AV-Connection Logo
Home icon Forside Retur / Reklamation Finansiering Butikker Kundeservice
Login Log ind
 
English language Dansk sprog Svenska språk
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 29 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Tilbud, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
 
 
 

Sorter features


  Sorter på feature gruppe  

 
 

BILLEDE STANDARDER

3D

3D Produktet er i stand til at vise 3D materiale med i Fuld HD opløsning.
 
 
 

Billedformat (aspekt forhold)

Billedformat (aspekt forhold) Billedeformat aspektet (aspect ratio) er det forholds-format, som angiver forskellen mellem bredden og højden på et billede, hvilket også anvendes om Tv og projektorere eller film, serie og TV udsendelser. Det meste udbrede format er i dag 16:9 billedeformatet, som også kan angives som 1,78:1. Dvs. hvis et TV billede er 96 cm. i bredden, vil højden være 54 cm., hvis det er et 16:9 TV (Højden = Bredden / 16 x 9). Før i tiden (indtil i sidst i 90erne) var standard TV apparater altid i 4:3 formatet (1,33:1), hvilket også afspejlede sig i at TV udsendelser og serier blev optaget eller produceret i 4:3 format.

De fleste biograffilm er siden 1950/60erne optaget i det ekstra brede 21:9 format (2,35:1), som også i daglig tale kaldes for CinemaScope; hvilket egentlig blot er navnet for den anamorfiske linse, der blev udvilket til bredformat optagelse. Det relativt brede format er specielt smart i biografer, da billedet skal være stort som muligt, og højden er ofte den største begrænsning. Den samme udfordring kan man også let komme ud for i hjemmebiografer, dog ofte pga. pladsen til højttalere og/eller anlæg under lærredet.

Grunden til at TV og projektorer ofte er i 16:9 formatet, er at formatet er valgt som bedste kompromis i mellem det gamle 4:3 TV format og biografernes 21:9 format, da det enten kun giver small striber i top og bund ved 21:9 eller i siderne på 4:3 udsendelser. De fleste TV udsendelser og mange Europæriske film produceres nu i 16:9 formatet, da det efterhånden er det mest udbredte.
 
Læs mere om Billedformat (aspekt forhold)
 

Billedopløsning – 2K Fuld HD/1080p (1920 x 1080)

Billedopløsning – 2K Fuld HD/1080p (1920 x 1080)
 
 
 

Billedopløsning – 4K Ultra HD (3840x2160)

Billedopløsning – 4K Ultra HD (3840x2160) The device supports full 4K UHD (3840 x 2160) resolution
 
 
 

Billedopløsning – 8K Ultra UHD (7680x4320)

Billedopløsning – 8K Ultra UHD (7680x4320) The device supports 8K Full UHD (7680 x 4320) resolution
 
 
 

Billedopløsning – WUXGA (1920 x 1200)

Billedopløsning – WUXGA (1920 x 1200) WUXGA (1920x1200 pixels, 16:10 format):
WUXGA er ved at blive standard for avancerede computere og arbejdsstationer. Derudover bruges WUXGA til installationsprojektorer og store lokaler, der kræver lyst indhold i høj opløsning.
 
 
 

Billedopløsning – WXGA (1280 x 800)

Billedopløsning – WXGA (1280 x 800) WXGA (1280x800 pixels, 16:10 format):
WXGA er widescreen-versionen af XGA - der leverer den samme lodrette opløsning, men giver 20% mere vandret opløsning. Dette er blevet en almindelig opløsning for bærbare computere og smartphone.
 
 
 

Blu-ray 3D

Blu-ray 3D Blu-Ray afspillere med denne godkendelse er i stand til at afspille 3D film. I dag er langt de fleste afspillere i alle prisklasser i stand til at afvikle 3D materiale.
 
Læs mere om Blu-ray 3D
 

Blu-ray Ultra HD

Blu-ray Ultra HD Afspilleren er i stand til at afspille 4K UHD Blu-Ray skiver.
 
 
 

Dolby Vision

Dolby Vision Dolby Vision er et HDR (High Dynamic Range) format. Formålet med HDR er at gengive et større dynamikområde, som indeholder flere detaljer på tværs af farve- og lyspektret. Dolby Vision kan fungere på tværs af de forskellige metoder til at implentere HDR, det gælder både for statiske og dynamiske data.
 
Læs mere om Dolby Vision
 

Filmmaker Mode

Filmmaker Mode TV-videoteknologi til hjemmet har, for første gang, overhalet biografer via 4K og 8K, HDR og andre udviklinger. Den teknologi skal dog tæmmes, så man kan fremvise film, som de er tiltænkt, lyder argumentet fra filmskaberne.

Ved at deaktivere al efterbehandling (f.eks. motion smoothing osv.) og bevare de korrekte billedforhold(aspect ratios), farver og billedhastigheder, giver Filmmaker Mode dit tv mulighed for, at vise filmens eller tv-showets indhold, nøjagtigt som det var beregnet af filmskaberen.

Virker med både HDR og SDR-indhold.
 
Læs mere om Filmmaker Mode
 

HDR - High Dynamic Range

HDR - High Dynamic Range
 
Læs mere om HDR - High Dynamic Range
 

Linseforskydning

Linseforskydning Linseforskydning (Lens shift) er en smart funktion, der findes i visse i projektorer. Lens shift giver mulighed for at justere placeringen af det projekterede billede, uden fysisk at skulle dreje/justere selve projektoren, som oftest medfører et et uønsket trapez-formet billede.

Med lens shifting er i stedet selve linsen der forskydes, og man kan derfor opnå den ønskede placering af billedet uden større henhyn til hvor projektoren er placeret (afhængig af hvor kraftig lens shift projektoren har). Ved at kun justere lensen kan man holde projektoren vinkelret på lærredet og samt i vatter, som er ønskeligt, og derved projektere det 100% korrekt format/aspekt (4:3, 16:9, 16:10, 21:9).

I praksis betyder det at man ikke behøver at placere projektoren 100% ud for midten af lærredet i toppen for optimal billedekvalitet og format gengivelse, dvs. uden at benytte "Keystone correction", der generel ødelægger 1:1 pixelmappingen og forringer billedekvaliteten betydeligt.
 
Læs mere om Linseforskydning
 

OLED TV

OLED TV OLED (Organic light-emitting diode) er en måde at producere paneler til bl.a. TV. Til forskel fra konventionelle LED skærme, kan OLED skærme opnå et dybere sortniveau, da panelet ikke er baggrundsbelyst.
 
 
 

Panasonic 4K Pro: Studio Master UHD

Panasonic 4K Pro: Studio Master UHD
 
 
 

Projektor teknologi – 3LCD

Projektor teknologi – 3LCD 3LCD er en teknologi, der gør brug af 3 chips i hver sin primærfarve. Lyset fra projektorens lampe brydes op, og de 3 chips generer hver især et billede i sin farve, som via spejle reflekteres ind i linsen. Her kombineres billederne til at danne et færdigt, farvelagt billede, og fokuseres op på skærmen.
 
 
 

Projektor teknologi – D-ILA

Projektor teknologi – D-ILA D-ILA står for Direct Drive Image Light Amplifier. Ved denne teknologi brydes lampens lys op, og reflekteres af i alt 3 chips, hver i sin grundfarve (blå, grøn, rød) Det reflekterede lys fokuseres gennem en linse, der bliver til et samlet billede som forstørres op på lærredet.
 
 
 

Projektor teknologi – DLP

Projektor teknologi – DLP DLP står for Digital Light Processing. Ved DLP lyser lampen på en chip med microskopiske spejle - ét for hver pixel, der skal oplyses. Lyset passerer gennem et farvehjul, der roterer flere tusinde gange i minuttet, og derved bliver hver enkelt pixel i billedet farvelagt.
 
 
 

Projektor teknologi – Laser LED

Projektor teknologi – Laser LED
 
 
 

Projektor teknologi – SXRD

Projektor teknologi – SXRD SXRD - Silicon X-tal Reflective Display er en patenteret teknologi fra Sony, der i opbygningen minder meget om D-ILA fra JVC. Lyset fra lampen bliver delt reflekteret af 3 displays, én for hver grundfarve. Det reflekterede lys samles igen i linsen, fokuseres og forstørres op, og bliver til det endelige billede.
 
 
 

THX Certificeret

THX Certificeret Til forskel fra hvad mange tror, så er THX hverken en teknologi, eller et format, men derimod en standard for kvalitet. Eksempelvis vil man i en THX-certificeret biograf kunne forvente en lyd- og/eller billedstandard, der leverer en oplevelse meget nær hvad produktionsselskabet havde til hensigt for filmen.

Lyd- og billedprodukter, der bærer certificeringen til hjemmebrug tilstræber samme kvalitet, dog i en mindre målestok.
 
Læs mere om THX Certificeret
 

 
 
KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Bestilling
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og restsalg
• Black Friday / Black Week
• Julegave ideer
• Nyhedsbrev
• Firmagaver
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Tilmeld nyhedsbrev
Facebook logo   Instagram logo   LinkedIn logo   YouTube logo
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
Dankort / Visa Dankort logo Viabill logo Nordea Finance logo MobilePay logo
VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket