AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Yellow days tilbud hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
Mount guide button
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS

Kristian Juul hylde til KAYA TV gulvstander

Kristian Juul
Kristian Juul KAYA Hylde til TV gulvstander Eg Kristian Juul KAYA Hylde til TV gulvstander eg Kristian Juul KAYA Hylde til TV gulvstander eg Kristian Juul KAYA Hylde til TV gulvstander eg
Kristian Juul KAYA Hylde til TV gulvstander eg

Solid hylde til KAYA TV-stand i eg eller valnød. En praktisk og nem hylde løsning der giver ekstra opbevaringsmuligheder.

Inventory icon
Leadtime icon small
Vælg variant for pris og levering
Hylde der passer til KAYA TV-stand.
Er lavet i massiv eg eller valnød, hvilket betyder, at den smelter sammen med tv-standerens udseende og materialer. Hylden fungerer som en æstetisk og funktionel tilføjelse til tv-standeren og kan bruges til opbevaring af spillekonsoller, soundbars, tv-bokse eller lignende. Der er fræset to riller på bagsiden af hylden, så den nemt og elegant kan monteres på de to nederste rør som vist på billederne
Kristian Juul KAYA hylde til KAYA TV gulvstander, træfinér, eg KJ-KAYA-SHELF-OA: Kristian Juul KAYA hylde til KAYA TV gulvstander, træfinér, eg
949,00 DKK 
Kristian Juul KAYA Hylde til KAYA TV gulvstander, træfinér, valnød KJ-KAYA-SHELF-WN: Kristian Juul KAYA Hylde til KAYA TV gulvstander, træfinér, valnød
1.149,00 DKK 

Køb risikofrit og prøv varen hjemme hos dig selv i 30 dage!


Ved køb af et Buy & Try produkt, kan du teste alt det du ønsker i vante omgivelser i op til 30 dage fra leveringsdatoen. Skulle produktet ikke falde i din smag, leverer du det kvit og frit tilbage - vi betaler returfragten.

Vi anbefaler dog altid at du taler med vores kundeservice omkring dit køb, hvis du er det mindste i tvivl, eller besøger en af vore butikker, hvis det er en mulighed. Ofte kan vi rådgive dig til det bedste valg ud fra dine ønsker via telefon, chat, e-mail eller i butikken inden købet.

Vi tilbyder Buy & Try på følgende varianter af dette produkt:

Generelt kan der let ses hvilke produkter der tilbydes som Buy & Try, se blot efter logoet i produkt oversigterne. Ser du logoet, tilbydes der Buy & Try på enten en eller flere varianter af varen.

Læs mere omAV-Connection Buy and Try

Producent beskrivelse - Kristian Juul

Kristian JuulBrødrene Mads Kristian Madsen og Magnus Juul Madsen stiftede KRISTIAN JUUL i 2020. Virksomheden fokuserer på æstetiske løsninger, der afspejler det traditionsrige skandinaviske design.

I 2019 begyndte ideerne til virksomheden at tage form, da brødrene ønskede at integrere deres eget fjernsyn i hjemmet, men ikke kunne finde en løsning, der var både enkel og attraktiv. Dette førte til en række idéer og mange prototyper, indtil det første Kristian Juul produkt så dagens lys: TV-standeren KAYA, der blev lanceret i juni 2020.

Manualer og brugervejledninger til Kristian Juul produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.


Artnovion Atacama Audio B-System Bülow Stand Cavus Chief Clic Flexson Frislev
Goobay Kristian Juul NorStone SANUS Sinox UNNU Vogels Vogels Pro  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket