AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
Mount guide button
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS

Vogels Signature TVM 7655 design TV ophæng

Sale Overlay icon
Vogels   Pricematch icon
Vogels SIGNATURE TVM 7655, black Vogels SIGNATURE TVM 7655, black Vogels SIGNATURE TVM 7655, white Vogels SIGNATURE TVM 7655, white
Vogels SIGNATURE TVM 7655, accessories Vogels SIGNATURE TVM 7655, accessories Vogels SIGNATURE TVM 7655, accessories Vogels SIGNATURE TVM 7655, accessories
Vogels SIGNATURE TVM 7655, accessories Vogels SIGNATURE TVM 7655, accessories Vogels SIGNATURE TVM 7655

Vogels Signature TVM 7655 DesignMount er et stilrent TV ophæng i luksus kvalitet fra Vogels, til det moderne fladskærms TV.

Inventory icon
Leadtime icon small
Vælg variant for pris og levering
Del betalingen op over 10 mdr. med
Express Bank
Payment cardMobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro

Vogels SIGNATURE TVM 7655 TV-ophæng vigtigste fordele:

• Problemfri One-Finger™-bevægelse
• Montering helt i vater – der medfølger et vaterpas
• 3D-Levelling™: Niveller dit TV præcist efter installation, selv på skrå væggen
• Fuldt integreret Cable Inlay System (CIS®) – Tilslut, beskyt og skjul dine kabler fra væg til TV

Med et DesignMount TV-ophæng fra SIGNATURE-serien bringer du et high-end designmøbel ind i dit hjem.

Det stilfulde minimalistiske design, matcher perfekt sammen med en moderne bolig-indretning og seneste generation af store samt slanke TV'er. Beslaget er velegnet til skærme fra 40" til 77" herunder også OLED og QLED TV'er og kan håndterer en maksimal vægt på hele 35 kg. Beslaget gør det desuden muligt at dreje TV'et op til 120° og et smart kabelmanagement system, gør at du kan skjule op til 4 meter løst kabel på bagsiden af dit TV.

TV-ophænget er ganske enkelt i en klasse for sig, når det kommer til design, funktionalitet og kvalitet.

Perfekt og helt lige montering

Vogels SIGNATURE vægbeslag er udstyret med 3D Leveling™, der sørger for perfekt nivellering af dit TV, både vandret, lodret og i dybden, hvis din væg f.eks. hælder eller er lidt skæv. Du kan tilmed justere det efter montering.

Drej dit TV med kun én finger

Med blot én finger kan du flytte dit TV til den ønskede position. Dette er takket være indpakkede lejer og præcisions-stålaksler og et gennemtænkt design.

TÜV-certificeret

Som ejer af et stort, førsteklasses TV vil man altid gerne være helt sikker på, at det er monteret sikkert. SIGNATURE DesignMount TV-vægbeslag giver dig den sikkerhed. Det er TÜV-certificeret og testet med tre gange dets maksimale vægtkapacitet.

Produktanmeldelser og links

Vogels Signature TVM 7655 TV ophæng med drejeled og tilt, 40-77'', hvid V-TVM7655-WH: Vogels Signature TVM 7655 TV ophæng med drejeled og tilt, 40-77'', hvid
3.990,00 DKK 
Vogels Signature TVM 7655 TV ophæng med drejeled og tilt, 40-77'', sort V-TVM7655-BK: Vogels Signature TVM 7655 TV ophæng med drejeled og tilt, 40-77'', sort
3.990,00 DKK 
Vogels Signature TVM 7655 TV ophæng med drejeled og tilt, 40-77'', sort, returvare (som ny, 100% OK) V-TVM7655-BKD: Vogels Signature TVM 7655 TV ophæng med drejeled og tilt, 40-77'', sort, returvare (som ny, 100% OK)
3.590,00 DKK 

Producent beskrivelse - Vogels

VogelsVogel's er Europas største producent af højkvalitets ophæng, beslag og møbler til både projektorer, fladskærms TV, monitorer, iPad, tablets, højttalere og andre Audio/Video produkter. Vogels gør meget ud af at sikre at produkterne er så fleksible som muligt, og de passer derfor til langt de fleste TV og AV produkter på markedet.

Vogel's TV beslag fås i mange udgaver, både fra de helt simple udgaver til de mere fleksible ophæng, der kan drejes og vippes og sågar endda nogle med motor. Så kan du få et behageligt udsyn til din skærm fra alle ønskede vinkler. Fælles for alle ophæng fra Vogels er at de har et stilfuldt design og er fremstillet i materialer af høj kvalitet. Desuden kommer alle med en let-forståelig vejledning og er forholdsvis simple at montere. Vogels yder oven i købet 10 års garanti!

Manualer og brugervejledninger til Vogels produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.


Artnovion Atacama Audio B-System Bülow Stand Cavus Chief Clic Flexson Frislev
Goobay Kristian Juul NorStone SANUS Sinox UNNU Vogels Vogels Pro  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Payment cardMobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket