AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon

Lenco EPB-450 trådløse vandtæt in-ear hovedtelefoner

Sale Overlay icon
Lenco
Lenco EPB-450 headphones
Lenco EPB-450 headphones
Lenco EPB-450 headphones
Lenco EPB-450 headphones
Lenco EPB-450 headphones
Lenco EPB-450 headphones
Lenco EPB-450 headphones
Lenco EPB-450 headphones

Lenco EPB-450 er både vandtætte, små og har et lækkert design. De er perfekte til sport, turen til og fra arbejde eller skole.

Inventory icon
Varenr:
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestroViabill
Lenco EPB-450 har en perfekt pasform og sidder derfor sikkert i dine ører. Ideel, hvis du for eksempel skal løbe. Derudover er disse høretelefoner også vandtætte.

Opbevaringsboksen, som du bruger til at oplade øretelefonerne, er færdig med læder. Dette giver det et luksuriøst udseende. Indikatoren for denne opbevaringsboks viser, hvor meget energi øretelefonerne stadig indeholder. Skulle energien løbe tør efter 3,5 timer (fuldt opladet), skal du tilslutte denne opbevaringsboks til computeren eller lysnettet ved hjælp af det medfølgende USB-kabel og stik. Dette giver dig mulighed for at oplade øretelefonerne hurtigt, hvorefter du kan nyde dine Bluetooth-øretelefoner.

Kan jeg tage disse Bluetooth-øretelefoner med under træning?

Du kan tage disse Bluetooth-øretelefoner med under træning, fordi øretelefonerne er vandtætte. Derudover er in-ear-designet på denne Bluetooth-øretelefon yderst anvendelig til træning, fordi den ikke kan falde ud af øret.

Hvordan kan jeg oplade dette headset?

Du kan oplade de 2 separate øretelefoner i den medfølgende opladerboks via et USB-kabel.

Den anden måde er at bruge opladerboksen som en trådløs ladestation. I øvrigt ser du på læderopbevarings- og opladningsboksen en indikation, når denne Bluetooth-øretelefon er tom.

Kan du også foretage opkald med disse Bluetooth-hovedtelefoner fra Lenco?

Du kan også ringe med disse Bluetooth-høretelefoner fra Lenco, for med disse design-øretelefoner er der tænkt på alt. Der er et mikrofonhul på ydersiden af ??de separate ørepropper, der er rettet nedad for korrekt at fange al lyd, mens du ringer.

Specifikationer:

  • Bluetooth version: 5.0
  • Nettovægt: 0,08 kg.
  • Bruttovægt (inkl. emballage): 0,31 kg.

Produktanmeldelser og links

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

Lenco EPB-450 trådløse vandtæt in-ear hovedtelefoner, sort LNCO-EPB450-BK: Lenco EPB-450 trådløse vandtæt in-ear hovedtelefoner, sort
449,00 DKK 

Producent beskrivelse - Lenco

LencoLenco kan spore sine rødder tilbage til 1946 i Schweitz, og er i dag en del af Commaxx Group i Holland. Især har Lenco været kendt for sine pladespillere, der var udført i robuste materialer, og som kunne erhverves til en overkommelig pris.

Principperne fra pladespillerne er smittet af på deres andre produkter; således er det Lenco's vision at fremstille produkter til forbrugerne, der holder til hverdags brug, og som står tidens tand. Sortimentet består af en bred vifte Hi-Fi produkter og forbrugselektronik, alt lige fra Bluetooth højttalere til camping TV.

Manualer og brugervejledninger til Lenco produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.


AM Analogis Arcam Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio DSPeaker
Elipson iFi Audio Inakustik Klipsch Lenco Marantz Marshall One For All Ortofon
Pioneer Pro-Ject Q Acoustics Rega Rotel SONOS Sonus faber Spin-Clean Sumiko
SVS Systemline Tangent Teac Technics Thorens WiiM Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestroViabill
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket