AV-Connection Logo
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 750 DKK FRI FRAGT OVER 750 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  

Producent beskrivelse - TiGHT AV

TiGHT AV TiGHT AV er en skandinavisk udvikler af produkter designet til AV-markedet. Målet er at levere produkter af høj kvalitet, med den nyeste teknologi, til en lav pris.

Alle TiGHT AV-produkter er designet til at løse specifikke behov i mindre komplekse installationer. Med det fokuserer de på at skabe et brugervenligt design, både når det kommer til installation, programmering og drift.

Stort set alle enheder leveres med 4K60 4:4:4 som standard. Det slanke design og formfaktorerne tilføjer værdi til produkterne, da de kun kræver et minimum af installationsplads.

Alle produkter leveres med en begrænset tre års garanti og seks måneders forudgående erstatning. Det betyder, at TiGHT AVi vil erstatte enhver defekt enhed uden spørgsmål. Heldigvis for dem, sker det ikke ret tit.
 
Price Match
PRISMATCH på TiGHT AV
 

Manualer og brugervejledninger til TiGHT AV produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

SaleOverlay TiGHT AV
TiGHT AV VSB600AF Video konference soundbar
TiGHT AV VSB-600AF 4K video konference soundbar med AEC
Priser fra  4.799,00 DKK
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket