AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
 
 

Sorter features


  Sorter på feature gruppe  

 
 

TILSLUTNINGER - KABLET OG TRÅDLØSE

Brandhæmmende

Brandhæmmende
 
 
 

Dante link

Dante link Dante, Digital Audio Netvork Thorugh Ethernet, er en teknologi udviklet af Audinate, til at kommunikere lyd- og video over et IP-netværk. Dette giver mulighed for at bruge den eksisterende netværksinfrastruktur til at distribuere indhold og centralstyre komplekse og kraftfulde lydsystemer, i miljøer, hvor lydkvalitet og pålidelighed er afgørende.
 
Læs mere om Dante link
 

HDMI 1.4 – High Speed (op til 10.2 Gbit/s)

HDMI 1.4 – High Speed (op til 10.2 Gbit/s) Produktet supportere opsløninger op til 3840x2160 ved 30 Hz og 1920x1080 ved 120 Hz. Samtidig er der understøttelse for ARC, 3D, CEC styring med mere.

Man skal være opmærksom på, at der ikke er mulighed for HDR.
 
 
 

HDMI 2.0 – Premium High Speed (op til 18 Gbit/s)

HDMI 2.0 – Premium High Speed (op til 18 Gbit/s) Produktet er klar og kompatibel til nyeste version af Ultra HD med 60 hz undersøttelse og HDCP 2.2, som er en teknologi til forebyggelse af ulovlig kopiering af 4K materiale. Alle apparater i opsætningen skal understøtte HDCP 2.2 for at afvikle materiale med denne kodning.

Såfremt produktet er en skærm eller projektor, er ikke givet at produktet har et native Ultra HD 4K billedeformat opløsning (3840x2160), kig her efter 4K UHD logoet.
 
 
 

HDMI 2.0b – Premium High Speed (op til 18 Gbit/s)

HDMI 2.0b – Premium High Speed (op til 18 Gbit/s) Enheden understøtter 4K med 60 hz samt HDR (High Dynamic Range). Foruden den høje opløsning, er der også en større differentiering af farve nuance, hvilket giver en mere korrekt farvelægning af billedet.
 
 
 

HDMI 2.1 – Ultra High Speed (op til 48.0 Gbit/s)

HDMI 2.1 – Ultra High Speed (op til 48.0 Gbit/s) Der er understøttelse for opløsninger på op til 7680x4320 samt HDR.
 
 
 

HDMI ARC – Audio Return Channel

HDMI ARC – Audio Return Channel
 
Læs mere om HDMI ARC – Audio Return Channel
 

HDMI eARC – Enchanced Audio Return Channel

HDMI eARC – Enchanced Audio Return Channel eARC blev introduceret sammen med HDMI 2.1, men kan også tilføjes på nogle HDMI 2.0 produkter via en firmware opdatering. eARC gør det muligt at overføre 7.1 surround og tabsfri HD lyd.
 
Læs mere om HDMI eARC – Enchanced Audio Return Channel
 

MHL – Mobile High-Definition Link

MHL – Mobile High-Definition Link
 
Læs mere om MHL – Mobile High-Definition Link
 

Opladning: Power Delivery

Opladning: Power Delivery USB Power Delivery 2.0 introducerede nogle ændringer i måden, hvorpå strømstyring mellem enheder håndteres, hvilket gør standarden mere fleksibel end før. Det gamle sæt Power Profiles blev fjernet i PD 2.0 og erstattet af Power Rules, der giver mulighed for en bredere vifte af aktuelle forhandlinger. USB 3.2-specifikationen vedtog Power Profiles i stedet, men er kun klassificeret op til 15W.

PD 3.0 lavede nogle justeringer for at forbedre strømforsyningen, men strømreglerne er de samme som PD 2.0-produkter.
Regler er opdelt i fire målkraftkategorier; 7,5 W,> 15W,> 27W og> 45W; som hver tilbyder en række spænding- og strømkonfigurationer. Kilder, der leverer mere end 15 watt, tilbyder spændinger på 5 og 9 volt. Dem der leverer mere end 27 watt, tilbyder 5, 9 og 15 volt, og dem der leverer mere end 45 watt, tilbyder 5, 9, 15 og 20 volt.

Den maksimale 100W strømforsyning opnås med 20V og op til 5A, skønt alle de andre tilstande lukker ud ved 3A, afhængigt af den krævede effekt.

USB Power Delivery tilbyder følgende funktioner:

• Forøger effektniveaue fra eksisterende USB-standarder op til 100W.
• Strømretningen er ikke længere fast. Dette gør det muligt for produktet med strømmen (Host eller Peripheral) at levere strømmen. En mobil, med Power Delivery, kan reelt set oplade en anden mobil med Power Delivery.
• Optimer strømstyring på tværs af flere perifere enheder ved at lade hver enhed kun tage den strøm, den kræver, og for at få mere strøm, når det kræves til en given applikation.
• Intelligent og fleksibel styring på systemniveau af strøm via valgfri kommunikation med pc'en.
• Det tillader lav effekt, såsom headsets, kun at forhandle for den strøm, de har brug for.
 
Læs mere om Opladning: Power Delivery
 

Optagelse via USB

Optagelse via USB Det er muligt at optage direkte på en USB-enhed tilsluttet apparatet.
 
 
 

PoE – Power over Ethernet

PoE – Power over Ethernet Power over Ethernet (PoE, EEE 802.3af-2003) er en smart standard til at strømføre netværksforbundne apparater med lavvolt op til 15,4 Watt pr. PoE netværks switch port. Forsyningsstrømmen sendes direkte i samme kabel om benyttes til selve dataoverførslen og man kan derfor nøjes med at trække et enkelt CAT netværkskabel til f.eks. IP kameraer, trådløse accesspoints, dørtelefoner osv. Standarden findes også i en PoE Plus/+ version (IEEE 802.3at-2009), som kan levere op til 25.5 Watt pr. forbindelse, og ofte benyttes til HD netværkskameraer.

Vi anbefaler man minimum benytter Kategori 6 eller 6A netværkskabler til stabil forbindelse af PoE netværksudstyr.
 
Læs mere om PoE – Power over Ethernet
 

Pro-Ject True Balanced

Pro-Ject True Balanced Balancerede lydforbindelser er typisk kendt fra professionelle områder som optagestudier eller livekoncerter. Det er meget vigtigt at have en stabil og interferensfri forbindelse, da disse signaler vil blive kraftigt forstærket. Det samme gælder for forbindelsen fra din pladespiller til din RIAA forforstærker. Den store fordel ved en balanceret forbindelse er dens evne til at fjerne støj og interferenser, som den opfanger. Og det bedste af det hele er, at pickupper af natur allerede er balancerede signalomformere! Med True Balanced bruger du simpelthen alt, bogstaveligt talt alt, som din pickup opfanger fra pladens rille - For at sikre den bedste forbindelse til din RIAA forforstærker har Pro-Ject designet deres 'True Balanced Connection'.
 
 
 

Qi trådløs opladning

Qi trådløs opladning Qi (udtalt / CHEE fra det kinesiske ord qi) er en åben grænsefladestandard, der definerer trådløs strømoverførsel ved hjælp af induktiv opladning, over afstande, på op til 4 cm (1,6 tommer), udviklet af Wireless Power Consortium.

Systemet bruger en opladningsplade og en kompatibel enhed, som er placeret på toppen af pladen og oplades via resonant induktiv kobling.

Version 1.0 - 2010 op til 5 Watt
Version 1.1 - 2012 op til 5 Watt
Version 1.2 - 2015 op til 15 Watt
 
Læs mere om Qi trådløs opladning
 

Quick Charge 3.0

Quick Charge 3.0 Hvis du er ny med begrebet Quick Charge, er resultatet i navnet: din smartphone oplades hurtigere, end den ville gjort uden Quick Charge-teknologi.

Qualcomm kan prale af en firdoblet stigning i opladningstider, over konventionelle opladere, med Quick Charge 3.0, op fra den 40 procents hastighedsforøgelse, der tilbydes af sin første generation af teknologi. En af de interessante ting, der skal bemærkes, er imidlertid, at Qualcomm ikke fortæller store stigninger i opladningstider i forhold til version 2.0, i stedet fokuserer virksomheden på forbedret effektivitet denne gang.

Spænding
• 3,6 V til 22 V, dynamisk med trin på 200 mV
Max strøm
• 2,6 A eller 4,6 A
Maksimal effekt
• 36 W (12 V x 3 A)

Den vigtigste nye funktion med 3.0 er INOV (Intelligent Negotiation for Optimal Voltage), som giver mulighed for en finjusteret effektudgang og en mere optimeret opladningscyklus. For det første kræver forskellige batterier forskellige ladespændinger. Version 2.0 understøttede fire tilstande ved forskellige effektniveauer, 5 volt/2amps, 9V/2A, 12V/1.67A og en 20 volt mulighed. Quick Charge 3.0's INOV kommunikerer med enheden for at anmode om spænding mellem 3,2V og 20V ved trin på 200 mV, hvilket giver mulighed for et bredere valg af spændinger.

Det er vigtigt, at Qualcomm har bevaret bagudkompatibilitet med sine 2.0- og 1.0-standarder. Når strømtiltrækningen håndteres på smartphonesiden, modtager du med sikkerhed den maksimale mængde strøm til din enhed, ved hjælp af en af de certificerede opladere. Du opnår dog ikke fuld opladningshastighed, hvis du prøver at oplade nyere telefoner med en ældre opladere.

Selvom Qualcomm understøtter Quick Charge i alle sine nye SoC'er, er det stadig op til smartphone- og tabletproducenter at implementere det specifikke kredsløb, der kræves for at gøre fuld brug af de hurtigste opladningshastigheder tilgængelige.

Kontrollere derfor din manual, om dette er noget din enhed understøtter.
 
Læs mere om Quick Charge 3.0
 

RIAA forstærker indbygget

RIAA forstærker indbygget
 
 
 

Thunderbolt™ 3 technology (USB Type C)

Thunderbolt™ 3 technology (USB Type C) Thunderbolt 3 understøtter blandt andet 40 Gbit/s (5 GB/s), PCI Express 3.0 (32.4 Gbit/s), DisplayPort 1.4 og er en standard der skal verificeres for at kunne blive brugt.

Den er derfor perfekt til computere, docks og kabler, da man altid ved, at har man et Thunderbolt kabel eller dock er det godkendt, testet og vil fungere perfekt med en Thunderbolt computer eller tablet.

Stik:

Thunderbolt 3 kabler bruger, ligesom USB4, kun USB-C stik. Grunden til dette er, at de forskellige versioner af USB-A og USB-B stik ikke kan håndtere den datamængde Thunderbolt 3 specifikationen kræver.
 
Læs mere om Thunderbolt™ 3 technology (USB Type C)
 

Thunderbolt™ 4 technology (USB Type C)

Thunderbolt™ 4 technology (USB Type C) Thunderbolt 4 understøtter blandt andet 40 Gbit/s (5 GB/s), PCI Express 3.0 (32.4 Gbit/s), DisplayPort 2.0 og er en standard der skal verificeres for at kunne blive brugt.

Den er derfor perfekt til computere, docks og kabler, da man ved, at har man et Thunderbolt kabel eller dock er det godkendt, testet og vil fungere perfekt med en Thunderbolt computer eller tablet.

Med Thunderbolt 4 er der support for to 4K skærme og helt op til en 8K skærm ved 60Hz - Helt op til 16K (15360×8640) 60 Hz skærme med 10 bit Y'CbCr 4:4:4 eller RGB er muligt med Thunderbolt 4.

Stik:

Thunderbolt 4 kabler bruger, ligesom USB4, kun USB-C stik. Grunden til dette er, at de forskellige versioner af USB-A og USB-B stik ikke kan håndtere den datamængde Thunderbolt 4 specifikationen kræver.
 
Læs mere om Thunderbolt™ 4 technology (USB Type C)
 

USB 1.x – Universal Serial Bus (Type A / B / Micro / Mini)

USB 1.x – Universal Serial Bus (Type A / B / Micro / Mini)
 
Læs mere om USB 1.x – Universal Serial Bus (Type A / B / Micro / Mini)
 

USB 2.0 – Hi-Speed (Type A / B / C / Micro / Mini)

USB 2.0 – Hi-Speed (Type A / B / C / Micro / Mini) Hi-Speed USB er mest kendt som USB 2.0 og kan håndtere hastigheder på op til 480 Mbit/s. USB 2.0 kabler er fuldt bagudkompatible med udstyr med de oprindelige USB 1.1 og USB 1.0 stik.

USB kabler tilsluttes USB A-stikket værtsudstyret, f.eks. en Computer. USB B-stikket tilsluttes det perifere udstyr, f.eks. en ekstern harddisk eller en printer. Det samme gælder med USB Micro-B og Mini-B.

High Speed USB 2.0 benytter de klassiske USB-A og USB-B stik, samt USB Mini og USB Micro, primært som B-stiktypen, oftest brugt i ældre telefoner, digitale kameraer mv. USB 2.0 stik kendetegnes ved at have en hvid flade indevendigt i stikket, hvor USB 1.0 og 1.1 har sorte flader i stikket.
 
Læs mere om USB 2.0 – Hi-Speed (Type A / B / C / Micro / Mini)
 

USB 3.2 G1 – SuperSpeed (USB Type A / B / C / Micro B)

USB 3.2 G1 – SuperSpeed (USB Type A / B / C / Micro B) SuperSpeed USB eller USB 3.2 Gen 1 (tidl. USB 3.0) kan håndtere hastigheder op til 5 Gbit/s og er bagudkompatibel med både USB 1.0, USB 1.1 og USB 2.0. Super Speed USB 3.2 stik kendetegnes ved at have en blå flade indevendigt i stikket. USB 3.2 kabler fås både med USB A, USB B og Micro B stik, hvor USB A-stikket er som de tidligere typer, men B-stikket er højere end i klassiske Hi-Speed stik.

USB 3.2 Gen 1 er tidligere blevet kaldet USB 3.0 og USB 3.1 Gen 1, men disse navne bliver ikke længere brugt.
 
Læs mere om USB 3.2 G1 – SuperSpeed (USB Type A / B / C / Micro B)
 

USB 3.2 G2 – SuperSpeed+ (USB Type A / C)

USB 3.2 G2 – SuperSpeed+ (USB Type A / C) SuperSpeed USB 10 Gbps, bliver også kaldet USB 3.2 Gen 2 (tidl. USB 3.1), kan håndtere op til 10 Gbit/s og er bagudkompatibel med alle tidligere USB standarder, blot med hastighed efter laveste standard.

USB-C stik findes kun i en type, da den er tilpads lille til at også være god i bærbare enheder. Super Speed USB-C/USB 3.2 understøtter så høj hastighed at kablerne kan benyttes til alt lige fra kraftig dataoverførsel på f.eks. eksterne harddiske til billedeoverførsel til monitorer osv.

USB 3.2 Gen 2 er tidligere blevet kaldet USB 3.1, men dette navn bliver ikke længere brugt.
 
Læs mere om USB 3.2 G2 – SuperSpeed+ (USB Type A / C)
 

USB 3.2 G2x2 – SuperSpeed++ (USB Type C)

USB 3.2 G2x2 – SuperSpeed++ (USB Type C) SuperSpeed USB 20 Gbps, kan håndtere op til 20 Gbit/s og er bagudkompatibel med alle tidligere USB standarder, blot med hastighed efter laveste standard.

USB-C stik findes kun i en type, da den er tilpads lille til at også være god i bærbare enheder. Super Speed USB-C/USB 3.2 understøtter så høj hastighed at kablerne kan benyttes til alt lige fra kraftig dataoverførsel på f.eks. eksterne harddiske til billedeoverførsel til monitorer osv.

USB 3.2 Gen 2 er tidligere blevet kaldet USB 3.1, men dette navn bliver ikke længere
 
Læs mere om USB 3.2 G2x2 – SuperSpeed++ (USB Type C)
 

USB4 Gen 2x2 (20 Gbit/s) (USB Type C)

USB4 Gen 2x2 (20 Gbit/s) (USB Type C) USB4 Gen 2x2 er baseret på Thunderbolt 3-protokolspecifikationen. Den understøtter 20 Gbit/s gennemgange, er kompatibel med Thunderbolt 3 og bagudkompatibel med USB 3.2 og USB 2.0.

Stik:

USB4 kabler bruger, ligesom Thunderbolt 4, kun USB-C stik. Grunden til dette er, at de forskellige versioner af USB-A og USB-B ikke kan håndtere den datamængde USB4 specifikationen kræver.
 
Læs mere om USB4 Gen 2x2 (20 Gbit/s) (USB Type C)
 

USB4 Gen 3x2 (40 Gbit/s) (USB Type C)

USB4 Gen 3x2 (40 Gbit/s) (USB Type C) USB4 Gen 3x2 er baseret på Thunderbolt 3-protokolspecifikationen. Den understøtter 40 Gbit/s gennemgange, er kompatibel med Thunderbolt 3 og bagudkompatibel med USB 3.2 og USB 2.0.

Stik:

USB4 kabler bruger, ligesom Thunderbolt 4, kun USB-C stik. Grunden til dette er, at de forskellige versioner af USB-A og USB-B ikke kan håndtere den datamængde USB4 specifikationen kræver.
 
Læs mere om USB4 Gen 3x2 (40 Gbit/s) (USB Type C)
 

WiSA - Wireless Speaker & Audio

WiSA - Wireless Speaker & Audio Wireless Speaker & Audio (WiSA) er en industri standard, der søger at implementere trådløs teknologi i stereo- og surroundhøjttalere, anlæg og TV. Visionen er at slippe for at trække højttalerkabler rundt i et rum, og i stedet gøre brug af aktive højttalere, der styres og synkroniseres via en central kontrol hub eller direkte fra et TV. Det gør det ikke bare muligt at afskaffe store, klodsede surround receivere, men også at kombinere trådløse højttalere og subwoofere på tværs af mærker og type.

B&O og Klipsch var blandt de første fabrikanter i verden til at anvende WiSA standarden, og benyttes at et stadig stigende antal producenter. TV producenter er begyndt at indbygge trådløs WiSA lyd direkte i fladskærme, således at man vil kunne koble ægte Hi-Fi højttalere trådløst til sit nye TV uden kabler.
 
Læs mere om WiSA - Wireless Speaker & Audio
 

 
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket