AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS

Sennheiser EPOS GSP 500 Gaming headset

Sennheiser

Dedikeret open back gaming headset fra EPOS / Sennheiser med imponerende lyd og understøttelse for alle tænkelige enheder.

EPOS GSP 500 - Open back Gaming headset fra Sennheiser

GSP 500 fra EPOS er et dedikeret gamer headset til den kræsne bruger, som også ønsker at kunne lytte til musik i høj kvalitet. EPOS er et undermærke til velkendte Sennheiser som specialiserer sig i fremstilling af lydudstyr til private og erhverv. I modsætning til næsten alle andre gaming headsets på markedet, er en af de helt unikke ting ved EPOS GSP 500 det åbne design, hvilket gør at enhederne kan ånde og derved give en endnu mere luftig og detaljeret lyd, sammenlignet med normale gaming headsets.

EPOS GSP 500 kan bruges til mere eller mindre alle enheder, takket være de forskellige inkluderede kabler i kassen, som let kan udskiftes efter behov. Du kan for eksempel bruge GSP 500 sammen med din PlayStation 5, XBOX, Nintendo, MAC eller Computer - sågar din smartphone eller tablet, hvis denne er udstyret med en 3.5 mm mini-jack udgang.

Den indbyggede boom-arm mikrofon gør det let at kommunikere med dine venner i spil eller til opkald, og sikrer dig lækker en velopløst stemmegengivelse. Ønsker du at slukke for mikrofonen, er det blot at slå mikrofonen op, hvorved denne slukkes.

Den lave vægt kombineret med gennemtænkt design, gør at GSP 500 fra EPOS tillader god komfort, selv under lange gaming sessioner. Fordyb dig i dine spil, musik og film med GSP 500 og hør alle detaljerne!

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

Sennheiser EPOS GSP 500 Gaming headset SEN-GSP500-BK: Sennheiser EPOS GSP 500 Gaming headset
599,00 DKK 

Producent beskrivelse - Sennheiser

Sennheiser At forme fremtiden for audio-verdenen og skabe unikke lydoplevelser for kunderne: Det er det, som Sennheiser har stået for i mere end 75 år. Den uafhængige familieejede virksomhed Sennheiser blev grundlagt i 1945 og er i dag en af de førende leverandører inden for professionel lydteknologi. Siden 2013 har Daniel Sennheiser og Dr. Andreas Sennheiser været tredje generation af Sennheiser-familien til at lede virksomheden. Sennheiser-koncernens hovedkvarter ligger i Wennebostel i Wedemark nær Hannover som den har gjort siden 1945.

Imponerende lydoplevelser og øjeblikke, der giver dig gåsehud – dét er vores verden. Det giver os hver dag motivation til at forme vore kunders fremtidige lydverden. Hvilket Sennheiser har gjort i mere end 75 år.
   

Manualer og brugervejledninger til Sennheiser produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

B&O Baby BanZ BuddyPhones eKids JBL JLab Audio Klipsch Marshall OTL
SACKit Sendy Audio Sivga Technics  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket