AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
TRÅDLØS HØJTTALER Drilldown arrow icon LIVSSTILSHØJTALER Drilldown arrow icon HI-FI HØJTALER Drilldown arrow icon HJEMMEBIOGRAF HØJTALER Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHØJTALER Drilldown arrow icon HØJTTALER TILBEHØR Drilldown arrow icon

Klipsch Reference R-800F gulvhøjttaler

Klipsch
Klipsch Reference R-800F floor speaker
Klipsch Reference R-800F floor speaker - Lifestyle
Klipsch Reference R-800F floor speaker - Lifestyle
Klipsch Reference R-800F floor speaker - Lifestyle
Klipsch Reference R-800F floor speaker - Lifestyle
Klipsch Reference R-800F floor speaker - Lifestyle
Klipsch Reference R-800F floor speaker - Set
Klipsch Reference R-800F floor speaker - Woofers
Klipsch Reference R-800F floor speaker - Side
Klipsch Reference R-800F floor speaker - Back

Kraftfuld flagskibs gulvhøjttaler fra amerikanske Klipsch. R-800F kan med sine 2x 8" basenheder og den 1" hornladet diskant, for alvor sætte gang i dansegulvet.

Inventory icon
Varenr:
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestroViabill

Om Klipsch Reference 2022 serien

Den seneste generation af Reference serien som er en af de billigste serier fra Klipsch, er nu opdateret på en lang række forskellige punkter, i forhold til sin forgænger. Designet har fået et markant løft, hvor at frontbaflen hvor enhederne er monteret, nu er i mat sort, i stedet for grå på de tidligere modeller. Derudover er alle skruer nu gemt væk, for at give et mere stilrent udseende når højttalerne bruges uden frontstof. Men dette er langt fra alt, da Reference 2022 serien også har fået en markant opgradering på lydsiden. Klipsch har videreudviklet deres Tractrix horn, som nu er blevet endnu større og går helt ud til kanterne, for at give endnu bedre spredning af lyden. Bas/mellemtone enhederne er også opdateret og låner nu endnu flere teknologier fra den dyrere Reference Premiere serie. Derudover fremstilles membranen nu i et helt nyt materiale, kaldet Spun-Copper Thermo-Crystal Polymer, også kaldt TCP. I forhold til de tidligere enheder, er dette materiale endnu mere stift og hårdført, hvilket gør at højttalerne er i stand til at gengive bassen mere præcist end hvad der tidligere var muligt. Alt nævnt ovenfor, kan findes i samtlige af de nye Reference modeller fra Klipsch.

Klipsch R-800F - Flagskibs gulvhøjttalere

Den største højttaler i den nye Reference 2022 serie, hedder R-800F og er på alle måder en værdi efterfølger til R-820-F. Her har vi at gøre med en stor og tung gulvhøjttaler som er i stand til at give den helt store musik og filmoplevelse! R-800F er udstyret med hele to 8" bas/mellemtone enheder, som begge gør brug af TCP-teknologien som Klipsch netop har udviklet til deres seneste højttalere. Dette betyder en endnu mere dynamisk og imponerende basgengivelse end på de tidligere modeller. Dette kombineret med et nyudviklet Tractrix horn, som både er blevet større og har en ny udforming. Gør at R-800F er i stand til at levere lyd i hele spektret fra 34 - 21.000 Hz, og dette med en følsomhed på imponerende 98 dB! Designet er opdateret med en matsort frontbaffel, og samtlige skruer på fronten er gemt væk for et mere diskret udseende uden frontstof. R-800F er perfekt som enkeltstående højttalere til stereo, og stiller ikke de store krav til forstærkeren, takket være den meget høje følsomhed. Du kan naturligvis også kombinere disse højttalere med flere af de andre modeller i serien, for den helt store hjemmebiograf oplevelse, med et par R-800F i fronten af det hele - eventuelt med et par R-40SA på toppen, takket være de smarte tilslutninger på bagsiden øverst.

Specifikationer:

 • Konstruktionstype: Basrefleks - Tractrix port på bagsiden
 • Impedans: 8 Ohm
 • Crossover: 1400 Hz
 • Frekvensområde: 34 - 21.000 Hz
 • Anbefalet effekt, nominel: 150 Watt
 • Anbefalet effekt, spidsbelastning: 600 Watt
 • Følsomhed: 98 dB
 • Diskant enhed: 1" Aluminium LTS i Tractrix horn
 • Basenhed: 2 x 8" Spun-Copper TCP
 • Tilslutningstype: Single-wire skrueterminaler
 • Dimensioner, produkt (LxBxH): 27,7 x 44,3 x 109,3 cm.
 • Nettovægt: 24,5 kg.

Produktanmeldelser og links

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

Klipsch Reference R-800F gulvhøjttaler, sort KL-R800F-BK: Klipsch Reference R-800F gulvhøjttaler, sort
4.989,00 DKK 
Oplev produktet i en fysisk AV-Connection butik

Denne vare kan opleves i en eller flere af AV-Connections fysiske butikker.


Det er derfor muligt at få en kyndig produkt demonstration af varen, se nedenfor i hvilken/hvilke butikker produktet kan opleves.

Såfremt du gerne vil opleve varen i en af ovenstående butikker, anbefaler vi at du tager kontakt til butikken inden. På den måde sikres at varen ikke er udlånt, og faktisk kan opleves. Ydermere er du sikker på at kyndigt personale er ledigt til at give dig en grundig demonstration og vejledning.
AV-Connection Sønderborg
, AV-Connection Sønderborg Showroom 3: Hjemmebio og surround Kærvej 71-73
Telefon: +45 74421078
E-mail: [email protected]
 

Producent beskrivelse - Klipsch

KlipschKlipsch er verdenskendt for deres ultradynamiske lydsystemer til hjem, professionelle biografer og kommercielle mødesteder. Det kan nævnes at der bla. er installeret Klipsch højttalere i omkring halvdelen af alle amerikanske biografer! Med en produktlinie, der strækker sig fra skjult multiroom lyd til avancerede hjemmebioløsninger leverer Klipsch spændende high-end audioløsninger til ethvert anvendelsesområde og enhver livsstil.

Klipsch produkt katalog 2022

Ægte amerikansk lyd

Klipsch højttalere har en stor, åben, detaljeret og yderst dynamisk lyd, som gør det hele mere levende at lytte til musik og opleve koncerter og film med Klipsch højttalere. Deres højtalere er generelt er lette at drive og har ægte "live-feeling", vel og mærke for relativt små penge. Klipsch lyden er typisk amerikansk og kan sammenlignes en smule med mærker som JBL og Cerwin Vega, bare mere levende og mere "bang for your buck"!

Oplev Klipsch hos AV-Connection

Klipsch er i sagens natur utrolig velkendt i USA, dog er mærket endnu ikke så udbredt herhjemme - hvilket vi naturligvis gerne vil være med til at lave om på, så kom ind i butikken i Sønderborg eller Odense og få en demonstration du sent vil glemme!

Se meget mere på www.Klipsch.com

Manualer og brugervejledninger til Klipsch produkter

Ved køb af et Klipsch produkt medfølger der normalt en brugervejledning eller instruktion på følgende sprog: Engelsk. Vi kan desværre ikke garantere at der medfølger en trykt manual/brugervejledning i produktkassen, men oftest er den at finde på producentens webside.

- Såfremt du ikke selv kan finde den ønskede manual, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.


Audiovector B&O BOSE Pro Cambridge Audio Dynaudio Elipson Harman Kardon Citation Jamo JBL
Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit SONOS
Sonus faber Spottune SVS System Audio Tangent Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestroViabill
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket