AV-Connection Logo
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 750 DKK FRI FRAGT OVER 750 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  

Producent beskrivelse - Sendy Audio

Sendy Audio Sendy Audio er et undermærke af Sivga Electronic. Det er forpligtet til at lave raffinerede produkter og producere forskellige high-end hovedtelefoner. De holder sig til den traditionelle håndværksproduktion og vælg naturligt massivt træ af høj kvalitet som materiale, hele produktionsprocessen tager meget mandskab og tid, fra materialevalg, skæring, udskæring, polering til gentagen tørring af træet.

Farven og teksturen på hvert hovedtelefonhus er unikt, hvilket tilføjer en hidtil uset ekstraordinær charme til produktet. På grund af den komplekse proces, store vanskeligheder ved forarbejdning, lang produktionstid og knaphed på materialer, er det bundet til at blive produceret i små mængder.

Uanset hvilken hovedtelefon man vælger, skal man forvente et unikt og enestående produkt, lavet i utrolig høj kvalitet og hvor der ikke er gået på kompromis med lydbilledet.
 
Price Match
PRISMATCH på Sendy Audio
 

Manualer og brugervejledninger til Sendy Audio produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

Sendy Audio
Sendy Audio Aiva Planar headphones
Sendy Audio Aiva Planar hovedtelefoner
Pris  5.499,00 DKK
Sendy Audio
Sendy Audio Apollo Planar headphones
Sendy Audio Apollo Planar hovedtelefoner
Pris  4.499,00 DKK
Sendy Audio
Sendy Audio Peacock Planar headphones
Sendy Audio Peacock Planar hovedtelefoner
Pris  12.999,00 DKK
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket