AV-Connection Logo
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 750 DKK FRI FRAGT OVER 750 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Yellow days tilbud hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
PRÆSENTATION OG KONFERENCE Drilldown arrow icon PROFESSIONEL LYD Drilldown arrow icon PROFESSIONEL VIDEO Drilldown arrow icon INFRASTRUKTUR, KABLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICE OG INSTALLATION Drilldown arrow icon
 

INFOSKÆRM

Infoskærm icon

Få dit budskab ud med hjælp fra en infoskærm.


Del indhold og informere dine besøgende så de nemt kan finde rundt og får den information de har behov for, eller se nyheder, hvad end det er kursister, gæster på dit hotel eller dine medarbejdere.
LG Pro 42SE3KE Digital Signage
43SE3KE LG Signage Monitor 43"
Prisvenlig Full HD Digital Signage skærm fra LG på 43" med 18/7 driftsikkerhed samt en lysstyrke på 350 nits. - SE MERE
Normalt på fjernlager  Inventory icon
Forventet lev. tid 3 - 5 hverdage
 
LG Pro
LG Pro UT640S serie
LG Pro UT640S og UR640S Digital signage skærm
LG UT640-serien opfylder en bred vifte af muligheder i din virksomhed. Serien har et praktisk design med en slankere ramme og dybde for optimal pladsudnyttelse. - SE MERE
   Inventory icon
Vælg variant for pris og levering
 
 
 
LG Pro
LG Pro LG UL3G Serie
LG Pro UL3-serie Digital signage skærm
UL3 serien sikre dig 16/7 driftsikkerhed samt et kniv skarpt billede med 4K. WebOS, Wi-Fi og elegant design samt brugervenlighed. - SE MERE
   Inventory icon
Vælg variant for pris og levering
 
 
 
LG Pro
LG Pro LG UH5F 4K signage display
LG Pro UH5F-serie Digital signage skærm
Tynd 4K signage skærm med webOS, IPS panel og Wi-Fi. Mest solgte model fra LG som giver driftsikkerhed og et knivskarpt billede. - SE MERE
   Inventory icon
Vælg variant for pris og levering
 
 
 
Philips Pro
Philips Pro Q-Line Display
Philips Pro Q-Line serie med Android
Klar til alt, Q-Line-serien er nem at sætte op og fås i både HD og 4K Ultra HD for kraftfuldt engagement. - SE MERE
   Inventory icon
Vælg variant for pris og levering
 
 
 
Philips Pro
Philips Pro D-Line Display
Philips Pro D-Line series med Android
D-Line serien fra Philips er driftsikker kvalitets skærm, som er bygget til at være tændt 24/7. Android OS og HTML5 kompatibel browser. - SE MERE
   Inventory icon
Vælg variant for pris og levering
 
 
 
Philips Pro
Philips Pro X-Line Display
Philips Pro 55BDL3105X 55" X-Line
Philips X-Line til at forme en flot videovæg med uendelige muligheder, for at skabe visuelt opmærksomhed. Bemærk at pris er pr. 55" skærm. - SE MERE
Varen er i restordre  Inventory icon
Forventet lev. tid ?? hverdage
 
SONY
SONY BZ30
SONY BZ30 serie
Sony BZ30 serien giver dig kniv skarpt 4K billede og brugervenlighed. - SE MERE
   Inventory icon
Vælg variant for pris og levering
 
 
 
SONY
SONY BZ40
SONY BZ40 serie
BZ40 Serien giver dig high-end kvalitet til en lav pris. Fuld ARRAY LED sikrer dig lysere scener hvor det er nødvendigt og mørkere områder hvor der er behov. - SE MERE
   Inventory icon
Vælg variant for pris og levering
 
 
 
Optoma
Optoma FHDQ130
Optoma FHDS130 130" all-in-one QUAD LED skærm
Komplet LED skærm med mange muligheder. Skab visuelt kontakt om end det er i butikker, på skolen, eller blot på kontoret. Kniv skarpt billede og nem at bruge - SE MERE
   Inventory icon
Forventet lev. tid ?? hverdage
Ring for pris

16:9

 
Optoma
Optoma FHDQ163
Optoma FHDQ163 163" all-in-one QUAD LED display
Komplet LED skærm med mange muligheder. Skab visuelt kontakt om end det er i butikker, på skolen, eller blot på kontoret. Kniv skarpt billede og nem at bruge - SE MERE
   Inventory icon
Forventet lev. tid ?? hverdage
Ring for pris

16:9

 

ANDRE KATEGORIER FOR PROFESSIONELLE SKÆRME


Mere info om Infoskærm

Infoskærme/ Digital skiltning


Få dit budskab ud med hjælp fra en infoskærm.

Del indhold og informere dine besøgende så de nemt kan finde rundt og får den information de har behov for, eller se nyheder, hvad end det er kursister, gæster på dit hotel eller dine medarbejdere.


En skærm eller flere skærme?

Uanset om det er en eller flere skærme, kan du dele indholdet til hver enkelt eller flere skærme via gruppeoprettelse i den software der ofte følger med, eller en tredje parts løsning.

Dine infoskærme er dit værktøj, og du har styring over hvilket indhold der vises.

Dette kan typisk klares via netværket fra en computer eller andre enheder, og visse software løsninger hjælper dig blandt andet med layout, design og det at skabe indhold, så du nemt kommer igennem den opsætning der skal til for at skabe en kommunikation.

Det bedste ved det hele er at du ikke skal være uddannet designer eller vide alt om hardware, signagesoftware for at bruge infoskærme.

Der findes rigtig mange muligheder og med et internt værktøj i dine infoskærme, samt mange andre funktioner, layout der giver værdi for dig og dine besøgende når de ser på skærmen.


Hvad er infoskærme og digital signage? og hvor bruges skærmene?

Kært barn har mange navne og vigtigst er at det oftest har samme funktion. Når vi tænker på en infoskærm er det her man viser vigtig data som tider, nyheder og fælles besked på skoler, eller til beboer i et fællesskab, eller i receptioner og meget mere.

Infoskærmene bliver hurtig et vigtig redskab i det daglige og gør det nemt at formidle de budskaber du bestemmer og sikre en god oplevelse.

Mange skærme har ofte en opsætning med en kalender og måske en video der fortæller om stedet eller området, og det kan også være en simpel powerpoint der afspilles fra en PC så du nemt kan vise status og hvilke møderum der er ledige.

Infoskærmene er dit redskab som du kan bruge i hele bygningen uanset om det er i mødelokaler, bag receptionisten eller foran hvert rum som viser en status og muligheder for booking.

Digital skiltning er her hvor man ofte har flot grafik og levende billeder når der skal fanges opmærksomhed fra potentielle kunder, der hvor de er.

Digital Signage er også tit en sammensætning af skærme med flere funktioner så man laver et stort billede med henblik på at give en "wauw" effekt.

Det handler i bund og grund om at kunne give gode budskaber og en god oplevelse, og så gør det jo ikke noget at der er lidt "eye candy" når man shopper rundt i butikker.

Infoskærme bruges i mange tilfælde også i mødelokaler så man kan afholde møder med medarbejdere, eller kunder, igennem video-chat via en skærm, uden brug af for mange forskellige it systemer da mange infoskærme har indbygget software og hardware som understøtter forskellige konference egenskaber.

Infoskærme til møder er også en mere brugt løsning da man ofte kan lave løsningen mere mobil i form af rullestativ så du frit kan holde dine møder i hele bygningen.

Mange af de infoskærm vi monterer er ofte til brug i en administration så ansatte kan gøre brug af det indhold og den vidensdeling der er stillet til rådighed for personalet og ofte kombineres installationen med at tilføje højttaler og lyd.

Den type infoskærm man ser oftest er på restauranter og forretninger. Det kan være i form af indhold der fortæller dagens menuer eller reklamer for din forretning.

Det er nemt for medarbejdere at skifte indholdet og ellers kan det styres fra hovedkontorets administration, sidst nævnte er tit nemmest for de ansatte.


Løsninger til infoskærme

Der findes mange muligheder og vi har rigtig god erfaring med softwareudbydere som PMC Signage (Pro Music Consult) eller Nordic Screen som laver nemme og brugervenlige løsninger der kan vises på infoskærme.

De hjælper med hvilket indhold og inspirerer dig til at lave nye budskaber og flot grafik.

PMC er et mere simpelt system hvor du har din egen grafik, og som ved Nordic Screen har de begge en fantastisk service.

Det kræver blot en PC og internet og så er man klar til at formidle sit budskab uanset hvor du befinder dig.


AIRTAME Ampetronic Artnovion Atlona AVer Biamp BOSE Pro Chief D-Link
Easy-Connect Elite Screens Epson INOGENI JBL Pro LAB.Gruppen Lanview LG Pro LISTEN
Monacor NEC Neutrik Optoma Panasonic Pro Philips Pro Projecta Radial Sennheiser
Shure Spottune Stageline TiGHT AV Ubiquiti Vivolink Vogels Pro  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket