AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
TRÅDLØS HØJTTALER Drilldown arrow icon LIVSSTILSHØJTALER Drilldown arrow icon HI-FI HØJTALER Drilldown arrow icon HJEMMEBIOGRAF HØJTALER Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHØJTALER Drilldown arrow icon HØJTTALER TILBEHØR Drilldown arrow icon

HARMAN KARDON CITATION | TRÅDLØSE HØJTTALERE

Harman Kardon Citation smart højtalere i lækkert design og med lyd til alle rum. Betjen Citation smart højttalerne nemt med stemmen via Google Assistant. SE MERE icon

Produkt kategori filtrering

Audio / Lyd
Sale overlay icon
Harman Kardon Citation
Harman Kardon Citation Bar, sort
Harman Kardon Citation BAR soundbar
Priser fra 2.999 DKK

Harman Kardon Citation

Smart højttalere fra Harman Kardon

Næste generation af smart højttalere fra Harman Kardon er en realitet - Citation. Den nye Harman Kardon Citation serie kombinerer et luksuriøst skandinavisk design med Google Assistent og mere end 65 års erfaring med lydteknologi, perfekt til det moderne hjem i Danmark. Citation højtaler serien består af både små og store højttalere med masser af watt og effekt, samt flere smarte soundbars, der kan udvides med både trådløse front- og surround højttalere, samt kraftfuld trådløs subwoofer - alt sammen i en stilren grå eller sort farve.


Alle Harman Kardon Citation højttalerne, uanset pris og størrelse, er beklædte med det luksuriøse og slidstærke stof fra danske Kvadrat i enten sort eller grå - nogle modeller endda i andre spændende farver som blå og pink. Betjeningen kan forgå via app, trykknapper/touch display eller Google Assistenten, der er perfekt integreret i hele serien, sammen med den simple software. Harman Kardon Citation kan derfor uden problemer tilfredsstille hele familien, i alle hjemmets rum med fantastisk lyd, og Google Assistenten gør det tilmed sjovt at anvende.


Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR HØJTALER

MERE INFO OM HARMAN KARDON CITATION | TRÅDLØSE HØJTTALERE

Hvordan tilsluttes og opsætter man Harman Kardon Citation højtalere?

Opsætning af Citation er meget enkel og gøres ud fra løsningens formål og hvilket eller hvilke Citation produkter man har købt sig.

TV lyd og surround: Ønsker man at få en ordentlig lyd fra fladskærmen eller en komplet hjemmebiograf løsning, så kan man med Harman Kardon Citation få et stort udvalg af sammensatte pakker, ofte med Citation BAR som hjertet i løsningen.

Dette enten som selvstændig soundbar og evt. med sub, eller som centerhøjttaler i et surround system. Ved at vælge en soundbar kan man let tilslutte TV via HDMI kabel for simpel betjening med fladskærmens fjernbetjening, høj kvalitets lydoverførsel (ARC) og automatisk tænd/sluk af højttaleren.

Som alternativ og såfremt man måtte ønske en meget simpel TV løsning, kan man også tilslutte Citation højttalere trådløs via Bluetooth forbindelse (såfremt det er indbygget i skærmen), hvis man kun ønsker en mono eller stereo løsning.

Musik streaming i et eller flere rum: Højttalere har oftest det primære formål at spille musik, og dette gøres i den moderne verden, ofte via musik streaming fra en smartphone eller tablet, uanset om man benytter eget musik, internetradio eller streaming tjenester - punktum. Glem derfor alt om CD afspillere, separate radio tunere, osv. fra 2022 og efter, når du skal vælge nyt livsstils musikanlæg i dag.

Af samme årsag er Harman Kardon Citation lavet med et meget simpelt interface og menu system.

Tilslutning er som oftest enten Bluetooth eller Chromecast, hvor begge dele er tilgængelig på stort set alle telefoner, tablets og computere via software i 2022 produkter og frem.

Citation systemet sættes grundlæggende op, navngives, sammenknyttes osv. via Google Home/Nest app´en. Herefter kan systemet bruges via simpel Chromecast eller Bluetooth fra flere enheder. Man kan således afspille musik fra sin telefon, streamingtjenester og internet radio apps direkte fra telefonen eller tabletten, uden større udfordringer, hvilket gør det yderst let at have med at gøre, for alle i alle aldre. Det eneste der kræves udover dette, er naturligvis et godt og stabilt trådløst Wi-Fi netværk i huset, for at dine Citation produkter kan yde deres bedste.


Hvorfor vælge Citation fra Harman Kardon, frem for andre multirums lyd løsninger?

Leder du efter Fantastisk lyd, Lækkert design og Smart lyd til hele huset, så rammer Citation plet. I modsætning til for eksempel Sonos, har Harman Kardon fokuseret mere kraftigt på fyldig high end lyd, med et design der både skiller sig ud, men også passer ind i ethvert moderne hjem i Danmark.

Harman Kardon har med deres Citation serie fundet en løsning, til de der leder efter højtalere der giver den fulde lydoplevelse, uanset om det er til musik eller film. Samtidig med, at det er trådløse smart højtalere, der kan implementeres i hele hjemmet, med alle de goder der følger med, og tilmed til en konkurrencedygtig pris.

Hvor Sonos har fokuseret på egen App platform, samt Apples Siri og Amazons Alexa assistenter, har Harman Kardon valgt en lidt anden vej med deres Citation serie. Her har de gjort brug af Google Assistant samt ren Chromecast og Bluetooth til den trådløse lyd, hvilket ikke kun gør det let at have med at gøre, men også at du ikke er "låst" til producentens egen software.


Hvad er så bedst af multirums lydsystemer?

Det er umuligt at sige hvad der er bedst, da det afhænger af behovet og pris lejet. Man er derfor nødt til og se på det miljø man evt. har i forvejen, ønsker sig af funktioner, hvordan man lytter til musik og ser film, indretning og design i hjemmet, og derfra så vurdere og få hjælp til hvad der passer bedst ind. Har man enheder der i forvejen primært understøtter Google Home, Google Assistant og Google Chromecast, så vil det være mest oplagt at vælge en løsning med Harman Kardon Citation produkter.

Har man derimod Sonos i hjemmet allerede, vil det ofte give bedst mening at udvide yderligere med Sonos enheder og højttalere.Medmindre man selvfølgelig overvejer at skifte, og her er Harman Kardon Citation en af de mest komplette og bedste løsninger på markedet i skrivende stund som der tilbydes i Danmark.

De to punkter hvor Harman Kardon Citation helt klart slår konkurrenterne, er ved lydkvalitet og design. Her er der efter vores vurdering ikke nogen på markedet der kan komme op på niveau, som samlet løsning, heller ikke i vores eget sortiment.

Audiovector B&O BOSE Pro Cambridge Audio Dynaudio Elipson Harman Kardon Citation Jamo JBL
Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit SONOS
Sonus faber Spottune SVS System Audio Tangent Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
DankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket