AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS

Marantz Cinema 60 DAB 7.2 surround receiver

Marantz Cinema 60 surround receiver, black
Marantz Cinema 60D surround receiver, black
Marantz Cinema 60 surround receiver, black
Marantz Cinema 60 surround receiver, lifestyle
Marantz Cinema 60 surround receiver, lifestyle
Marantz Cinema 60 surround receiver, lifestyle
Marantz Cinema 60D surround receiver, silver
Marantz Cinema 60 surround receiver, lifestyle
Marantz Cinema 60 surround receiver, rear
Marantz Cinema 60 surround receiver, silver

Marantz Cinema 60 surround receiver med 7x100 watt, DAB radio og support for alle de nyeste billede og lydformater, samt streaming.

Inventory icon
Leadtime icon small
Vælg variant for pris og levering
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestroViabill

Marantz Cinema 60 / 60 DAB - 7.2 kanals surroundreceiver

En af de absolut mest populære modeller fra Marantz, er uden sammenligning deres SR5015 surround receiver. Derfor lå det lige til højrebenet at lave en opdateret udgave af denne, med det nye og yderst spændende design fra Marantz - naturligvis også med opdateret teknik indvendigt. Cinema 60 / 60 DAB er en fuldblods receiver med 7.2 kanaler, og hele 100 watt per kanal, hvilket er en fordobling sammenlignet med den tynde Cinema 70S receiver. Med Cinema 60 / 60 DAB er der mulighed for en 5.2.2 opsætning med Dolby Atmos for eksempel.

Dette betyder at Cinema 60 / 60 DAB er i stand til at drive mere eller mindre enhver højttaler opsætning uden de store problemer. Skulle du alligevel have behov for mere effekt, er der naturligvis pre-out på samtlige kanaler, samt to dedikerede subwoofer udgange at finde på denne surround receiver. Ganske som resten af de nye modeller i Marantz Cinema serien, kan Cinema 60 / 60 DAB både fås i sort/grå eller sølv, så du kan vælge den farve der passer bedst til netop dit setup.

Cinema 60 / 60 DAB har naturligvis support for alle de seneste formater, hvilket betyder at du har mulighed for blandt andet Dolby Atmos, DTS:X, HEOS-streaming, HDR10+, Dolby Vision og naturligvis HDMI 2.1 med support for 8K Ultra HD eller 4K ved 120 Hz, samt eARC. Med i alt seks HDMI-indgange, hvor af tre af disse er med HDMI 2.1 support, er Cinema 60 / 60 DAB klar til enhver opgave. Streamingsfunktioner såsom Spotify Connect, TIDAL, Airplay 2, Roon med videre, er som forventeligt også indbygget i Cinema 60 / 60 DAB, så du har en ægte alt i en løsning der er nok til langt de flestes behov.
Marantz Cinema 60 DAB 7.2 surround receiver, sølv MZ-CINEMA60D-SI: Marantz Cinema 60 DAB 7.2 surround receiver, sølv
9.995,00 DKK 
Marantz Cinema 60 DAB 7.2 surround receiver, sort MZ-CINEMA60D-BK: Marantz Cinema 60 DAB 7.2 surround receiver, sort
9.995,00 DKK 

Køb risikofrit og prøv varen hjemme hos dig selv i 30 dage!


Ved køb af et Buy & Try produkt, kan du teste alt det du ønsker i vante omgivelser i op til 30 dage fra leveringsdatoen. Skulle produktet ikke falde i din smag, leverer du det kvit og frit tilbage - vi betaler returfragten.

Vi anbefaler dog altid at du taler med vores kundeservice omkring dit køb, hvis du er det mindste i tvivl, eller besøger en af vore butikker, hvis det er en mulighed. Ofte kan vi rådgive dig til det bedste valg ud fra dine ønsker via telefon, chat, e-mail eller i butikken inden købet.

Vi tilbyder Buy & Try på følgende varianter af dette produkt:

Generelt kan der let ses hvilke produkter der tilbydes som Buy & Try, se blot efter logoet i produkt oversigterne. Ser du logoet, tilbydes der Buy & Try på enten en eller flere varianter af varen.

Læs mere omAV-Connection Buy and Try

Producent beskrivelse - Marantz

MarantzMarantz er et højt respekteret og anerkendt mærke i Hi-Fi-verdenen. Siden grundlæggelsen i 1953 har Marantz ændret hjemmelydoplevelsen med et bredt udvalg af hifi-udstyr, og produkterne er kendt for deres udsøgte håndværk, autentiske lyd og holdbarhed.

Manualer og brugervejledninger til Marantz produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.


Elite Screens Epson Google JVC Klipsch Lenco Marantz Panasonic Pioneer
Projecta Rotel SONOS SONY SVS XGIMI Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestroViabill
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket