves. Ydermere er du sikker på at kyndigt personale er ledigt til at give dig en grundig demonstration og vejledning.
AV-Connection Sønderborg
, AV-Connection Sønderborg Showroom 6: Hi-Fi stereo og subwoofere Kærvej 71-73
Telefon: +45 74421078
E-mail: [email protected]
 

Producent beskrivelse - SVS

SVS SV Sound (SVS) er et amerikansk firma med stor success, der har specialiseret sig i at lave ultimative højttalere både til high-end stereo og hjemmebiografer. SVS store succes skyldes bl.a. at de er små nok til at lytte efter deres kunders behov, men samtidig store nok til at kunne få branchens bedste priser på komponenter. SVS højttalere er håndbyggede af nøje udvalgte komponenter, fra hele verden, fra såvel små som nogle af verdens største audio leverandører. De dele SVS ikke selv har været i stand til at bygge, har de derfor fundet den bedst mulige erstatning for, igennem deres brede netværk.

Direkte til dig - Ingen mellemled!

SVS subwoofere kan nemt sammenlignes i kvalitet med andre kendte mærker som REL, Dynaudio, Velodyne og mange andre, dog med den store forskel at prisen ofte er væsentlig lavere på SVS i forhold til konkurrenterne - vel og mærke uden at der er gået på kompromis med kvaliteten hele vejen igennem produktet. Dette skyldes primært at der ikke er nogen mellemled i form af distributører, vi køber direkte hos SVS fabrik.

Der ydes 5 års garanti på SVS i Danmark

AV-Connection yder hele 5 års garanti på produkter fra SVS. Skulle der alligevel opstå problemer med dit produkt efter de 5 år, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe, dog mod betaling for service og reservedele.

Spar ved samlet køb af DSPeaker rumkorrektion og SVS subwoofer

SVS - SV SoundDu kan spare 300 kr. på købet af en Anti-Mode rumkalibrator fra DSPeaker, ved samtidig køb af en hvilken som helst SVS subwoofer.SVS - SV Sound
- Læg blot begge de ønskede modeller i kurven, skriv "SVS Anti-Mode rabat" i kommentarfeltet og gennemfør bestillingen. Beløbet trækkes derefter fra ved faktureringen.
 
Price Match
PRISMATCH på SVS
 

Manualer og brugervejledninger til SVS produkter

Ved køb af et SVS produkt medfølger der normalt en brugervejledning eller instruktion på følgende sprog: Engelsk. Vi kan desværre ikke garantere at der medfølger en trykt manual/brugervejledning i produktkassen, men oftest er den at finde på producentens webside.
- Såfremt du ikke selv kan finde den ønskede manual, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket