AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
TRÅDLØS HØJTTALER Drilldown arrow icon LIVSSTILSHØJTALER Drilldown arrow icon HI-FI HØJTALER Drilldown arrow icon HJEMMEBIOGRAF HØJTALER Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHØJTALER Drilldown arrow icon HØJTTALER TILBEHØR Drilldown arrow icon

Klipsch Heritage Jubilee højttaler

Klipsch Heritage   Pricematch icon
Klipsch Heritage Jubilee Klipsch Heritage Jubilee Klipsch Heritage Jubilee Klipsch Heritage Jubilee
Klipsch Heritage Jubilee Klipsch Heritage Jubilee Klipsch Heritage Jubilee Klipsch Heritage Jubilee
Klipsch Heritage Jubilee Klipsch Heritage Jubilee Klipsch Heritage Jubilee Klipsch Heritage Jubilee
Klipsch Heritage Jubilee Klipsch Heritage Jubilee Klipsch Heritage Jubilee

Designet til de ultimative lytteoplevelser med nyeste akustiske teknologi, patenteret hornladet ventileret lavfrekvenskabinet og ny hornladet kompressiondriver

Inventory icon
Leadtime icon small
Vælg variant for information
Payment cardMobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
Jubilee

Den nye Heritage Flagskibs-højttaler

Klipsch Jubilee er det sidste projekt, som grundlæggeren Paul W. Klipsch (PWK) arbejdede på. Det var hans drøm at skabe en fuldt hornladet højttaler, der ville tilfredsstille de mest passionerede audiofile. Oprindeligt tænkt som efterfølgeren til Klipschorn, indså PWK hurtigt, at den var meget mere end det. Fremskridt inden for teknologi og ingeniørkunst i det 21. århundrede har gjort det muligt for Klipsch at realisere hans drøm. Oplev den storslåede tilstedeværelse, kraft, detalje og følelse af live musik derhjemme som aldrig før.

Designet og fremstillet i USA
Ved hjælp af både indenlandske og importerede komponenter er Klipsch Jubilee kabinettet fremstillet i USA, af stolte håndværkere i Hope, Arkansas. Ligesom Paul W. Klipsch havde tænkt det skulle være.

Aktivt delefilter
Klipsch Jubilee er udstyret med et eksternt aktivt DSP delefilter for at sikre den højeste grad af nøjagtig lydgengivelse. Delefilteret justerer fase og tidsforsinkelse for hver akustisk komponent for at eliminere akustiske fasedrejninger og maksimere output i crossover-regionen for en mere livstro lyd. DSP delefilteret leverer også den nødvendige EQ og gain-justering for at blande de to akustiske komponenter sammen sømløst. Smukt designet til hylde- eller rackmontering, har Klipsch Jubilee-aktiv delefilter også justerbare lavfrekvens- og højfrekvens-trimniveauer for at sikre den ultimative lytteoplevelse skræddersyet til dit rum og personlige smag.

Høj effektivitet, højtydende højttaler
Klipsch Jubilee er en fuldt hornladet to-vejs højttaler, designet til at levere den ultimative lytteoplevelse. Klipsch Jubilee indeholder det nyeste indenfor akustiske udviklinger for at opnå dette, med et patenteret hornladet ventileret lavfrekvenskabinet og en helt ny hornladet kompressionsdriver. Hver komponent er specifikt optimeret til at fungere i sit individuelle frekvensbånd, hvilket resulterer i, at Klipsch Jubilee er en af de mest effektive kommercielt tilgængelige højttalere. Højere effektivitet giver større akustisk kraft, som genereres med betydeligt mindre indsats. Resultatet er den reneste, mest dynamiske lyd muligt gennem hele det musikalske spektrum.

Patenteret hornladet ventileret system
Det patenterede lavfrekvenskabinet i Klipsch Jubilee er designet til at give en storslået tilstedeværelse ved at udnytte effektiviteterne ved både hornladede og ventilerede systemer. Det typiske ventilerede system øger allerede effektiviteten og følsomheden for udvidet lavfrekvensydelse. At lade dette system med horn gør, at Klipsch Jubilee kan være en svimlende 10 til 20 gange mere effektiv end en konventionel højttaler. Dette resulterer i uovertruffen lavfrekvensydelse, maksimerer output, mens det minimerer forvrængning, for dynamisk og ren bas.

Højfrekvens kompressionsdriver
Klipsch Jubilee indeholder en helt ny storformat kompressionsdriver med en 7" axiperiodisk titaniummembran. Den enkelte, store diameter membran leverer meget bred båndbredde ydeevne, hvilket eliminerer behovet for en mellemtone-driver - tro mod Paul Klipsch's oprindelige Klipsch Jubilee design. Dette brede båndbredde design sænker delefrekvensen under det kritiske vokalområde for problemfri klarhed og nøjagtighed. Det axiperiodiske design leverer en jævn respons, samtidig med at det maksimerer output og minimerer forvrængning for ubesværet præstationer.

Spejlmatchet træfinér
Klipsch bruger kun spejlmatchet træfinér til Heritage-serien. Finérbladene holdes i orden, når de forsigtigt skæres fra træet og præcist arrangeres for at give et spejlbillede ved samleledet - ligesom at bladre i en bog. Dette giver hver højttaler et æstetisk tiltalende og ensartet udseende, der værdsættes mere end nogen anden type træfinér.

Matchede par
Hvert par Heritage-serie højttalere er kornmatchet ved brug af træfinérpaneler, der kommer fra det samme træ. Hvert kabinet er omhyggeligt matchet, så hver højttaler i paret er praktisk talt umulig at skelne fra den anden. Højttalerne bevæger sig sømløst sammen gennem fabrikken, og hvert færdige produkt inspiceres og mærkes med sekventielle serienumre, hvilket sikrer, at dine Heritage-serie højttalere forlader fabrikken som et omhyggeligt udarbejdet sæt.

Bygget til at holde
Selvom hver eneste komponent i Klipsch Jubilee er bygget til at holde, har Klipsch altid anerkendt kabinettets unikke og kritiske rolle i lydgengivelsesprocessen. Fra håndværkerne i Hope, AR til ingeniørerne i Indianapolis, IN, har Klipsch altid lagt en ekstraordinær vægt på kabinettets design. Klipsch Jubilee kabinettet er samlet ved kun at bruge de højeste kvalitetslim og fastgørelser. Dette er en højttaler, du vil give videre fra generation til generation.Specifikationer:

 • Konstruktionstype: 2-vejs fuldt hornladet
 • Impedans: 8 - 16 Ohm
 • Crossover: 340 Hz
 • Frekvensområde: 18 - 20.000 Hz
 • Anbefalet effekt, nominel: 100 - 300 Watt
 • Anbefalet effekt, spidsbelastning: 400 - 1200 Watt
 • Følsomhed: 107 - 110 dB
 • SPL: 125 dB
 • Diskant enhed: 7" Horn
 • Basenhed: 12" Horn
 • Dimensioner med fod/grill (BxDxH): 127 x 76.2 x 175.26 cm.

Produktanmeldelser og links

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

Klipsch Heritage Jubilee højttaler, træfinér, amerikansk valnød KL-JUBILEE-AW: Klipsch Heritage Jubilee højttaler, træfinér, amerikansk valnød
199.995,00 DKK 
Det er beklageligvis ikke muligt at købe dette produkt online.
Klipsch Heritage Jubilee højttaler, træfinér, sort ask KL-JUBILEE-BK: Klipsch Heritage Jubilee højttaler, træfinér, sort ask
199.995,00 DKK 
Det er beklageligvis ikke muligt at købe dette produkt online.

Producent beskrivelse - Klipsch Heritage

Klipsch HeritageI 1946 designede og håndbyggede Paul W. Klipsch - geni, gal og maverick - den legendariske Klipschorn® højttalere, hvilket gav anledning til højttalerforskning og opfindelse, der for evigt ville påvirke generationer af musikelskere og lydpionerer. Disse Heritage Premium Audio højttalere er et vidnesbyrd om Klipsch grundlæggeres vision om at bringe livemusikoplevelsen ind i dit hjem.

Oplev Klipsch Heritage højttalerne hos AV-Connection i Sønderborg, som er er officiel Klipsch Heritage dealer, som den eneste i Danmark.

Manualer og brugervejledninger til Klipsch Heritage produkter

Ved køb af et Klipsch Heritage produkt medfølger der normalt en brugervejledning eller instruktion på følgende sprog: Engelsk. Vi kan desværre ikke garantere at der medfølger en trykt manual/brugervejledning i produktkassen, men oftest er den at finde på producentens webside.

- Såfremt du ikke selv kan finde den ønskede manual, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.


Audiovector B&O BOSE Pro Cambridge Audio Dynaudio Elipson Harman Kardon Citation Jamo JBL
Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit SONOS
Sonus faber Spottune SVS System Audio Tangent Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Payment cardMobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket