AV-Connection Logo
Home icon Forside Returnering Finansiering Butikker Kundeservice Erhverv
Login Log ind
 
English language Dansk sprog Svenska språk
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 500 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
B&O højttaler
B&O høretelefoner
B&O forbundne højttaler
B&O Celestial indbygningslyd
Tilbehør og reservedele til B&O
LIVSSTILSHØJTALER Drilldown arrow icon HI-FI HØJTALER Drilldown arrow icon HJEMMEBIOGRAF HØJTALER Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHØJTALER Drilldown arrow icon HØJTTALER TILBEHØR Drilldown arrow icon
 

B&O Beosound Emerge højttaler

B&O  
B&O Beosound Emerge, gold tone B&O Beosound Emerge, gold tone B&O Beosound Emerge, gold tone B&O Beosound Emerge, gold tone B&O Beosound Emerge, gold tone
B&O Beosound Emerge, gold tone B&O Beosound Emerge, gold tone B&O Beosound Emerge, gold tone B&O Beosound Emerge, gold tone B&O Beosound Emerge, gold tone

Beosound Emerge Gold Tone er en kompakt wi-fi-højttaler, der gør et stort indtryk. Beosound Emerge passer ind overalt og fylder hele rummet med stor lyd.

 
  
Vælg variant for pris og levering
 
 

Express Bank
Køb risikofrit med Buy & Try! Vi giver dig 30 dage til at teste produktet efter købet, inkl. FRI fragt og FRI retur!
30 dages risikofrit køb
- FRI fragt og retur
 

En kompakt wi-fi-højttaler, der gør et stort indtryk. Beosound Emerge passer ind overalt og fylder hele rummet med stor lyd. En revolutionerende konfiguration af højttalerenheder leverer klar lyd, der tilpasses efter rummet - alt sammen fra en elegant og taktil ultraslank profil. Højttalerens skønhed og holdbarhed er opnået ved hjælp af materialer af høj kvalitet som aluminium, polymer og naturtræ. Beosound Emerge er det perfekte valg, hvis du vil udvide din lytteoplevelse til mindre rum som køkkener og soveværelser, og den kan også føjes til andre af dine forbundne højttalere, så du kan nyde musikken i hele hjemmet.

Fyldig lyd i hele rummet
En revolutionerende konfiguration af højttalerenheder fylder hele rummet med stor lyd - lyd, der altid er krystalklar. Musikken spredes 180 grader, med dyb bas fra en integreret basport på bagsiden. Lyden er fintunet af Bang & Olufsens ingeniører og tilpasses automatisk efter rummet, så du er sikret perfekte lytteoplevelser hver gang.

Slank form, der passer ind overalt
Beosound Emerge har et minimalistisk design, der er inspireret af bogens kompakte formfaktor. Den passer ind overalt og kan gemmes diskret af vejen eller stå frit fremme. Den er mere et stykke interiør end teknologi. Det er den slankeste højttaler med fuldtoneenheder på markedet, designet til at sprede lyden uden at optage plads.

Taktile materialer af fineste kvalitet
Beosound Emerge hviler elegant på en eksklusiv perlebørstet aluminiumsramme, som suppleres af enten ægte træ eller polymer i sort antracit på siderne - materialer, som alle er valgt for deres karakteristiske udseende, finish og funktion. Fronten er beklædt med blødt stof eller aluminium. Alt er forenet på en måde, der spiller op til sanserne og er designet til at holde.

Udvid dine musikoplevelser
Beosound Emerge er designet til at fylde et lille rum med klar lyd. Du kan udvide din oplevelse på to måder: Tilføj Beosound Emerge til dine andre forbundne højttalere for at nyde musik i hele hjemmet, eller opret forbindelse mellem to Beosound Emerge højttalere for at høre musikken i stereo.

B&O Beosound Emerge specifikationer:

• Størrelse: 25,5 x 16,5 x 6,7 cm
• Vægt: 1.38 kg
• Enheder: 1x 4" basenhed, 1x 1,145" mellemtone, 1x 0.6" diskant
• Forstærker: 1 x 60W til bas, 1 x 30W til mellemtone, 1x 30W diskant.
• Effektiv frekvensområde 49 - 22.000 Hz
• Active Room Compensation
• Uden GVA (ingen stemmestyring)
• Streamingformater: Apple Airplay 2, Chromecast built-in, Bluetooth, Spotify Connect

B&O Beosound Emerge højttaler uden GVA, gold tone BP-BSEMERGE-GT: B&O Beosound Emerge højttaler uden GVA, gold tone
5.599,00 DKK 
B&O Beosound Emerge højttaler uden GVA, gold tone BP-BSEMERGE-GT2: B&O Beosound Emerge højttaler uden GVA, gold tone
11.198,00 DKK 
Varenummer 'BP-BSEMERGE-GT2' består af følgende del-komponenter: 
2x BP-BSEMERGE-GT: B&O Beosound Emerge højttaler uden GVA, gold tone 

Køb risikofrit og prøv varen hjemme hos dig selv i 30 dage!


Ved køb af et Buy & Try produkt, kan du teste alt det du ønsker i vante omgivelser i op til 30 dage fra leveringsdatoen. Skulle produktet ikke falde i din smag, leverer du det kvit og frit tilbage - vi betaler returfragten.

Vi anbefaler dog altid at du taler med vores kundeservice omkring dit køb, hvis du er det mindste i tvivl, eller besøger en af vore butikker, hvis det er en mulighed. Ofte kan vi rådgive dig til det bedste valg ud fra dine ønsker via telefon, chat, e-mail eller i butikken inden købet.

Vi tilbyder Buy & Try på følgende varianter af dette produkt:
Generelt kan der let ses hvilke produkter der tilbydes som Buy & Try, se blot efter logoet i produkt oversigterne. Ser du logoet, tilbydes der Buy & Try på enten en eller flere varianter af varen.

Læs mere omAV-Connection Buy and Try

Producent beskrivelse - B&O

B&O Med rødder hos B&O i Struer, der strækker sig mere end 95 år tilbage er Beoplay født med de rigtige grundværdier. Design, ydelse og godt håndværk er alt noget der kendetegner brandet og som går igen i alle Beoplay samt Beosound produkterne fra Bang & Olufsen.Beoplay

B&O Beoplay leverer stand-alone produkter eller multirums-produkter, med simple og klare budskaber - Beoplay produkterne skal være nemme at bruge og de skal kunne integreres i det daglige liv samt levere gennemførte højkvalitets oplevelser.

Målet er at vække sanserne og forhøje oplevelsen af det vi ser og hører. Gennem udviklingen af Beoplay produkterne fra B&O er der ført dialoger både med musikere og producere, der alle elsker det faktum, at film og musik er blevet til noget man kan have med sig over det hele. B&O har derfor lagt stor vægt på at levere højkvalitets oplevelser, men på en nem og tilgængelig måde.

Alle produkter fra B&O er udført i nøje udvalgte materialer der ofte fås i flere forskellige farver eller med udskiftelige covers - Med et hav af designere i ryggen, heriblandt Jakob Wagner, Cecilie Manz, Torsten Valeur, Øivind Alexander Slaatto og David Lewis designers, er man garanteret at hvert produkt er gennemtænkt til mindste detalje og har været igennem en grundig udviklingsfase

Beoplay er ganske enkelt plug-n-play produkter af meget høj kvalitet, hvor teknologien er tilpasset den moderne forbrugers behov.
 
Beoplay Authorized Reseller
AV-Connection is an Authorised B&O Beoplay Reseller.
This means that products purchased from AV-Connection are brand-new, original and covered by the global Bang & Olufsen limited warranty.
 
 
Buy&Try
Buy & Try B&O
Price Match
PRISMATCH på B&O
 

Manualer og brugervejledninger til B&O produkter

Ved køb af et B&O produkt medfølger der normalt en brugervejledning eller instruktion på følgende sprog: Dansk, Engelsk. Vi kan desværre ikke garantere at der medfølger en trykt manual/brugervejledning i produktkassen, men oftest er den at finde på producentens webside.
- Såfremt du ikke selv kan finde den ønskede manual, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

 
Audiovector B&O BOSE BOSE Pro Cambridge Audio Dynaudio Harman Kardon Citation Jamo JBL
Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit SONOS
Sonus faber Spottune SVS System Audio Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og Outlet
• Black Friday / Black Week
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Facebook logo   Instagram logo   LinkedIn logo   YouTube logo
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank
VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket