AV-Connection Logo
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 750 DKK FRI FRAGT OVER 750 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Yellow days tilbud hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
LIVSSTILSHØJTALER Drilldown arrow icon HI-FI HØJTALER Drilldown arrow icon HJEMMEBIOGRAF HØJTALER Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHØJTALER Drilldown arrow icon HØJTTALER TILBEHØR Drilldown arrow icon
 

Tangent Spectrum X6 gulvhøjttalere

Tangent   Pricematch icon
Tangent Spectrum X6 gulvhøjttalere, sort Tangent Spectrum X6 gulvhøjttalere, hvid

Tangent Spectrum X6 er den største og mest kraftfulde model i serien. Konstruktionen er 3-vejs med 1” diskant, 5” mellemtone og 5” basenhed.

 
   Inventory icon
Vælg variant for pris og levering
 
 

Express Bank
Køb risikofrit med Buy & Try! Vi giver dig 30 dage til at teste produktet efter købet, inkl. FRI fragt og FRI retur!
30 dages risikofrit køb
- FRI fragt og retur

Om Tangent Spectrum serien

Spectrum serien fra danske Tangent byder på en række forskellige produkter i dansk stilrent design og med neutrale farver. I Spectrum serien finder vi alt fra højttalere i både aktive og passive udgaver. Der er både kompakte modeller, gulvhøjttalere og sågar dedikerede centerhøjttalere og subwoofer, hvilket muliggør komplet Tangent Spectrum surround. Derudover byder Spectrum serien også på en kompakt og stilren bordradio, som naturligvis både tilbyder FM og DAB+.

Tangent har med deres Spectrum serie, skabt en smart og moderne serie af produkter som er til at betale sig fra, og samtidig leverer en imponerende ydelse til prisen. Med lækkert nordisk / dansk design, passer alle produkterne fra Spectrum serien ind i det danske hjem, med minimalistisk design og minimalt fodaftryk i stuen - dette gælder også gulvhøjttalerne i serien.


Spectrum X6 - Gulvhøjttaler

Den største højttaler i Spectrum serien, er gulvmodellen X6. Her har Tangent groft sagt, taget deres X5 højttaler og givet den vokseværk. Det betyder at vi i stedet for en enkelt 5" bas/mellemtone enhed, nu finder hele to af slagsen, kombineret med den samme 1" softdome diskant øverst i kabinettet. Ved at gøre kabinettet næsten en meter højt, og med portet design, betyder det at Spectrum X6 har en frekvensgang på 50 - 20.000 Hz, samt en følsomhed på 88 dB, som resten af højttalerne i serien.

Med et effektkrav på op til 200 watt, kan Spectrum X6 tåle en del effekt, selvom de ikke kræver det store for at sætte gang i dansegulvet. Disse højttalere er perfekt som enkeltstående i højttalere i et dedikeret stereosystem, både uden eller med subwoofer. Ganske som de andre modeller i Spectrum serien, er X6 også tilgængelig i både sort og hvid, med det samme minimalistiske og unikke danske design, som de andre modeller i serien. Ønsker du komplet Tangent Spectrum surroundsystem, kan X6 med fordel bruges som fronthøjttalere til dette formål.

Specifikationer:

  • Konstruktionstype: Lukket trykkammer
  • Impedans: 6 Ohm
  • Frekvensområde: 50 - 20.000 Hz
  • Anbefalet effekt, spidsbelastning: 200 Watt
  • Følsomhed: 88 dB
  • Diskant enhed: 1" softdome
  • Basenhed: 2 x 5" papercone
  • Tilslutningstype: Single-wire skrueterminaler
  • Dimensioner, produkt (LxBxH): 16,6 x 26,8 x 92,3 cm.
  • Nettovægt: 12 kg.

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

Tangent Spectrum X6 gulvhøjttalere, hvid TAN-SPECX6-WH: Tangent Spectrum X6 gulvhøjttalere, hvid
2.489,00 DKK 
Tangent Spectrum X6 gulvhøjttalere, sort TAN-SPECX6-BK: Tangent Spectrum X6 gulvhøjttalere, sort
2.489,00 DKK 

Køb risikofrit og prøv varen hjemme hos dig selv i 30 dage!


Ved køb af et Buy & Try produkt, kan du teste alt det du ønsker i vante omgivelser i op til 30 dage fra leveringsdatoen. Skulle produktet ikke falde i din smag, leverer du det kvit og frit tilbage - vi betaler returfragten.

Vi anbefaler dog altid at du taler med vores kundeservice omkring dit køb, hvis du er det mindste i tvivl, eller besøger en af vore butikker, hvis det er en mulighed. Ofte kan vi rådgive dig til det bedste valg ud fra dine ønsker via telefon, chat, e-mail eller i butikken inden købet.

Vi tilbyder Buy & Try på følgende varianter af dette produkt:
Generelt kan der let ses hvilke produkter der tilbydes som Buy & Try, se blot efter logoet i produkt oversigterne. Ser du logoet, tilbydes der Buy & Try på enten en eller flere varianter af varen.

Læs mere omAV-Connection Buy and Try

Producent beskrivelse - Tangent

Tangent

Tangent – Dansk kvalitets HiFi til overkommelige priser

Tangent har i mere end 20 år fyldt de danske hjem med lækkert design og lyd, og har siden start haft fokus på de ting der tæller – nemlig høj kvalitet og god lyd uden at gå på kompromis. Selvom de fleste af produkterne fra danske Tangent, befinder sig i et prisniveau hvor alle kan være med, betyder det ikke at vi har med billige kina-produkter at gøre, tværtimod. Tangent er en del af AV-Industry som har flere brands under deres vinger.

Alle produkter fra Tangent er nøje udviklet af erfarende akustikere og ingeniører, og bygget til at levere en eminent lydoplevelse til prisen, samt holde i mange år. Da vi har med et dansk brand at gøre, byder Tangent også på lækkert minimalistisk og skandinavisk design, som passer ind i de moderne danske hjem. Partnerskaber med designere som Jacob Jensen har også for alvor skabt unikke produkter under Tangent brandet. Det er ikke uden grund at Tangent ofte nævnes i diverse tests og har høstet forskellige priser igennem tiden.
 
Buy&Try
Buy & Try Tangent
Price Match
PRISMATCH på Tangent
 

Manualer og brugervejledninger til Tangent produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

Audiovector B&O BOSE BOSE Pro Cambridge Audio Dynaudio Elipson Harman Kardon Citation Jamo
JBL Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit
SONOS Sonus faber Spottune SVS System Audio Tangent Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket