AV-Connection Logo
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 750 DKK FRI FRAGT OVER 750 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
SVS subwoofer
SVS højttalere
SVS kabler, tilbehør og reservedele
LIVSSTILSHØJTALER Drilldown arrow icon HI-FI HØJTALER Drilldown arrow icon HJEMMEBIOGRAF HØJTALER Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHØJTALER Drilldown arrow icon HØJTTALER TILBEHØR Drilldown arrow icon
 

SVS Prime Wireless Pro SoundBase stereo receiver

SVS   Pricematch icon
SVS Prime Wireless soundbase Pro SVS Prime Wireless soundbase Pro SVS Prime Wireless soundbase Pro SVS Prime Wireless soundbase Pro SVS Prime Wireless soundbase Pro

Lille men kraftfuld streaming forstærker fra SVS med masser af funktioner. Kan drive både store og små højttalere med sin 2x150W forstærker.

 
På webshop lager  Inventory icon
Dag-til-dag levering

Express Bank
Kan opleves i en vores butikker. Klik og se hvor.
Oplev i butikken
- Se hvor her
Køb risikofrit med Buy & Try! Vi giver dig 30 dage til at teste produktet efter købet, inkl. FRI fragt og FRI retur!
30 dages risikofrit køb
- FRI fragt og retur

SVS Prime Wireless PRO Soundbase - Kompakt netværks forstærker med HDMI ARC

Du har måske et par højttalere stående der mangler et ekstra pust og smart teknologi for igen at være interessante? Med den nye SVS Prime Wireless PRO Soundbase forstærker, får du en vaskeægte HiFi forstærker med et hav af smarte funktioner og muligheder. Alt sammen pakket ned i et ultra kompakt og smart kabinet som ikke optager meget plads på reolen eller i TV-møblet.

SVS Prime Wireless PRO Soundbase er en yderst kompakt forstærker, men dette betyder ikke at du går ned på power. Med hele 2 x 150 watt effekt, takket være yderst effektive Klasse-D trin, leverer SVS Prime Wireless PRO Soundbase nok kraft til at drive selv store gulvhøjttalere uden de store problemer.

Derudover finder vi et hav af forskellige streamings funktioner indbygget direkte i denne lille smarte og kompakte forstærker. Apple Airplay 2, ChromeCast, Bluetooth og DTS Play-Fi er blot nogle af dem.

Ønsker du at bruge SVS Prime Wireless PRO Soundbase sammen med dit TV, kan dette klares via den optiske indgang, eller endnu smartere via den indbyggede HDMI ARC port. Dette giver dig mulighed for at styre det hele fra én fjernbetjening når du skal se dine yndlingsfilm, så du ikke engang behøver at bruge den medfølgende fjernbetjening til forstærkeren - lettere bliver det ikke. Har du behov for endnu mere effekt og bas, er der desuden også dedikerede line-out og subwoofer udgang på bagsiden. SVS Prime Wireless PRO Soundbase er en spændende kompakt HiFi forstærker som i den grad bør opleves!

Produktanmeldelser og links

Specifikationer:

  • Udgangseffekt: 2 x 150W (RMS), 4 Ohm
  • Antal kanaler: 2
  • Frekvensområde: 10 - 20.000 Hz
  • Indgange: 1x Analog stereo, 2x Digital (1x Toslink, 1x HDMI ARC), Airplay 2, ChromeCast, Bluetooth
  • Udgange: 1x Sub out (RCA), 1x Pre-out (RCA)
  • Strømforbrug, maks.: 300 Watt
  • Strømforbrug, standby: <0.5W Watt
  • Dimensioner, produkt (LxBxH): 23,8 x 22,38 x 82 cm.
  • Nettovægt: 3,6 kg.

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

SVS Prime Wireless Pro SoundBase streaming forstærker, sort SVS-PWSBPRO-BG: SVS Prime Wireless Pro SoundBase streaming forstærker, sort
5.999,00 DKK 
Oplev produktet i en fysisk AV-Connection butik

Denne vare kan opleves i en eller flere af AV-Connections fysiske butikker.


Det er derfor muligt at få en kyndig produkt demonstration af varen, se nedenfor i hvilken/hvilke butikker produktet kan opleves.

Såfremt du gerne vil opleve varen i en af ovenstående butikker, anbefaler vi at du tager kontakt til butikken inden. På den måde sikres at varen ikke er udlånt, og faktisk kan opleves. Ydermere er du sikker på at kyndigt personale er ledigt til at give dig en grundig demonstration og vejledning.
AV-Connection Sønderborg
, AV-Connection Sønderborg Showroom 6: Hi-Fi stereo og subwoofere Kærvej 71-73
Telefon: +45 74421078
E-mail: info@av-connection.com
 

Køb risikofrit og prøv varen hjemme hos dig selv i 30 dage!


Ved køb af et Buy & Try produkt, kan du teste alt det du ønsker i vante omgivelser i op til 30 dage fra leveringsdatoen. Skulle produktet ikke falde i din smag, leverer du det kvit og frit tilbage - vi betaler returfragten.

Vi anbefaler dog altid at du taler med vores kundeservice omkring dit køb, hvis du er det mindste i tvivl, eller besøger en af vore butikker, hvis det er en mulighed. Ofte kan vi rådgive dig til det bedste valg ud fra dine ønsker via telefon, chat, e-mail eller i butikken inden købet.

Vi tilbyder Buy & Try på følgende varianter af dette produkt:
Generelt kan der let ses hvilke produkter der tilbydes som Buy & Try, se blot efter logoet i produkt oversigterne. Ser du logoet, tilbydes der Buy & Try på enten en eller flere varianter af varen.

Læs mere omAV-Connection Buy and Try

Producent beskrivelse - SVS

SVS SV Sound (SVS) er et amerikansk firma med stor success, der har specialiseret sig i at lave ultimative højttalere både til high-end stereo og hjemmebiografer. SVS store succes skyldes bl.a. at de er små nok til at lytte efter deres kunders behov, men samtidig store nok til at kunne få branchens bedste priser på komponenter. SVS højttalere er håndbyggede af nøje udvalgte komponenter, fra hele verden, fra såvel små som nogle af verdens største audio leverandører. De dele SVS ikke selv har været i stand til at bygge, har de derfor fundet den bedst mulige erstatning for, igennem deres brede netværk.

Direkte til dig - Ingen mellemled!
SVS subwoofere kan nemt sammenlignes i kvalitet med andre kendte mærker som REL, Dynaudio, Velodyne og mange andre, dog med den store forskel at prisen ofte er væsentlig lavere på SVS i forhold til konkurrenterne - vel og mærke uden at der er gået på kompromis med kvaliteten hele vejen igennem produktet. Dette skyldes primært at der ikke er nogen mellemled i form af distributører, vi køber direkte hos SV Sounds fabrik i østen som den eneste Hi-Fi forhandler i Danmark!

- Der ydes 5 års garanti på SVS i Danmark -

SVS produkter fra AV-Connection sælges kun i Danmark og Sverige, såfremt du ønsker at få leveret SVS produkter til et andet land, kontakt da venligst den respektive internationale distributør.


TILBUD på anderkendt rumkorrektion til din SVS subwoofer


SVS - SV SoundSPAR 300,- DKK på din DSPeaker Anti-Mode!
Du kan netop nu spare 300 kr. på købet af en Anti-Mode rumkalibrator fra DSPeaker, ved samtidig køb af en hvilken som helst SVS subwoofer.SVS - SV Sound

Læg blot begge de ønskede modeller i kurven, skriv "SVS Anti-Mode rabat" i kommentarfeltet og gennemfør bestillingen. Beløbet trækkes derefter fra ved faktureringen.
 
Price Match
PRISMATCH på SVS
 

Manualer og brugervejledninger til SVS produkter

Ved køb af et SVS produkt medfølger der normalt en brugervejledning eller instruktion på følgende sprog: Engelsk. Vi kan desværre ikke garantere at der medfølger en trykt manual/brugervejledning i produktkassen, men oftest er den at finde på producentens webside.
- Såfremt du ikke selv kan finde den ønskede manual, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

Audiovector B&O BOSE BOSE Pro Cambridge Audio Dynaudio Elipson Harman Kardon Citation Jamo
JBL Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit
SONOS Sonus faber Spottune SVS System Audio Tangent Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
arrow_upward shopping_basket