Information om HDMI ARC – Audio Return Channel
AV-Connection
Forside Retur / Reklamation Finansiering Butikker Information
Log ind
 
English language Dansk sprog
 
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 29 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Tilbud, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
 
 
 

Sorter features


  Sorter på feature gruppe  

 
 

TILSLUTNINGER - KABLET OG TRÅDLØSE

Dante link

Dante link Dante er et lyd over netværk baseret teknologi som er lavet af Audionate, Dante enheder på samme netværk vil automatisk finde hinanden. Dette er med til at opsætning af et komplet system er nemmere og chancen for fejl formindskes. Dante anses for at være plug-and-play netværks teknologi.
 
Læs mere om Dante link
 

HDMI ARC - Audio Return Channel

HDMI ARC - Audio Return Channel
 
Læs mere om HDMI ARC - Audio Return Channel
 

HDMI eARC - Enchanced Audio Return Channel

HDMI eARC - Enchanced Audio Return Channel eARC blev introduceret sammen med HDMI 2.1, men kan også tilføjes på nogle HDMI 2.0 produkter via en firmware opdatering. eARC gør det muligt at overføre 7.1 surround og tabsfri HD lyd.
 
Læs mere om HDMI eARC - Enchanced Audio Return Channel
 

MHL - Mobile High-Definition Link

MHL - Mobile High-Definition Link
 
Læs mere om MHL - Mobile High-Definition Link
 

NFC - Near Field Communication

NFC - Near Field Communication NFC (Near Field Communication) er en samling protokoller til kommunikation mellem enheder, der tillader en forbindelse at finde sted, når enhederne er inden for en radius af 4 cm af hinanden.
 
Læs mere om NFC - Near Field Communication
 

PoE - Power over Ethernet

PoE - Power over Ethernet Power over Ethernet (PoE, EEE 802.3af-2003) er en smart standard til at strømføre netværksforbundne apparater med lavvolt op til 15,4 Watt pr. PoE netværks switch port. Forsyningsstrømmen sendes direkte i samme kabel om benyttes til selve dataoverførslen og man kan derfor nøjes med at trække et enkelt CAT netværkskabel til f.eks. IP kameraer, trådløse accesspoints, dørtelefoner osv. Standarden findes også i en PoE Plus/+ version (IEEE 802.3at-2009), som kan levere op til 25.5 Watt pr. forbindelse, og ofte benyttes til HD netværkskameraer.

Vi anbefaler man minimum benytter Kategori 6 eller 6A netværkskabler til stabil forbindelse af PoE netværksudstyr.
 
Læs mere om PoE - Power over Ethernet
 

Power Delivery

Power Delivery USB Power Delivery 2.0 introducerede nogle ændringer i måden, hvorpå strømstyring mellem enheder håndteres, hvilket gør standarden mere fleksibel end før. Det gamle sæt Power Profiles blev fjernet i PD 2.0 og erstattet af Power Rules, der giver mulighed for en bredere vifte af aktuelle forhandlinger. USB 3.1-specifikationen vedtog Power Profiles i stedet, men er kun klassificeret op til 15W.

PD 3.0 lavede nogle justeringer for at forbedre strømforsyningen, men strømreglerne er de samme som PD 2.0-produkter. Regler er opdelt i fire målkraftkategorier; 7,5 W,> 15W,> 27W og> 45W; som hver tilbyder en række spænding- og strømkonfigurationer. Kilder, der leverer mere end 15 watt, tilbyder spændinger på 5 og 9 volt, dem, der leverer mere end 27 watt, tilbyder 5, 9 og 15 volt, og dem, der leverer mere end 45 watt, tilbyder 5, 9, 15 og 20 volt. Den maksimale 100W strømforsyning opnås med 20V og op til 5A, skønt alle de andre tilstande lukker ud ved 3A, afhængigt af den krævede effekt.

USB Power Delivery tilbyder følgende funktioner:

• Forøger effektniveaue fra eksisterende USB-standarder op til 100W.
• Strømretningen er ikke længere fast. Dette gør det muligt for produktet med strømmen (Host eller Peripheral) at levere strømmen. En mobil, med Power Delivery, kan reelt set oplade en anden mobil med Power Delivery.
• Optimer strømstyring på tværs af flere perifere enheder ved at lade hver enhed kun tage den strøm, den kræver, og for at få mere strøm, når det kræves til en given applikation.
• Intelligent og fleksibel styring på systemniveau af strøm via valgfri kommunikation med pc'en.
• Det tillader lav effekt, såsom headsets, kun at forhandle for den strøm, de har brug for.
 
Læs mere om Power Delivery
 

Qi trådløs opladning

Qi trådløs opladning Qi (udtalt / CHEE fra det kinesiske ord qi) er en åben grænsefladestandard, der definerer trådløs strømoverførsel ved hjælp af induktiv opladning, over afstande, på op til 4 cm (1,6 tommer), udviklet af Wireless Power Consortium.

Systemet bruger en opladningsplade og en kompatibel enhed, som er placeret på toppen af pladen og oplades via resonant induktiv kobling.

Version 1.0 - 2010 op til 5 Watt
Version 1.1 - 2012 op til 5 Watt
Version 1.2 - 2015 op til 15 Watt
 
Læs mere om Qi trådløs opladning
 

Quick Charge 3.0

Quick Charge 3.0 Hvis du er ny med begrebet Quick Charge, er resultatet i navnet: din smartphone oplades hurtigere, end den ville gjort uden Quick Charge-teknologi.

Qualcomm kan prale af en firdoblet stigning i opladningstider, over konventionelle opladere, med Quick Charge 3.0, op fra den 40 procents hastighedsforøgelse, der tilbydes af sin første generation af teknologi. En af de interessante ting, der skal bemærkes, er imidlertid, at Qualcomm ikke fortæller store stigninger i opladningstider i forhold til version 2.0, i stedet fokuserer virksomheden på forbedret effektivitet denne gang.

Spænding
• 3,6 V til 22 V, dynamisk med trin på 200 mV
Max strøm
• 2,6 A eller 4,6 A
Maksimal effekt
• 36 W (12 V x 3 A)

Den vigtigste nye funktion med 3.0 er INOV (Intelligent Negotiation for Optimal Voltage), som giver mulighed for en finjusteret effektudgang og en mere optimeret opladningscyklus. For det første kræver forskellige batterier forskellige ladespændinger. Version 2.0 understøttede fire tilstande ved forskellige effektniveauer, 5 volt/2amps, 9V/2A, 12V/1.67A og en 20 volt mulighed. Quick Charge 3.0's INOV kommunikerer med enheden for at anmode om spænding mellem 3,2V og 20V ved trin på 200 mV, hvilket giver mulighed for et bredere valg af spændinger.

Det er vigtigt, at Qualcomm har bevaret bagudkompatibilitet med sine 2.0- og 1.0-standarder. Når strømtiltrækningen håndteres på smartphonesiden, modtager du med sikkerhed den maksimale mængde strøm til din enhed, ved hjælp af en af de certificerede opladere. Du opnår dog ikke fuld opladningshastighed, hvis du prøver at oplade nyere telefoner med en ældre opladere.

Selvom Qualcomm understøtter Quick Charge i alle sine nye SoC'er, er det stadig op til smartphone- og tabletproducenter at implementere det specifikke kredsløb, der kræves for at gøre fuld brug af de hurtigste opladningshastigheder tilgængelige.

Kontrollere derfor din manual, om dette er noget din enhed understøtter.
 
Læs mere om Quick Charge 3.0
 

Quick Charge 4.0

Quick Charge 4.0 Voltage:
3.6 V to 20 V, 20 mV increments via QC

Max current 2.6 A or 4.6 A

Max power 100 W (20 V * 5 A)
 
Læs mere om Quick Charge 4.0
 

RIAA forstærker indbygget

RIAA forstærker indbygget
 
 
 

USB 1.x - Universal Serial Bus (Type A / B / Micro / Mini)

USB 1.x - Universal Serial Bus (Type A / B / Micro / Mini)
 
Læs mere om USB 1.x - Universal Serial Bus (Type A / B / Micro / Mini)
 

USB 2.0 - Hi-Speed (Type A / B / C / Micro / Mini)

USB 2.0 - Hi-Speed (Type A / B / C / Micro / Mini) Hi-Speed USB er mest kendt som USB 2.0 og kan håndtere hastigheder på op til 480 Mbit/s. USB 2.0 kabler er fuldt bagudkompatible med udstyr med de oprindelige USB 1.1 og USB 1.0 stik.

USB kabler tilsluttes USB A-stikket værtsudstyret, f.eks. en Computer. USB B-stikket tilsluttes det perifere udstyr, f.eks. en ekstern harddisk eller en printer. Det samme gælder med USB Micro-B og Mini-B.

High Speed USB 2.0 benytter de klassiske USB-A og USB-B stik, samt USB Mini og USB Micro, primært som B-stiktypen, oftest brugt i ældre telefoner, digitale kameraer mv. USB 2.0 stik kendetegnes ved at have en hvid flade indevendigt i stikket, hvor USB 1.0 og 1.1 har sorte flader i stikket.
 
Læs mere om USB 2.0 - Hi-Speed (Type A / B / C / Micro / Mini)
 

USB 3.2 G1 - SuperSpeed (USB Type A / B / C / Micro B)

USB 3.2 G1 - SuperSpeed (USB Type A / B / C / Micro B) SuperSpeed USB eller USB 3.2 Gen 1 (tidl. USB 3.0) kan håndtere hastigheder op til 5 Gbit/s og er bagudkompatibel med både USB 1.0, USB 1.1 og USB 2.0. Super Speed USB 3.2 stik kendetegnes ved at have en blå flade indevendigt i stikket. USB 3.2 kabler fås både med USB A, USB B og Micro B stik, hvor USB A-stikket er som de tidligere typer, men B-stikket er højere end i klassiske Hi-Speed stik.

USB 3.2 Gen 1 er tidligere blevet kaldet USB 3.0 og USB 3.1 Gen 1, men disse navne bliver ikke længere brugt.
 
Læs mere om USB 3.2 G1 - SuperSpeed (USB Type A / B / C / Micro B)
 

USB 3.2 G2 - SuperSpeed+ (USB Type A / C)

USB 3.2 G2 - SuperSpeed+ (USB Type A / C) SuperSpeed USB 10 Gbps, bliver også kaldet USB 3.2 Gen 2 (tidl. USB 3.1), kan håndtere op til 10 Gbit/s og er bagudkompatibel med alle tidligere USB standarder, blot med hastighed efter laveste standard.

USB-C stik findes kun i en type, da den er tilpads lille til at også være god i bærbare enheder. Super Speed USB-C / USB 3.2 understøtter så høj hastighed at kablerne kan benyttes til alt lige fra kraftig dataoverførsel på f.eks. eksterne harddiske til billedeoverførsel til monitorer osv.

USB 3.2 Gen 2 er tidligere blevet kaldet USB 3.1, men dette navn bliver ikke længere brugt.
 
Læs mere om USB 3.2 G2 - SuperSpeed+ (USB Type A / C)
 

USB 3.2 G2x2 - SuperSpeed++ (USB Type C)

USB 3.2 G2x2 - SuperSpeed++ (USB Type C) SuperSpeed USB 20 Gbps, kan håndtere op til 20 Gbit/s og er bagudkompatibel med alle tidligere USB standarder, blot med hastighed efter laveste standard.
 
Læs mere om USB 3.2 G2x2 - SuperSpeed++ (USB Type C)
 

WiSA - Wireless Speaker & Audio

WiSA - Wireless Speaker & Audio Wireless Speaker & Audio (WiSA) er en industri standard, der søger at implementere trådløs teknologi i stereo- og surroundhøjttalere, anlæg og TV. Visionen er at slippe for at trække højttalerkabler rundt i et rum, og i stedet gøre brug af aktive højttalere, der styres og synkroniseres via en central kontrol hub eller direkte fra et TV. Det gør det ikke bare muligt at afskaffe store, klodsede surround receivere, men også at kombinere trådløse højttalere og subwoofere på tværs af mærker og type.

B&O og Klipsch var blandt de første fabrikanter i verden til at anvende WiSA standarden, og benyttes at et stadig stigende antal producenter. TV producenter er begyndt at indbygge trådløs WiSA lyd direkte i fladskærme, således at man vil kunne koble ægte Hi-Fi højttalere trådløst til sit nye TV uden kabler.
 
Læs mere om WiSA - Wireless Speaker & Audio
 

 
 
KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Bestilling
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og restsalg
• Black Friday
• Nyhedsbrev
• Firmagaver
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Tilmeld nyhedsbrev
     
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward