AV-Connection Logo
E-mærket
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
 

XGIMI MoGo 2 Pro transportabel projektor

XGIMI   Pricematch icon
XGIMI MoGo 2 Pro XGIMI MoGo 2 Pro XGIMI MoGo 2 Pro XGIMI MoGo 2 Pro
XGIMI MoGo 2 Pro XGIMI MoGo 2 Pro XGIMI MoGo 2 Pro XGIMI MoGo 2 Pro
XGIMI MoGo 2 Pro XGIMI MoGo 2 Pro XGIMI MoGo 2 Pro XGIMI MoGo 2 Pro

MoGo 2 Pro transportabel projektorer forsynes nemt fra din PD powerbank når du er på farten med 1080p Fuld HD og intelligent skærmtilpasnings-teknologi

Inventory icon
Varenr:
Leadtime icon small
Del betalingen op over 10 mdr. med
Express Bank

Enorm sjov begynder her
MoGo 2 Pro er designet til sjov hjemmeunderholdning, når du har brug for det. Med en lysstyrke på 400 ISO lumens, den højeste i sin klasse, D65 farvetemperaturstandard brugt i Hollywood, førsteklasses indbyggede surround sound-højttalere og XGIMIs opgraderede ISA 2.0 teknologi, leverer MoGo 2 Pro en professionel visuel oplevelse i en lille størrelse, men på en stor måde!

ISA 2.0: Brancheførende miljøtilpasning
MoGo 2 Pro er udstyret med en specialudviklet 3D ToF-modul, med 10.000 perceptionsenheder. MoGo 2 Pros teknologi for miljøtilpasning indleder en ny æra for bærbare projektorer, der gør det muligt for enhederne at tilpasse sig din levestandard hurtigere og mere præcist.

XGIMI's intelligente skærmtilpasning (ISA) 2.0
XGIMI opgraderede deres ikoniske ISA-teknologi med brancheførende 3D ToF og CMOS-løsninger. Takket være 10.000 datasæt i sekundet får du hurtigere, mere nøjagtig og fuldautomatisk keystone-korrektion og autofokus uden forstyrrende billedprompter.

Intelligent øjenbeskyttelse
ToF-linsen opdager, hvis nogen er foran det infrarøde lys, og dæmper automatisk for at beskytte dine børn og kæledyrs øjne. Nyd den sikre, komfortable og fredelige visningsoplevelse, din familie fortjener.

Intelligent forhindringsundgåelse og skærmjustering
MoGo 2 Pro justerer automatisk sin visning omkring stikkontakter, billedrammer og planter. Opsætningen er hurtig og nem. MoGo 2 Pro matcher automatisk sit billede med din skærm på sekunder!

Den ultimative underholdningsoplevelse med Android TV 11.0
Med den opgraderede Android TV 11.0 får du tusindvis af app-muligheder, der holder dig forbundet og giver dig den ultimative kontrol over dit miljø. Med integration af Google Play Store får din MoGo 2 Pro adgang til over 5.000 native apps, inklusive HBO, Showtime og YouTube.

Indbygget Chromecast
Integration af Chromecast gør det muligt for dig at caste dit indhold, apps og spil direkte til MoGo 2 Pro fra dine foretrukne enheder.

Google Assistent
Google Assistent gør det muligt for dig at nyde dine yndlingsfilm, tv-shows, musik og meget mere med kraften i din stemme. Det gør MoGo 2 Pro ubesværet at åbne apps, søge efter videoer og udføre andre opgaver øjeblikkeligt.

Understøttelse af Power Bank
USB-C PD-protokol understøtter opladning med 65 watt eller højere powerbanks (medfølger ikke).

Produktanmeldelser og links

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

XGIMI MoGo 2 Pro Transportabel Full HD, LED DLP projektor, 400 ISO lumens XGI-XK04T: XGIMI MoGo 2 Pro Transportabel Full HD, LED DLP projektor, 400 ISO lumens
5.249,00 DKK 

Producent beskrivelse - XGIMI

XGIMI XGIMI er i frontlinjen når det kommer til at designe nyskabende smartprojektorer og laser TV, som omdefinerer hjemmeunderholdning. Med en passion for at forbedre din audiovisuelle oplevelse samarbejder XGIMI med branchens giganter som Harman/Kardon, Texas Instruments, Baidu og Google for at bringe innovation ind i hver enkelt enhed.

Missionen er at ændre, hvordan du opfatter underholdning, drage dig ind i en uforlignelig audiovisuel pragt og forstørre det, du værdsætter mest.

XGIMIs forpligtelse til innovation og overlegen kvalitet har indbragt anerkendelse fra både branchens eksperter og deres globale brugerfællesskab. Med stolthed har XGIMI vundet adskillige internationale anerkendelser, herunder den prestigefyldte kvartet af globale industridesignpriser.
 
Price Match
PRISMATCH på XGIMI
 

Manualer og brugervejledninger til XGIMI produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

Elite Screens Epson Google JVC Klipsch Lenco Marantz Panasonic Pioneer
Projecta Rotel SONOS SONY SVS XGIMI Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket