AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
Mount guide button
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS

Artnovion Cinema Core - Diffuser ramme

Artnovion
Artnovion Cinema Series Diffuser Core
Artnovion Cinema Series Valley & Siena Lifestyle
Artnovion Cinema Series Valley Lifestyle
Artnovion Cinema Series Siena Lifestyle
Artnovion Cinema Series Komodo Lifrstyle

Cinema Core ramme for defusering af lyden, som oftest benyttes for at undgå flutter-ekko, om man ikke ønsker et overdæmpet rum, dvs. hvis der er nok absorbere.

Inventory icon
Varenr:
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestroViabill
Artnovion Cinema Serie er lavet for at gøre det nemt at sammensætte akustikpaneler og hvor man får friheden til at vælge, eller udskifte fronterne efter smag og rummets æstetik.

Når du har valgt din BASE kan du finde det cover som passer til HER


En diffuser er et akustikpanel, der spreder lyd i et rum. Disse paneler, i modsætning til lydabsorberende paneler, fordeler lyden jævnt og reducerer skarpe refleksioner. Fremstillet af materialer som træ eller plastik, har de særlige mønstre og overflader. Diffuserpaneler bruges i musikstudier og hjemmebiografer for at forbedre lydkvaliteten. Ved valg af diffuserpaneler er det vigtigt at overveje både funktionalitet og æstetik.


Hos AV-Connection kan vi tilbyde hele udvalget fra Artnovion, og har du et ønske skal du endelig kontakte os. Vi tilbyder desuden professionel vejledning og har en tilknyttet akustiker, som er parat til at hjælpe med måling og beregning, så du opnår det korrekte resultat - både for private og erhvervskunder.Produktanmeldelser og links

Artnovion Cinema Series Diffuser Core,  4 stk. pakke ART-CINEDIFFU-CORE: Artnovion Cinema Series Diffuser Core, 4 stk. pakke
1.899,00 DKK 

Producent beskrivelse - Artnovion

ArtnovionEt brand drevet af passion
Artnovion drives af lidenskab. Passion for akustik, passion for performance og vores evige passion for at levere en fantastisk kundeoplevelse. Sammen med vores kunder, leverandører og distributører er vores ambition at skabe unikke trendsættende og højtydende produkter.

Vi udvikler akustisk ydelse til ubegrænsede designløsninger. Vores hverdagsmission er at drive innovation og hjælpe dig med skabe banebrydende atmosfærer. Vi tror på, at mindre er mere, og at ydeevne ånder følelser. Vores produkter former sanseillusioner, der skifter mellem høj akustisk ydeevne og unikke visuelle effekter.

Med vores kunde på hjertet er perfektion vores mission. Drevet af emotionelle ydelser bryder vi om hver detalje og med høj præcision blander vi det bedste fra design, teknologi og teknik. Dynamisk som vores marked tilpasser vi en mission om konstant forbedring og tilbyder en optimeret brugeroplevelse fra salg, projektledelse til forsendelse.

Sammen med et talentfuldt team arbejder vi hårdt på at rykke grænserne for akustisk teknik og skabe en unik samling af trendsættende og højtydende produkter. Vores hverdagsmission er at drive innovation og konstruere akustisk ydelse til ubegrænsede designløsninger. Vi mener, at simpelt er mere, og ydeevne ånder følelser! Med teknologi i kernen og et solidt partnerskabsnetværk blander vi det bedste fra design, teknik og kundeservice og tilbyder en samling af produkter, der skifter mellem høj akustisk ydeevne og unikke visuelle effekter. Dynamisk som vores marked og med kunden i hjertet, tilpasser vi os i en mission om konstant forbedring og tilbyder en optimeret brugeroplevelse fra salg, projektledelse til shipping. Vores kunder inspirerer os, og vi elsker inspiration. For bedre at kunne imødekomme dine behov har vi oprettet nye servicekanaler, der optimerer kommerciel, design og produktionsflow, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse.

Vi drømmer om at opbygge dette globale fællesskab, og hvordan vi sammen kan skabe det mest banebrydende og omfattende sæt af akustiske behandlingsløsninger og designs. Vi elsker det, vi laver og ser frem til at arbejde sammen med dig!

Manualer og brugervejledninger til Artnovion produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.


Artnovion Atacama Audio B-System Bülow Stand Cavus Chief Clic Flexson Frislev
Goobay Kristian Juul NorStone SANUS Sinox UNNU Vogels Vogels Pro  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestroViabill
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket