AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS

HJEMMEBIOGRAF PROJEKTOR | FILM PROJEKTOR

Det bedste udvalg af film projektorer til hjemmebiografen, alt lige fra alm. Fuld HD og 3D projektorer til ægte 4K hjemmebiograf projektorer. SE MERE icon

Dangbei
Neo 2K Smart projector front hvid
Dangbei Neo 2K smart projector
Priser fra 4.099 DKK
Epson
EH-LS650 EpiqVision 4K projektor- Front sort
Epson EH-LS650 EpiqVision 4K projektor (LCD, Laser...
Priser fra 15.999 DKK

3600 Lm

16:9

JVC
JVC LX-NZ30 DLP projector, black
JVC LX-NZ30 4K projektor (DLP, Laser)
Priser fra 31.999 DKK

16:9

3300 Lm

SONY
SONY VPL-VW290ES Projektor, black
SONY VPL-VW290ES 4K projektor (SXRD, UHP 225W)
Priser fra 41.999 DKK

1500 Lm

16:9

SONY
SONY VPL-XW5000ES, black
SONY VPL-XW5000ES 4K projektor (SXRD, Laser)
Priser fra 38.990 DKK

2000 Lm

JVC
JVC DLA-NP5B projector
JVC DLA-NP5 4K projektor (D-ILA, UHP 265W)
Priser fra 41.989 DKK

1900 Lm

16:9

SONY
SONY VPL-XW7000ES, black
SONY VPL-XW7000ES 4K projektor (SXRD, Laser)
Priser fra 111.990 DKK

3200 Lm

Hjemmebiograf projektor Hjemmebiograf projektor icon

Hos AV-Connection har vi altid haft en stor passion for hjemmebiografer, og grundstenen i en hjemmebiograf, udover et godt lydsystem, er naturligvis en god HD eller 4K projektor og tilhørende filmlærred.

Vi fører et seriøst udvalg af de nyeste og mest attraktive 16:9 Fuld HD og Ultra HD projektorer på markedet og ikke mindst til fornuftige priser. Der er mange teknologier inden for videoprojektion, såsom LCD, DLP og D-ILA/SXRD baserede projektorer, alle med hver deres styrker og svagheder. Vi har altid de populære projektorer til demonstration i vores biograf-showroom i Sønderborg og Odense, så kontakt os blot for en projektor demo.

Se også det store udvalg af små hobby-projektorer og laser TV og professionelle data-projektorer.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR PROJEKTORER OG LÆRREDER

MERE INFO OM HJEMMEBIOGRAF PROJEKTOR | FILM PROJEKTOR

Som alternativ til en projektor i hjemmebiografen kan man naturligvis også overveje et stort fladskærms TV! Det er dog stadig ved en projektorløsning, man får størst billede for pengene.

LCD projektor teknologiLCD projektor teknologien er en af de mest brugte inden for hjemmebio brug, da denne type projektorer giver et utrolig flot og roligt farverigtigt billede via de 3 LCD panler, og til en yderst attraktiv pris. LCD projektorer er dog kendt for at have lidt ringere kontrast og sortniveau end DLP og D-ILA (LCOS) projektorer, men forskellen mellem de andre standarder og LCD er efterhånden meget lille, da teknikken er forfinet gennem mange år. LCD er den billigste teknik for projektorer, men lever rigeligt op til de fleste folks krav, da det ofte er her man får mest for pengene.
 
DLP projektor teknologiDLP projektorer er kendte for ultraskarpe billeder, flotte farver, høj naturlig kontrast og sortniveau, grundet teknologies reflekterende paneltyper. DLP panelerne (DMD), optikken osv. er relativt dyr i DLP regi, og derfor er der normalt kun et enkeklt DLP panel i projektorer under 100.000 kr og farverne genereres via et roterende farvehjul. Dette kan give regnbue-effekter og et knap så roligt billede som projektorer med 3 paneler, men er dog kun et problem, hvis man er følsom for dette og ellers er teknikken fantastisk til hjemmebio brug.
 
D-ILA og SXRD projektor teknologiBåde Sony og JVC har udviklet hver deres reflekterende LCD-lignende paneltype ved navn SXRD (Sony) og D-ILA (JVC). Disse paneltyper samler fordelene fra både LCD og DLP, hvilket giver en virkelig god projektor-teknologi til en stadig mere overkommelig pris. Med flotte glansbillede-agtige farver og en utrolig dybde, fantastisk kontrast og sortniveau, som kun overgås af de meget dyrere 3-chip DLP projektorer.

Vi har også et stort udvalg af business- og professionelle data projektorer, primært fra Panasonic og Hitachi, som dækker stort set alle projektor behov i virksomheder og til større arrangementer. Kontakt os blot for kompetent rådgivning omkring dit projektionsbehov, uanset om det er til en hjemmebiograf eller professionelt.
Elite Screens Epson Google JVC Klipsch Lenco Marantz Panasonic Pioneer
Projecta Rotel SONOS SONY SVS XGIMI Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestroViabill
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket