AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
 
 

Sorter features


  Sorter på feature gruppe  

 
 

GARANTI OG GODKENDELSER

Driftsgaranti 16/7

Driftsgaranti 16/7 16/7 driftssikkerhed er din garanti for at udstyret er bygget til varig drift 16 timer i døgnet, hele året rundt. Når vi taler skærme/ digital signage er det alt afgørende for hvor længe skærmen kan holde. F.eks. "Burnt-in protection" så billedet ikke brænder sig fast på panelet. Stærkere bygget i forhold til miljøet hvor skærmen eller projektoren skal sidde i.
 
 
 

Driftsgaranti 18/7

Driftsgaranti 18/7 18/7 driftssikkerhed er din garanti for at udstyret er bygget til varig drift 18 timer i døgnet, hele året rundt. Når vi taler skærme/ digital signage er det alt afgørende for hvor længe skærmen kan holde. F.eks. "Burnt-in protection" så billedet ikke brænder sig fast på panelet. Stærkere bygget i forhold til miljøet hvor skærmen eller projektoren skal sidde i.
 
 
 

Driftsgaranti 24/7

Driftsgaranti 24/7 24/7 driftssikkerhed er din garanti for at udstyret er bygget til varig drift 24 timer i døgnet, hele året rundt. Når vi taler skærme/ digital signage er det alt afgørende for hvor længe skærmen kan holde. F.eks. "Burnt-in protection" så billedet ikke brænder sig fast på panelet. Stærkere bygget i forhold til miljøet hvor skærmen eller projektoren skal sidde i.
 
 
 

Garanti - 10 år

Garanti - 10 år Dette produkt er underlagt 10 års garanti fra producenten. Garantien gives på baggrund af produktets ekstraordinære høje kvalitet og for at give tryghed flere år frem.
 
 
 

Garanti - 15 år

Garanti - 15 år Dette produkt er underlagt 15 års garanti fra producenten. Garantien gives på baggrund af produktets ekstraordinære høje kvalitet og for at give tryghed flere år frem.
 
 
 

Garanti - 3 år

Garanti - 3 år Dette produkt er underlagt 3 års garanti fra producenten. Garantien gives på baggrund af produktets ekstraordinære høje kvalitet og for at give tryghed flere år frem.
 
 
 

Garanti - 5 år

Garanti - 5 år Dette produkt er underlagt 5 års garanti fra producenten. Garantien gives på baggrund af produktets ekstraordinære høje kvalitet og for at give tryghed flere år frem.
Kræver ofte produktregistrering hos producenten.
 
 
 

Garanti - 6 år

Garanti - 6 år Dette produkt er underlagt 6 års garanti fra producenten. Garantien gives på baggrund af produktets ekstraordinære høje kvalitet og for at give tryghed flere år frem.
 
 
 

Lampe garanti - JVC 1 år eller 1.000 timer

Lampe garanti - JVC 1 år eller 1.000 timer JVC yder 1 år- eller 1.000 timers garanti på lamper til JVC projektorer.
 
 
 

Produceret i EU / Europa

Produceret i EU / Europa Produktet er produceret/samlet i Europa/EU og understøtter derved en mere bæredygtig og grøn tankegang, da det sparer på transport fra fjernøsten. Derover bidrages primært økomomisk til den Europærisk producent- og logistikkæde, som kommer EU fællesskabet bedre til gode.
 
 
 

TÜV godkendt

TÜV godkendt Dette produkt har gennemgået omfattende tests for at sikre, at det overholder TÜV Nords kvalitetsstandard. Produkterne testes til at kunne bære mindst 3 gange den vægt, som er angivet til privat brug, og mindst 5 gange vægten, som er angivet til professionel brug.

TÜV NORD er en uafhængig certificeringsmyndighed og er globalt anerkendt som et mærke, der garanterer fremragende kvalitet.
 
Læs mere om TÜV godkendt
 

Yamaha AVENTAGE udviddet garanti

Yamaha AVENTAGE udviddet garanti Der ydes 3 års garanti fra Yamaha på alle AVENTAGE produkter. Det eneste der kræves er blot at du registrerer det hos Yamaha, som blot skal have en kopi af købsfakturaen.
 
 
 

 
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestroViabill
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket