AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
TRÅDLØS HØJTTALER Drilldown arrow icon LIVSSTILSHØJTALER Drilldown arrow icon HI-FI HØJTALER Drilldown arrow icon HJEMMEBIOGRAF HØJTALER Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHØJTALER Drilldown arrow icon HØJTTALER TILBEHØR Drilldown arrow icon

BOSE

Kæmpe udvalg fra BOSE Professional, både transportabel- og installations lyd til alle formål. AV-Connection er autoriseret BOSE professional forhandler og installatør. SE MERE icon

BOSE transportable højttaler icon
BOSE transportable højttaler
BOSE stereo højttaler icon
BOSE stereo højttaler
BOSE indbygningshøjttaler icon
BOSE indbygningshøjttaler
BOSE subwoofer icon
BOSE subwoofer
BOSE professional icon
BOSE professional
BOSE tilbehør icon
BOSE tilbehør
 

BOSE BOSE tilbehør icon

USA's svar på Bang og Olufsen

Lister man op, hvad BOSE har leveret lyd til, så finder man såvel Ferrari som Det Sixtinske kapel, De Olympiske Lege og NASA's rumfærger. Al den viden, BOSE har været nødt til at skaffe sig, og al den udvikling, der er foregået, for at BOSE har kunnet leve op til disse steders krav, får du glæde af, når du installerer dit BOSE-anlæg i dit hjem eller tager dine hovedtelefoner på.

Professionel installation med BOSE

AV-Connection er også BOSE professionel partner, og vi kan levere og installere komplette professionelle løsninger. Se hele udvalget af BOSE professionel lige her.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR HØJTALER

LÆS MERE OM BOSE

Udvikling og nytænkning

Udgangspunktet for BOSEs engagement i forskning og videreudvikling af deres produkter er, at "gårsdagens fantasi skal kunne blive morgendagens virkelighed". Ser man på muligheder, bekvemmeligheder og designmæssige fordele, som BOSE har i forhold til konkurrenterne, så må man sige, at missionen er lykkedes til fulde.

Denne filosofi, disse referencer og designs og ikke mindst den høje kvalitet minder meget om det, vi kender hos danske Bang og Olufsen (B&O). Af den årsag mener vi, at man godt kan kalde BOSE for USA's svar på B&O.

BOSE-højtalere

Når du vælger højtalere fra BOSE, er det lyden, det hele drejer sig om. Med BOSE's Acoustimass 5 og 10 serie V-system kommer du til at opleve din musik på en helt ny måde. Alle nuancer bliver leveret knivskarpt, så du kan fordybe dig i en fuldkommen musikoplevelse. Systemet har et slankt udseende, der på trods af det leverer en rummelig stereolyd og dybe bastoner, der fylder hele hjemmet med musik af højeste lydkvalitet. Acoustimass-modulet er systemets subwoofer, der leverer solide basgange og kraftfulde trommerytmer med klar præcision og dybde. Du finder vores udvalg her.

BOSE laver også højtalere, der passer til udendørs brug. Hvad end du får bygget højtalerne direkte ind i væggen eller hænger dem op udenfor, fyldes din terrasse eller have med skarp lyd af din yndlingsmusik.

Med BOSE-højtalere til din computer får du også knivskarp lyd, uanset om du 'gamer', ser film, hører musik eller noget fjerde.

BOSE har også et stort udvalg af bærbare Bluetooth-højtalere, uanset om du er på jagt efter højtalere, der skal med på farten eller blot stå i hjemmet uden ledninger. Du kan endda vælge en bærbar Bluetooth-højtaler, som du kan tage på nakken som en omvendt krans.

BOSE-hovedtelefoner

BOSE er meget kendte for deres hovedtelefoner med støjreduktion. QuietComfort er navnet på deres serie af støjreducerende hovedtelefoner, der lader dig lukke verden ude og musikken ind. Hovedtelefonerne lader dig fordybe dig i det, du ønsker, og udelukker alt andet. Faktisk kan du selv vælge hvor meget støj, du ønsker at sortere fra. Nogle gange kan det være hensigtsmæssigt ikke at lukke alle sine omgivelser ude, og med BOSE får du fuld kontrol over netop dette.

Hvor QuietComfort-hovedtelefonerne er med kabel, er BOSE Soundlink komplet trådløs. Der er ingen kabler til at forstyrre dig, og lyden er enestående, uanset om du hører musik eller har gang i et opkald. Ofte hører man, at trådløse hovedtelefoner ikke lyder lige så godt som dem med ledning. BOSE Soundlink kommer dog så tæt på, som man overhovedet kan. Desuden er de lette at koble til dine trådløse Bluetooth-enheder.

Til sport skal der heller ikke være noget, der forstyrrer dig i at præstere. BOSE SoundSport er trådløse hovedtelefoner, enten som true wireless in-ear eller in-ear koblet sammen med en ledning bag nakken. Lyden er naturligvis uovertruffen, hvilket er kendetegnet ved BOSE, men derudover er hovedtelefonerne også sved- og vejrbestandige, så du kan bruge dem både inde og ude, mens du træner.

BOSE-streaming

Med BOSE's streaminghøjtalere, kan du styre musikken i hele dit hjem enten direkte fra højtalerstyrenheden i BOSE SoundTouch streaming eller via din trådløse enhed. Det hele er forbundet over Wi-Fi netværket.

En SoundTouch-højtaler rummer alt din yndlingsmusik, både fra dit eget bibliotek og fra dine streamingtjenester, samt alle online radiokanaler. Du forudindstiller blot hvilken type musik, du ønsker på de forskellige kanaler, og så kan du styre hele musikafspilningen fra din BOSE-højtaler uden at have telefonen oppe af lommen.

BOSE-smart speakers eller -smarthøjtalere er efterfølgeren til SoundTouch-højtalerne. Lyden er af samme kvalitet, som du kan forvente af BOSE, uanset om det er smarthøjtalere eller SoundTouch, du vælger. Forskellen på de to er, at du kan styre smarthøjtalerne med din stemme, og du opsætter begge typer streaming-højtalere med en app. Via appen kan du også selv vælge, om de forskellige højtalere i dit hjem skal spille den samme musik, eller om de skal spille noget forskelligt. Eller slet ikke spille. Du bestemmer selv, og det er nemt at styre. Hvert familiemedlem kan oprette en personlig profil på appen, så I hver især let kan få adgang til jeres yndlingsmusik.

BOSE-smart speakers eller -smarthøjtalere er efterfølgeren til SoundTouch-højtalerne. Lyden er af samme kvalitet, som du kan forvente af BOSE, uanset om det er smarthøjtalere eller SoundTouch, du vælger. Forskellen på de to er, at du kan styre smarthøjtalerne med din stemme, og du opsætter begge typer streaming-højtalere med en app. Via appen kan du også selv vælge, om de forskellige højtalere i dit hjem skal spille den samme musik, eller om de skal spille noget forskelligt. Eller slet ikke spille. Du bestemmer selv, og det er nemt at styre. Hvert familiemedlem kan oprette en personlig profil på appen, så I hver især let kan få adgang til jeres yndlingsmusik.
Audiovector B&O BOSE Pro Cambridge Audio Dynaudio Elipson Harman Kardon Citation Jamo JBL
Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit SONOS
Sonus faber Spottune SVS System Audio Tangent Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Payment cardMobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket