AV-Connection Logo
Home icon Forside Returnering Finansiering Butikker Kundeservice Erhverv
Login Log ind
 
English language Dansk sprog Svenska språk
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 750 DKK FRI FRAGT OVER 750 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
PRÆSENTATION OG KONFERENCE Drilldown arrow icon PROFESSIONEL LYD Drilldown arrow icon PROFESSIONEL VIDEO Drilldown arrow icon INFRASTRUKTUR, KABLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICE OG INSTALLATION Drilldown arrow icon
 

Biamp Modena Hub+ Trådløs presentations hub med wifi

Biamp   Pricematch icon
Biamp Modena Hub+ Biamp Modena Hub+

Tilslut dit eksisterende konference udstyr til Modena og du har nu et moderne mødelokale som er trådløst. Slut med kabler der ikke passer og frustrationer.

 
Normalt på fjernlager  Inventory icon
Forventet lev. tid 8 - 12 hverdage

Express Bank
Modena Hub+ er en trådløs præsentationshub, der understøtter de nye måder, hvorpå folk i stigende grad er vant til at arbejde. Ideel til BYOD- og BYOC-rum giver Modena Hub+ deltagere mulighed for trådløst at oprette forbindelse til AV-udstyr til mødelokaler og USB-tilbehør, samt at gøre det muligt for enhver deltager trådløst at modtage sine AV-streams under en videokonferencesession. Modena Hub+ understøtter de fleste UC-software- og hardwareenheder, samtidig med at det gør det muligt for brugeren at dele indhold trådløst med andre mødedeltagere. Modena Hub+ forbindes også til AV-ydre enheder via USB og HDMI og kan understøtte flere USB-enheder via en standard USB-hub eller ved at tilslutte en Devio SCR-20 eller SCR-25.

• Nyd en klientfri oplevelse med din webbrowser.
• Mød overalt: Med Modena Hub+ er ethvert sted et mødelokale.
• Aktiver en skærm til at modtage indhold ved at tilslutte en computer, der kører internettet eller softwareklient, eller en Android-dongle; eller kør Android TV-appen direkte på et smart-tv.
• Alle personlige enheder kan sende og modtage præsentationer direkte til skærmen på deltagernes bærbare computere, tablets eller mobile enheder.
• Konfigurer Modena Hub+ til store undervisningsrum, og giv alle et perfekt udsyn ved hjælp af Auditorium-tilstand for op til 150 brugere.
• IT-administratorer har hurtig adgang til konfigurationen af alle enheder, der er installeret i en virksomhed via en kraftfuld administrationswebgrænseflade.

Produktanmeldelser og links

Biamp Modena Hub+ Trådløs presentations hub med wifi, sort BMP-MODENAHUBPLUS: Biamp Modena Hub+ Trådløs presentations hub med wifi, sort
20.599,00 DKK 

Producent beskrivelse - Biamp

Biamp Biamp Systems er en førende udbyder af innovative netværksmediesystemer, der understøtter verdens mest sofistikerede lyd- og videoinstallationer. Virksomheden er anerkendt over hele verden for at levere produkter af høj kvalitet og for at supportere hvert enkelt enestående produkt med ansvarlighed og exceptionel kundeservice. www.biamp.com
 
Price Match
PRISMATCH på Biamp
 

Manualer og brugervejledninger til Biamp produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

AIRTAME Ampetronic Atlona Biamp BOSE Pro Chief D-Link Elite Screens Epson
INOGENI JBL Pro LAB.Gruppen LG Pro LISTEN Monacor NEC Neutrik Optoma
Panasonic Pro Philips Pro Projecta Radial Sennheiser Shure Spottune Stageline Ubiquiti
Vivolink Vogels Pro Yamaha CA  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket