AV-Connection Logo
Home icon Forside Returnering Finansiering Butikker Kundeservice Erhverv
Login Log ind
 
English language Dansk sprog Svenska språk
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 29 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Tilbud, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VAREMÆRKER / BRANDS
System Audio gulvhøjttaler
System Audio kompakthøjttaler
System Audio centerhøjttaler
System Audio subwoofer
System Audio trådløs højtaler
System Audio højttalersystemer
System Audio tilbehør
System Audio vægbeslag
System Audio højttaler serier
System Audio Saxo
System Audio Legend
Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon
 

System Audio Saxo 3 aktiv højttalersæt

System Audio  
System Audio Saxo 3 active, white satin System Audio Saxo 3 active, black satin System Audio Saxo 3 active, black satin System Audio Saxo 3 active, white satin

System Audio Saxo 3 Active er et komplet aktivt stereo anlæg, bestående af 2 højtalerer, en fjernbetjening og mulighed for trådløs afspilning via Bluetooth.

 
Brugerbedømmelse: 5 / 5 (gennemsnit af ialt 1 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 5 / 5 (gennemsnit af ialt 1 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 5 / 5 (gennemsnit af ialt 1 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 5 / 5 (gennemsnit af ialt 1 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 5 / 5 (gennemsnit af ialt 1 bedømmelser)
På webshop lager 
Dag-til-dag levering
Vejl. pris: 3.999,00 DKK
Kan opleves i en vores butikker. Klik og se hvor.
Oplev i butikken
- Se hvor her
Køb risikofrit med Buy & Try! Vi giver dig 30 dage til at teste produktet efter købet, inkl. FRI fragt og FRI retur!
30 dages risikofrit køb
- FRI fragt og retur
 

Om System Audio Saxo serien

Saxo serien fra danske System Audio er deres billigste højttalerserie, men dette kan på ingen måde høres - tværtimod. Serien består af en lang række af forskellige modeller og størrelser, hvor at temaet der går igen er minimalistisk dansk design og masser af vellyd for pengene. Saxo serien byder både på reolhøjttalere, vægmodeller, en subwoofer og naturligvis større gulvmodeller for dig der ønsker maksimal lyd i hjemmet, uden at stjæle alt pladsen og opmærksomheden. Fælles for alle højttalerne i Saxo serien er at de bruger System Audios avancerede DXT diskantteknologi og er tilgængelige i mat hvid eller mat sort finish. Derudover kommer de alle med magnetiske frontstof. Med Saxo serien fra danske System Audio har du mulighed for at træde ind i ægte Hi-fi, uden at det vælter hele budgettet, og få masser af lækker lyd for ganske få penge. En sjov detalje er at Saxo navnet kommer fra historikeren Saxo Grammaticus, som nedskrev den første Danmarks historie i det 13. århundrede.

Saxo 3 - Kompakte aktive højttalere

Ønsker du den velkendte og fede System Audio lyd uden alt bøvlet med kabler og forstærker? Så er de kompakte aktive modeller i form af Saxo 3 og 7 det oplagte valg for dig. Her har vi i grove træk at gøre med Saxo 1 og Saxo 5 højttalerne, som har fået smidt en forstærker i ryggen og blevet proppet med avanceret DSP og tilslutningsmuligheder - for en enkel og lækker alt i en løsning. Fælles for både Saxo 3 og Saxo 5 er at de kommer med Bluetooth 4.0 teknologi med aptX understøttelse, to optiske indgange, indbygget RIAA forstærker og en enkelt RCA analog indgang. Med andre ord har du alle de tilslutningsmuligheder du kunne ønske dig, hvad end du ønsker højttalerne tilsluttet til computer, TV, smartphone eller noget helt fjerde. Begge modeller kommer med en kraftig 2 x 50 watt Klasse D forstærker, som giver den effekt der kræves for at sidde gang i de indbyggede enheder. Her finder vi naturligvis System Audios velkendte 1" DXT softdome diskant, og henholdsvis en 4" bas/mellemtone i Saxo 3, og en 5.25" bas/mellemtone i de større Saxo 5. Magnetisk frontstof i matchene farve og subwoofer pre-out er også standard på begge modeller.

Specifikationer:

  • Udgangseffekt: 2 x 50 watt Klasse D
  • Konstruktionstype: Basrefleks - Port på bagsiden
  • Frekvensområde: 55 - 25.000 Hz
  • Følsomhed: 87 dB
  • Diskant enhed: 1 x 1" T25DXT Ti
  • Mellemtone enhed: 1 x 4" SA W1404
  • Tilslutningstype: Bluetooth, Optisk Toslink, RIAA, Analog RCA
  • Dimensioner, produkt (BxDxH): 14 x 21 x 28 cm.

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

Her ses hvordan andre kunder har vurderet varen med karakter, og eventuelt lavet en bedømmelse.
Gennemsnitsbedømmelse (5,0): fra ialt 1 bedømmelser
System Audio Saxo 3 active reol højttaler, sort satin,  1 par SA-SAXO3-BS: System Audio Saxo 3 active reol højttaler, sort satin, 1 par Tilbud! (Vejl. pris: 3.999,00 DKK)
2.995,00 DKK 
Oplev produktet i en fysisk AV-Connection butik

Denne vare kan opleves i en eller flere af AV-Connections fysiske butikker.


Det er derfor muligt at få en kundig produkt demonstration af varen, se nedenfor i hvilken/hvilke butikker produktet kan opleves.

Såfremt du gerne vil opleve varen i en af ovenstående butikker, anbefaler vi at du tager kontakt til butikken inden. På den måde sikres at varen ikke er udlånt, og faktisk kan opleves. Ydermere er du sikker på at kyndigt personale er ledigt til at give dig en grundig demonstration og vejledning.
AV-Connection Odense
, AV-Connection Odense Butikken stuen: Hi-Fi platau Dalumvej 9, 5250 Odense SV
Telefon: +45 35103030
E-mail: odense@av-connection.com
 

Køb risikofrit og prøv varen hjemme hos dig selv i 30 dage!


Ved køb af et Buy & Try produkt, kan du teste alt det du ønsker i vante omgivelser i op til 30 dage fra leveringsdatoen. Skulle produktet ikke falde i din smag, leverer du det kvit og frit tilbage - vi betaler returfragten.

Vi anbefaler dog altid at du taler med vores kundeservice omkring dit køb, hvis du er det mindste i tvivl, eller besøger en af vore butikker, hvis det er en mulighed. Ofte kan vi rådgive dig til det bedste valg ud fra dine ønsker via telefon, chat, e-mail eller i butikken inden købet.

Vi tilbyder Buy & Try på følgende varianter af dette produkt:
Generelt kan der let ses hvilke produkter der tilbydes som Buy & Try, se blot efter logoet i produkt oversigterne. Ser du logoet, tilbydes der Buy & Try på enten en eller flere varianter af varen.

Læs mere omAV-Connection Buy and Try

Producent beskrivelse - System Audio

System Audio Det var Ole Witthøft, der grundlagde System Audio A/S i 1984. Han havde længe ledt efter nogle virkeligt gode højttalere, og som musiker vidste han, hvordan musik skal lyde. Ole forklarer: ”Der fandtes ingen højttalere, der kunne gengive musikken på en levende måde. De fleste lød kedeligt og unaturligt. Når du ikke hører lydens detaljer, eller fornemmer stemningen, fordi gengivelsen er for dårlig, så opdager du aldrig hvor spændende musik kan være. Jeg undrede mig over hvorfor højttalere konkurrerede om de bedste tekniske data, når det er lyden det drejer sig om”. Derfor besluttede han sig for, at bygge sine egne højttalere.

I løbet af få år voksede efterspørgslen på Ole Witthøfts højttalere, og i 1984 var System Audio A/S en realitet. I dag er Ole Witthøft leder af udviklingsafdelingen hos System Audio A/S. Store summer investeres i produktudvikling og en gruppe af eksperter arbejder hele tiden for, at SA højttalere fortsat viser nye veje.

Vi har altid et stort udvalg af System Audio højttalere i butikken, så kom ind forbi og få en demonstration og en uforpligtende snak.
 
Price Match
PRISMATCH på System Audio
 

Manualer og brugervejledninger til System Audio produkter

Ved køb af et System Audio produkt medfølger der normalt en brugervejledning eller instruktion på følgende sprog: Engelsk. Vi kan desværre ikke garantere at der medfølger en trykt manual/brugervejledning i produktkassen, men oftest er den at finde på producentens webside.
- Såfremt du ikke selv kan finde den ønskede manual, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

 
Audiovector B&O Blaupunkt BOSE BOSE Pro Cambridge Audio Cornered Audio Dynaudio Harman Kardon Citation
Jamo JBL Klipsch Klipsch Heritage Marshall PIEGA Pure Ruark Audio SACKit
SONOS Spottune SVS System Audio Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Bestilling
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og restsalg
• Black Friday / Black Week
• Julegave ideer
• Nyhedsbrev
• Firmagaver
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Tilmeld nyhedsbrev
Facebook logo   Instagram logo   LinkedIn logo   YouTube logo
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
Dankort / Visa Dankort logo Viabill logo Nordea Finance logo MobilePay logo
VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket