AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS

SURROUND RECEIVER | AV RECEIVER

Stort udvalg af nye AV surround sound receivere og forstærkere i alle prisklasser. Ingen parallelimport og altid de nyeste modeller fra populære mærker til skarpe priser! SE MERE icon

Sale overlay icon
Marantz
Marantz NR1510 surround receiver, black
Marantz NR1510 5.2 surround receiver
Priser fra 3.999 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
Sale overlay icon
Onkyo
Onkyo TX-SR494 DAB 7.2 surround receiver
Onkyo TX-SR494DAB 7.2 surround receiver
Priser fra 3.195 DKK
Pioneer
Pioneer 7.2 Surround receiver
Pioneer VSX-935 7.2 surround receiver
Priser fra 6.295 DKK
Sale overlay icon
Onkyo
Onkyo TX-NR5100 surround receiver, black
Onkyo TX-NR5100 7.2 surround receiver
Priser fra 4.295 DKK
Marantz
Marantz  Cinema 70S surround receiver, black
Marantz Cinema 70S 7.2 surround receiver
Priser fra 7.295 DKK
Pioneer
Pioneer VSX-LX305 9.2 Surround receiver, Black
Pioneer VSX-LX305 9.2 surround receiver
Priser fra 9.995 DKK
Marantz
Marantz Cinema 60D surround receiver, black
Marantz Cinema 60 7.2 surround receiver
Priser fra 9.975 DKK
Marantz
Marantz Cinema 60 surround receiver, black
Marantz Cinema 60 DAB 7.2 surround receiver
Priser fra 10.475 DKK
Sale overlay icon
Yamaha
Yamaha Aventage RX-A2A surround receiver
Yamaha Aventage RX-A2A 7.2 surround receiver
Priser fra 6.589 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
Pioneer
Pioneer VSX-LX505 9.2 Surround receiver, Black
Pioneer VSX-LX505 9.2 surround receiver
Priser fra 12.995 DKK
Marantz
Marantz  Cinema 50 surround receiver, black
Marantz Cinema 50 9.4 surround receiver
Priser fra 14.975 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
Sale overlay icon
Marantz
Marantz  Cinema 40 surround receiver, black
Marantz Cinema 40 9.4 surround receiver
Priser fra 19.975 DKK
Marantz
Marantz Cinema 30 surround receiver, black
Marantz Cinema 30 11.4 surround receiver
Priser fra 31.275 DKK
Marantz
Marantz SR8015 surround receiver, black
Marantz SR8015 11.2 surround receiver
Priser fra 23.995 DKK

Surround receiver Surround receiver icon

Hos AV-Connection finder du altid et stort udvalg af netværks receivere til surround sound - hjertet i hjemmebiografen. En surround receiver kan naturligvis også bruges til en alm. stereo løsning i forbindelse med et TV, for let streaming og lydstyring fra fladskærmen, samt masser af tilslutningsmuligheder, der i blandt HDMI og Bluetooth.

En surround receiver/forstærker er en samlet løsning bestående af en surround processor, bygget sammen med multi-kanals effektforstærker, samt dertil ofte indbygget radio tuner og masser af streamingsmuligheder. Hertil kommer at de ofte let kan betjenes via smartphone, tablet, TV eller multirumssystem. De kan med andre ord næsten det hele, når vi snakker underholdning hjemme foran fladskærmen eller lærredet.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR SURROUNDANLÆG

MERE INFO OM SURROUND RECEIVER | AV RECEIVER

Stort udvalg af surround receivere i alle prisklasser

Hos AV-Connection finder du et stort udvalg af surround sound receivere i alle prisklasser - fra de helt billige til omkring 2500,- DKK og op til de seriøse high end modeller, som også kan bruges til musik lytning, da forstærkerdelen i disse er mere Hi Fi orienteret, hvilket sikrer dig den bedst mulige lyd, hvad end du skal se film, eller lytte til din yndlings musik via kabel eller streaming.

En surround receiver er hjertet i enhver hjemme biograf, uanset størrelse. Det er denne komponent der sørger for at levere effekt til dine højttalere og derved lyd. Derudover skal din surround receiver også stå for at behandle lydsignalet sammen med videosignalet, som ofte forgår over HDMI.

Vi har et stort udvalg af surround receivere fra både Yamaha og Marantz, som er blandt de helt store spillere på markedet, når vi snakker surround receiver til hjemmet. Her får du produkter med seriøs opbygning og mange års erfaring bagved.

Ønsker du en simpel surround receiver med de traditionelle 5.1 forstærker kanaler, kan disse findes i de billige prisklasser, eller mellemklasse segmentet både i normal størrelse og meget kompakte modeller, der ikke går på kompromis med lyden og let kan gemmes væg i et møbel under dit fladskærms TV.

Hvis du ønsker at lege med Dolby Atmos er dette også muligt på mellemklasse og de store modeller af surround receivere. Her skal du bruge syv kanaler som minimum, samt at receiveren naturligvis skal kunne håndtere signalet - kontakt os ved tvivl og valg af den rette surround receiver til netop dit behov.


Surround sound receivere med Dolby Atmos

Hvor at Dolby Atmos før kun var en ting man kunne opleve i biograferne, er det nu for alvor ved at finde vej hjem i vores stuer. Dette stiller større krav til din surround forstærker, da den skal have ekstra forstærker kanaler indbygget, til de ekstra højttalere der skal monteres i loftet, eller på toppen af dine front højttalere.

For at gøre Atmos eller DTS:X muligt, kræver det som minimum at din surround receiver har syv forstærker kanaler til rådighed. Ved at vælge en receiver med syv forstærker kanaler, vil du kunne lave hvad der kaldes en 5.1.2 opsætning. Dette betyder at du har to fronter, en center, samt to baghøjttalere.

Dertil kommer en aktiv subwoofer og naturligvis de to Atmos højttalere, som er den sidste betegnelse i opsætningen, og som giver dig effekten af at noget bevæger sig over hovedet på dig, når du ser dine yndlingsfilm.

Ved at vælge en surround receiver med ni, elleve eller sågar tretten kanaler, har du mulighed for både at få flere højttalere rundt om dig, men også Atmos kanaler i loftet, for en endnu mere imponerende lyd oplevelse derhjemme, som kan matche det billede din store fladskærm eller projektor kan levere.

Ved at købe en surround receiver med flere kanaler end du måske har brug for nu, tillader det dig også at opgradere senere, hvis du ønsker at udvide med flere nye højttalere. Du kan for eksempel starte med en simpel 5.1.2 opsætning, og senere udvide til en 7.1.2 eller 5.1.4 opsætning, hvis du vælger en surround receiver med ni forstærker kanaler.


Surround receiveren - alt i en løsningen med streaming

Det var engang at en receiver blot skulle håndtere signalet fra dine film, og i bedste tilfælde også havde en radio tuner, så du kunne nyde musik i stereo når der ikke skulle ses film. De sidste par år har udviklingen dog for alvor taget fart, hvilket betyder at en moderne receiver kan rigtig mange ting i dag.

Ud over naturligvis at være hjertet i dit surround anlæg, og kunne håndtere lyden fra dine film, tilbyder moderne modeller også features såsom Apple Airplay, Bluetooth, HDMI ARC / eARC, samt trådløst netværk.

Med andre ord, gør en surround receiver utrolig mange ting i en og samme kasse i dag. Med mindre du ønsker mere effekt til for eksempel dine fronthøjttalere, kan en surround receiver i de fleste tilfælde klare alle opgaver i dag.

Hvad end du ønsker at nyde musik i stereo, få lyden fra dit TV ud i dit anlæg via HDMI ARC / eARC, eller noget helt tredje. De nyeste surround receivere tilbyder også en lyd der i mange tilfælde kan betragtes som Hi Fi kvalitet, hvilket ikke før var tilfældet, med mindre man købte de meget dyre high end versioner.

Uanset hvilken prisklasse og model du skulle vælge, vil du i en moderne surround receiver i dag, altid som minimum have Bluetooth streaming og radio tuner indbygget. Denne tuner er som regel til FM radio, hvor at nogle surround receivere også tilbyder mulighed for DAB+ signalet. Hvor at funktioner såsom Apple Airplay, Spotify Connect, ChromeCast og lignende som regel først ses i de mere populære mellem klasse modeller og op af.


Lyst til at opleve en af vores surround receivere eller brug for hjælp?

De mest populære surround receivere vil normalt være at finde i vores butikker, kig efter "Oplev i butik" logoet, eller kontakt os gerne inden du besøger os for en demonstration, da det ofte ikke er alle modeller som findes i en samlet opstilling til lyddemo. Vi giver dog altid gerne en demonstration, og stiller gerne en bestemt surround receiver klar til dig (så længe den er i vores udstilling i forvejen).

Er du i tvivl om hvilken surround receiver der passer til netop dit behov? Så fortvivl ej og kontakt os gerne. Vi sidder klar til at hjælpe dig med dit køb, og hjælper dig med at finde den rette receiver til netop dit pris budget og krav til denne.

Vi lagerfører langt de fleste surround receivere, som findes på vores lager klar til omgående og hurtig levering. Hvad end du ønsker at betale med Visa Dankort, Mastercard eller noget helt tredje, er dette muligt via vores Webshop, samt i vores fysiske butikker.

Tilmeld dig desuden vores nyhedsbrev for at få de seneste opdateringer omkring nyheder på både surround forstærkere og andre spændende produkter generelt.


Video-guides om surround sound anlæg med Living Smart TV:


Elite Screens Epson Google JVC Klipsch Lenco Marantz Panasonic Pioneer
Projecta Rotel SONOS SONY SVS XGIMI Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket