AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
BUTIKKER OG SERVICES Drilldown arrow icon GENEREL INFORMATION Drilldown arrow icon

CAFÉ, RESTAURANT OG FORSAMLINGSHUS – Let betjente lydanlæg

Let betjente lydanlæg i alle størrelser og prisklasser til restauranter, caféer, forsamlingshuse osv. Altid professionel rådgivning og installation hos AV-Connection. SE MERE icon

Café, restaurant og forsamlingshus

Vi udfører monterings- og installationsopgaver i restauranter, bistroer, caféer, storkøkkener, forsamingshuser og klubber. Uanset om det er i forbindelse med salg af nyt udstyr, eller servicering af det eksisterende, står vi klar til at hjælpe.


Kontakt AV-Connection for tilbud på professionelle løsninger.
Telefon 7442 1079 eller via e-mail [email protected]MATTONE Bar & Grill


MATTONE Besøg den nye restaurant MATTONE Bar & Grill ved Sønderborg havnefront, hvor der på menukortet satses på det hurtige og autentiske cafékøkken.

Her kan du opleve den gode stemning med lækker mad samt kvalitetslyd fra BOSE. Højttalerne stiller sig i kontrast indendørs og falder næsten i et med facaden udendørs. Alt lyd styres meget enkelt, fra et centralt panel i restauranten. Musikken leveres af Pro Music Consult , som tilbyder baggrundsmusik der er med til at skabe mersalg og hvor personalet selv nemt kan skifte mellem unikke playlister i alle genrer. Kabling er udført med kvalitets kabler fra svenske SUPRA Cables.

MATTONEMATTONEMATTONEBISTRO GRAND MÉRE


Bistro Grand MéreDen nye restaurant Bistro Grand-Mère ved Sønderborg havn, der med sit autentiske franske køkken og stil, får en til at føle sig hensat til en fransk bistro i Paris eller en lille beværtning i Lyon

Der var behov for kvalitetslyd til at forplante sig i hele lokalet og passe ind med både interiør samt atmosfære. Valget faldt hurtigt på højttalere fra BOSE, der stiller sig i kontrast indendørs og som næsten falder i et med facaden udendørs. Kabling er udført med kvalitets kabler fra svenske SUPRA Cables.

Alt sammen styres enkelt fra et centralt panel placeret i baren. Musikken leveres af Pro Music Consult som tilbyder baggrundsmusik der skaber mersalg, hvor personalet nemt selv kan skifte mellem unikke playlister i alle genrer. - Vi kan varmt anbefale at give Bistro Grand Mére et besøg.

Bistro Grand MéreBistro Grand MéreBistro Grand MéreKVÆRS FORSAMLINGSHUS


Kværs forsamlingshusKværs forsamlingshus ønskede teleslynge installeret i deres nye forsamlingshus, som er et lovkrav ved nyopførelse af forsamlingslokaler

Hos AV-Connection er vi autoriseret til at installere og lave målerapport efter IEC 60118-4 standarden. Endvidere ønskede kunden muligheden for at kunne afholde foredrag, borgermøder og meget mere, som kræver et simpelt og brugbart lydanlæg.

Kravet var stor lyd, men en lille opsætning, trådløs mikrofon fra AKG og med en simpel styring, da de er mange forskellige brugere af huset.

Til installationen er der benyttet FreeSpace højttaler og FreeSpace forstærker fra Bose Professional. Alt kabling af systemet er udført med kvalitets kabler fra svenske SUPRA Cables.

Kværs forsamlingshusKværs forsamlingshusKværs forsamlingshus

ANDRE KATEGORIER FOR LØSNINGER OG REFERENCER

KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket