AV-Connection Logo
Home icon Forside Returnering Finansiering Butikker Kundeservice Erhverv
Login Log ind
 
English language Dansk sprog Svenska språk
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 750 DKK FRI FRAGT OVER 750 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
BUTIKKER OG SERVICES Drilldown arrow icon GENEREL INFORMATION Drilldown arrow icon
 

LÆGEHUS OG HOSPITAL – Diskret lyd og digital skiltning

Diskrete og brugervenlige lyd- og digital skiltnings-løsninger til lægehuse og sygehuse mv. Altid professionel rådgivning og installation hos AV-Connection.


Vi udfører monterings- og installationsopgaver i lægehuse, ambulatorier og hospitaler. Uanset om det er i forbindelse med salg af nyt udstyr, eller servicering af det eksisterende, står vi klar til at hjælpe.

Vil du vide mere eller ønsker et tilbud på den rette professionelle AV løsning?
- Så kontakt AV-Connections Pro afdeling

Telefon: 7442 1079   E-mail: pro@av-connection.comLOKAL PSYKIATRIEN ODENSE


Psykiatrisk hus OdenseSimpel og stilren AV løsning til psykiatriens hus i Odense

Kunden havde et stort ønske om at få projektor og lærred i venteområde og kantinen som ligger i tilstødende lokale, så de nemt kunne holde deres ansatte opdateret, samt at have muligheden for at kunne afholde større konferencer mm.

Valget faldt på 2. projektorer fra Panasonic og lærred fra Projecta.

I venteområdet var det vigtigt at patienter og besøgende blev mødt med bløde toner som spreder sig i hele rummet og op ad den store centrale trappe. Sammen med BOSE Professional fik vi løst opgaven. Lærred fra Projecta er indbygget i loft så kassette ikke kan ses af besøgende.

Hele systemet er og sat op så med et enkelt klik fra Neets panelet som sikrer hurtig omstilling til foredrag og meget mere.

I tilstødende lokale er kantinen hvor man ønskede en installation hvor både lyd og billede kunne deles imellem aula/venteområde og kantine. Dette er klaret med en HDMI Matrix fra ATLONA og hele styringen er med Neets for at alle kan bruge lokalerne.

Psykiatrisk hus OdensePsykiatrisk hus OdensePsykiatrisk hus Odense
LÆGERNE I BROAGER


Psykiatrisk hus OdenseNy flot velkomststander til Broager lægehus

Ny velkomststander med display og indbygget pc hos 'Lægerne i Broager' sikrer nem og sikker indtjekning med sundhedskort. Med sin afspritnings- samt rengøringsvenlige skærm med en kant-til-kant glasramme, er det hele både nemt og lige til.ANDRE KATEGORIER FOR LØSNINGER OG REFERENCER

Kirke og sognegård icon KIRKE OG SOGNEGÅRD
Mødelokaler og konferencerum icon MØDELOKALER OG KONFERENCERUM
Café, restaurant og forsamlingshus icon CAFÉ, RESTAURANT OG FORSAMLINGSHUS
Butik og lufthavn icon BUTIK OG LUFTHAVN
Skole og institution icon SKOLE OG INSTITUTION
Museum og kultur icon MUSEUM OG KULTUR

E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket