AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
BUTIKKER OG SERVICES Drilldown arrow icon GENEREL INFORMATION Drilldown arrow icon

MØDELOKALER OG KONFERENCERUM | LYD- OG VIDEOKONFERENCE

Brugervenlige AV- og videokonference systemer møde- og konferencelokaler i alle prisklasser og elegante design. Altid professionel rådgivning og installation hos AV-Connection. SE MERE icon

Mødelokaler og konferencerum

Vi udfører monterings- og installationsopgaver i mødelokaler, huddlerooms og konferencerum. Uanset om det er i forbindelse med salg af nyt udstyr, eller servicering af det eksisterende, står vi klar til at hjælpe med alt fra lyd, storskærm til komplet videokonference.


Kontakt AV-Connection for tilbud på professionelle løsninger.
Telefon 7442 1079 eller via e-mail [email protected]


Chili Security


CHILI SECURITYNye faciliteter hos Chili Security
Når du kommer ind ad døren hos Chili Security i Odense, bliver du mødt af en flot kunde-lounge hvor vores AV-Connection afdeling i Odense har installeret en 75" skærm og i selve callcenteret, har vi monteret 10 stk. 32" KPI skærme med PLECTO installeret, så de ansatte nemt kan følge med i dagens tal og naturligvis Sonos til at afspille baggrundsmusik eller net radio

I deres store mødelokale har vi også opsat en 75" skærm, hvorpå der er tilkoblet en Logitech Rally Bar med tilhørende Rally Tap og Logitech Schribe til whiteboard samt Logiteh Scheduler, som er en tablet ved indgangen, der viser rummets status - Personalekøkken og lounge består af et 110" fast rammelærred, laserprojektor samt Sonos Five til at levere lyd eller spille sammen med resten af kontoret.Krusmølle


KRUSMØLLENyt av-system hos Krusmølle

Et sted ude på landet ligger Krusmølle, smukt placeret med udsigt over søer og skove. I de dejlige omgivelser var der et brændende ønske om opgradering samt udskiftning af et ældre højttalersystem, efter mange års tro tjeneste. Atmosfæren hos Krusmølle er lig med nostalgi og hygge, hvilket er stemningen man bliver mødt med når man træder ind ad døren. Derfor var det også vigtig med en diskret løsning, tilpasset omgivelserne.

Opgradering af konference udstyr i både mødelokale, hvor man nu nemt kan bruge BOSE konference videobar sammen med skærm fra LG, og i selve konferencesalen, hvor valget hurtigt faldt på produkter fra BOSE samt en projektor fra EPSON, så man er klar til både foredrag, koncerter, etc.

I festlokalet blev der opsat JBL Professional højttalere med en kraftig Crown forstærker, der sikrer drift samt funktionalitet og giver en rigtig god bund i lokalet, også selvom højttalerne diskret er placeret i hjørnerne. Da lokalet også bruges til møder, blev der tilføjet en skærm på trolley med hjul, så man nemt kan trille den rundt i lokalerne eller bruge den som ekstra skærm til den store festsal - Alle de mange monterede højttalere, kan naturligvis spille sammen i et stort multirums-system takket være Sonos,

KrusmølleKrusmølleKrusmølleADVODAN Glostrup


ADVODANOpgradering af mødelokaler ved ADVODAN i Glostrup

Advodan havde et ønske om at få en 65" skærm og sammen fandt vi en løsning til deres mødelokale med en skærm fra Panasonic, samt en smuk og elegant stander fra Bülow Stand,
For at slippe for kabel rod blev vi enige om at tilslutte en Microsoft Wireless adapter så man nemt kan tilslutte trådløst via miracast.
Vi fik også ryddet op i deres gamle mødelokale med trådløs fremvisning og fik ryddet op i kabler med mere.


AdvodanAdvodanAdvodanCREO Arkitekter


CREO ArkitekterOpgradering af mødelokaler ved CREO Arkitekter i Odense

CREO Arkitekter ønskede at opgradere deres mødelokale med konference mulighed til deres eksisterende touchskærm. Sammen fandt vi hurtig en simpel og let løsning med VB1 fra BOSE, der med deres fantastiske All-around soundbar sikrer klar tale, forståelse og et kniv skarpt billede fra det indbyggede 4K kamera.
Alt sammen styres enkelt og nemt ved blot at tilslutte USB kabelt til PC og så er du i gang.
Foruden ønskede CREO Arkitekter at få et mindre lokale gjort mere moderne. Igen med en ny skærm og lyd fra BOSE

CREO ArkitekterCREO ArkitekterCREO ArkitekterDTK Group i Padborg


DTK GroupKomplet billede og lydanlæg til DTK Group i Padborg

DTK havde et ønske om at få opgraderet deres mødelokale med billede og lyd. Her har vi sammen med DTK sammensat et system som er nemt at bruge for medarbejderne. Valget faldt hurtigt på højttalere fra BOSE, der med deres fantastiske All-around højttaler fra FreeSpace serien sikrer klar tale og forståelse. Kabling er udført med kvalitets kabler fra svenske SUPRA Cables.

Alt sammen styres enkelt og er centralt placeret på væggen med et panel fra NEETS, som sikre at alle brugere nemt kan betjene hele systemet.

Foruden lyd har vi installeret en lysstærk EPSON projektor en 100" lærred fra Elite Screens lærred.

DTK GroupDTK GroupDTK GroupSØNDERBORG VÆRKTØJSFABRIK


Sønderborg VærktøjsfabrikStor opgradering af mødelokale

Nye tider, kræver nye intelligente løsninger. Sønderborg Værktøjsfabrik havde et ønske om et moderne mødelokale og specielt til online videomøder, så man kan holde hinanden opdateret på afstand.

Vi blev hurtigt enige om en simpel og meget brugervenlig løsning hvor det hele skulle kunne styres centralt. Valget blev Neets styring med deres 10" touchskærm og soundbar med kamera og mikrofon.

2 x 75" skærme fra Philips, der med 4K opløsning sikre at alle detaljer vises på skærmen. Samtidig kan kunden fremvise deres materiale trådløst med Vivitek Novo PRO, som er et perfekt og billigt alternativ til BARCO ClickShare.

Sønderborg VærktøjsfabrikSønderborg VærktøjsfabrikSønderborg VærktøjsfabrikANDRE KATEGORIER FOR LØSNINGER OG REFERENCER

KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Payment cardMobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket