AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
 
 

Sorter features


  Sorter på feature gruppe  

 
 

LYD OG STREAMING

Bluetooth

Bluetooth Bluetooth er en trådløs teknologi, der muliggør udveksling af data mellem enheder over korte afstande. Visionen med Bluetooth er en universel standard, hvor produkter kan kommunikere på tværs af type og standard. Bluetooth anvendes ofte til at afspille musik trådløst, f.eks. fra en smartphone til hovedtelefoner.

Bluetooth er blevet videreudviklet igennem mange år og bla. lydkvaliteten er blevet god med Apt-X protokollen til loss less streaming.

Bluetooth er en svensk opfindelse, og tager sit navn fra den danske konge, Harald Blåtand, der formåede at samle konfliktende stammer til ét kongerige: Danmark. Bluetooth logoet er en sammensætning af runerne for "H" og "B", Harald Blåtands initialer.
 
Læs mere om Bluetooth
 

Compact Disc (CD)

Compact Disc (CD) Denne enhed kan afspille CD (Compact Disc).
 
Læs mere om Compact Disc (CD)
 

Impedans type – Høj (HZ) | 70/100V

Impedans type – Høj (HZ) | 70/100V Forstærkere og højttalere med høj impedans (HZ) til brug i større i 70/100 Volts installationer, som spiller fra samme forstærker-kanal. 100 Volts systemer er ofte brugt, hvor der skal installeres mange højttalere parallelt, f.eks. i hotel-gange, lobbyer, restaurations- og selskabslokaler og udendørshøjttalere. 100V højttalere fås både som indbygning eller til vægmontering.

Husk at både højttaler og forstærker skal være godkendt til 70/100V drift og benyttes normalt ikke i Hi-Fi sammenhænge.
 
 
 

Impedans type – Lav (LZ) | 4/8 Ohm

Impedans type – Lav (LZ) | 4/8 Ohm Forstærkere eller højttalere med lav impedans (4-8 Ohm), som til bruges i almindelige mono- og stereo systemer. Det benyttes primært lav-impedante højttalere og systemer stereo- og surroundanlæg, samt i simple professionelle installationer, hvor der normalt kun indgår en til to højttalere pr. kanal.
 
 
 

Lydprocessor – Sabre ESS Ultra Audio DAC

Lydprocessor – Sabre ESS Ultra Audio DAC Sabre 32 er en højkvalitets DAC til analog konvertering af op til 32-bit digitale signaler. Mange af verdens producenter af high end surround udstyr bruger udelukkende Sabre chips, udviklet af ESS technologies.
 
 
 

Media afspiller indbygget

Media afspiller indbygget
 
 
 

Music streaming – MQA

Music streaming – MQA

Masteroptagelser direkte fra en musikstreamingtjeneste

MQA er en streamingteknologi i høj opløsning, der giver dig original masteroptagelseskvalitet direkte fra en musikstreamingtjeneste. Det er kernen i TIDALs store TIDAL Masters katalog, selvom det langt fra er uendeligt, inkluderer det nogle ret utrolige kunstværker.

Dette er album du kan streame i opløsninger på op til 24-bit/192 kHz, hvilket giver dig en forbløffende opløsning, der hjælper med at skabe en mere fordybende lytteoplevelse.

Intet af dette er dog uden visse forbehold

Mens TIDAL Masters kan tilbyde op til 24-bit/192 kHz, betyder det ikke, at bare fordi det er et Masters-spor, at det vil nå disse utrolige opløsninger. Faktisk gør de fleste ikke. De fleste Masters-spor er et sted mellem 48 og 96 kHz.

Når det er sagt er det man får oftest langt over cd-kvalitet. Også selvom ikke alle Masters-spor er en heftig 24-bit/192kHz i opløsning.
 
Læs mere om Music streaming – MQA
 

Music streaming – YouSee Play

Music streaming – YouSee Play YouSee Play - eller YouSee Musik - er en streaming tjeneste, der udbydes i forbindelse med YouSee abonnementer. Musikken kan streames via Bluetooth eller AirPlay, og er fuldt integreret i Sonos lydsystemet.
 
Læs mere om Music streaming – YouSee Play
 

Musik streaming – Apple Music

Musik streaming – Apple Music Apple Music er Apple's egen musiktjeneste. Udover at have et musikkatalog ikke ulig andre udbydere, er tjenesten integreret med Siri stemmekommandoer for nem styring. Apple Music er integreret i Sonos lydsystem.
 
Læs mere om Musik streaming – Apple Music
 

Musik streaming – Deezer

Musik streaming – Deezer Deezer er en tjeneste til streaming af musik, og én af de største i verden. Deezer er tilgængeligt gratis, med lavere lydkvalitet og annoncering til følge, eller som betalt abonnement uden reklamer, og forbedret kvalitet. Ved integrering i et lydprodukt, er det muligt at tilgå playlister, og fjernstyre afspilningen via mobile enheder.
 
Læs mere om Musik streaming – Deezer
 

Musik streaming – Hi-Res audio

Musik streaming – Hi-Res audio High Resolution Audio er en betegnelse for lyd i høj opløsning og derved lydkvalitet, der er bedre CD-kvalitet (svarende til 16-bit, 44,1 KHz). High-res audio har en opløsning/samplig frekvens på minimum 24 bit/96 KHz, men kan med nyere digitale lydformater også komme højere op opløsning.
 
 
 

Musik streaming – Roon ready

Musik streaming – Roon ready Roon ready betyder at producenten har implementeret roon labs RAAT-netværksgrænsefladeprotokolen direkte ind i enheden (netværksforstærker eller streamingafspiller) og blevet certificeret partner hos roon. Derved fungerer streaming afspilleren/forstærkeren med den højeste streamingkvalitet fra roon via RAAT, som var tilgængelig på udviklingstidspunktet, og evt. senere via opdateringer.
 
Læs mere om Musik streaming – Roon ready
 

Musik streaming – Roon tested

Musik streaming – Roon tested Roon tested betyder at apparater har indbygget en USB-DAC, ChromeCast eller Apple Airplay, som alle er kompatible streaming muligheder og dermed "end-points" for roon universet. For at få "roon tested" kræver det også at appararet har været gennemgået hos roon labs QA team og derved registreret korrekt i roon softwaren, for optimal streaming udnyttelse.

Apparater der kun er "roon tested", kan ikke udnytte den fulde Roon funktionalititet og lydkvalitet, som opnås med roons RAAT protokol. For at streame med RAAT, kræver det at apparatet er "roon ready" certificeret. Lydens streamingkvalitet for "roon tested" apparater afhænger derfor fuldt ud af den streamingtype der benyttes og dens begrænsninger.
 
Læs mere om Musik streaming – Roon tested
 

Musik streaming – Spotify

Musik streaming – Spotify Spotify er én af verdens største musik streaming tjenester. Tjenesten er tilgængelig gratis, hvor man med jævne mellemrum er nødsaget til at lytte til reklamer, eller som en betalt service, hvor man undgår disse, og bl.a. har adgang til forbedret lydkvalitet.

Enheder med et Spotify logo har tjenesten indbygget, så det er muligt at fjernstyre afspilningen og tilgå playlister fra mobile enheder.
 
Læs mere om Musik streaming – Spotify
 

Musik streaming – Telmore Play

Musik streaming – Telmore Play Telmore Musik er en dansk streaming tjeneste, der udbydes sammen med abonnementer fra Telmore. Tjenesten er fuldt ud kompatibel med Chromecast, Airplay og Bluetooth, og er integreret i Sonos produkter.
 
Læs mere om Musik streaming – Telmore Play
 

Musik streaming – Tidal

Musik streaming – Tidal Tidal, tidligere kendt som Wimp, er en tjeneste til streaming af musik. Tidal adskiller sig fra andre tjenester ved at tilbyde indhold svarende til CD-kvalitet. Tjenesten er udelukkende tilgængelig via betaling, og prisen på abonnementet varierer afhængig af indholdets lydkvalitet.
 
Læs mere om Musik streaming – Tidal
 

Radio – DAB+

Radio – DAB+ DAB+ er en videreudvikling af DAB, der forbedrer stabilitet og modtagelse, især i områder med dårlig dækning. I takt med at radiostationer er rykket fra det traditionelle DAB til DAB+ er ældre DAB-radioer blevet ubrugelige. Digitale radioer og tunere i handlen i dag understøtter DAB+.
 
Læs mere om Radio – DAB+
 

Radio – FM/AM med RDS

Radio – FM/AM med RDS RDS (Radio Data System) er et system, der gør det muligt at sende information i radiofoni - f.eks. AM/FM. Som oftest er det anvendt til at vise navnet for en radiostation i et display.
 
Læs mere om Radio – FM/AM med RDS
 

Radio – Internet radio

Radio – Internet radio Internet radio er meget lig DAB: Digital radio med høj signalkvalitet, uden støj. Hvor DAB modtages med antenne, modtages internet radio via kablet eller trådløst internet. Til forskel fra DAB, er det via internet radio muligt at tilgå kanaler fra alverdens lande. Funktionen ses ofte i bordradioer, samt stereo- og surroundreceivere.

Internet radio modtagelse oftest igennem apps så som Vtuner, Last.fm eller i f.eks. direkte i streaming softwaren fra f.eks. Sonos, Yamaha MusicCast eller Bose SoundTouch.
 
 
 

Sound By YAMAHA

Sound By YAMAHA Dette produkt har indbygget premium lyd fra Yamaha
 
 
 

Super Audio CD (SACD)

Super Audio CD (SACD) Audio format based upon the current CD standards but includes a greater amount of information that provides higher quality sound. There are three types of discs: single layer, dual layer and hybrid discs. The hybrid disc can be played on existing CD players as well as Super Audio CD players since it contains both standard audio CD and Super Audio CD information.

“Super Audio CD” is a trademark.
 
 
 

Surround – Dolby Atmos

Surround – Dolby Atmos Dolby Atmos er den nyeste objek-baserede teknologi til surround lyd fra Dolby. Ved at placere højttalere i loftet er det muligt at give lytteren et omsluttende lydbillede, hvor lyd fra oven bliver gengivet dedikeret.
Som alternativ til montering af lofthøjttalere, kan der benyttes lofts-refleksionshøjttalere, der ofte placeres oven på fronthøjttalere. Højttalere i monteret i loftet giver naturligvis den bedste gengivelse af hele frekvensområdet og den fulde effekt, i forhold til loft-reflekstionshøjttalere.
 
Læs mere om Surround – Dolby Atmos
 

Surround – Dolby TrueHD Audio

Surround – Dolby TrueHD Audio Dolby TrueHD er et format til ukomprimeret multikanalslyd, der især anvendes i surroundreceivere til hjemmebrug.
 
Læs mere om Surround – Dolby TrueHD Audio
 

Surround – DTS:X®

Surround – DTS:X® DTS:X er modstykket til Dolby Atmos i form af objekt-baseret surround lyd og gengiver surround lyd mere korrekt og virkelighedstro end alm. DTS og DTS Master Audio. Hvor Dolby Atmos er opbygget omkring højttalere på vægge og i loftet, kan man med DTS:X nøjes med højt placerede væghøjttalere at gengive ovenfra kommende lyde, samt ud fra eksisterende surround højttalere.

DTS:X gør det muligt kun at justere lydstyrken på talesporet i film, så dialogen bliver tydeligt hørbar.
 
Læs mere om Surround – DTS:X®
 

Surround – DTS-HD® Master Audio

Surround – DTS-HD® Master Audio DTS-HD Master er en lydstandard til både høj- og ukomprimerede multi-kanls lydspor. Ydermere er DTS-HD Master i stand til at gengive lyden bit for bit, som den er på master sporet - deraf navnet.
 
Læs mere om Surround – DTS-HD® Master Audio
 

THX Select2 Plus

THX Select2 Plus THX Select2 Plus er en certificering der gives til udstyr til hjemmebio, der giver tilfredsstillende lyd i rum på op til 57 m3.
 
Læs mere om THX Select2 Plus
 

THX Ultra2 Plus

THX Ultra2 Plus THX Ultra2 Plus er en certificering der gives til udstyr til hjemmebio, der giver tilfredsstillende lyd i rum på op til 85 m3.
 
Læs mere om THX Ultra2 Plus
 

TV streaming – HbbTV

TV streaming – HbbTV HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV) er en standard, der kombinerer traditionelt flow-TV med internet baseret indhold. I Danmark er det bedste eksempel DR's kanaler, der på et smart TV giver mulighed for at tilgå arkiverede udsendelser direkte fra TV'ets fjernbetjening.
 
Læs mere om TV streaming – HbbTV
 

TV streaming – Netflix

TV streaming – Netflix Netflix er én af verdens førende streaming tjenester til film og serier, tilgængelig via betalt abonnement. Udover et konstant opdateret arkiv, sammensat af nye og gamle film og serier, byder Netflix i stigende grad på unikt indhold fra egen produktion. Netflix er tilgængelig på mange platforme, og er næsten altid at finde i smart TV, Blu-Ray- og medieafspillere.
 
Læs mere om TV streaming – Netflix
 

TV streaming – ViaPlay

TV streaming – ViaPlay Viaplay er en nordisk streaming tjeneste, der har film og serier som indhold. Tjenesten har meget indhold fra TV3's programmer, og er populær blandt børnefamilier for sit store udvalg af tegne- og animationsfilm.
 
Læs mere om TV streaming – ViaPlay
 

Wi-Fi streaming – Apple Airplay

Wi-Fi streaming – Apple Airplay AirPlay er en protocol til trådløs overførsel af data, udviklet af Apple. Oprindeligt var det kun muligt for Apple-enheder at kommunikere via AirPlay, men er siden blevet gjort tilgængeligt for udviklere og producenter. AirPlay var især med til at gøre trådløs afspilning af lyd populær, og er i dag stadig at finde i mange lydprodukter, som f.eks. surround receivere.
 
 
 

Wi-Fi streaming – Apple Airplay 2

Wi-Fi streaming – Apple Airplay 2 AirPlay 2 fra Apple er den opdatede AirPlay standard for streaming og multirumslyd til det intelligente hjem, og blev lanceret med iOS 11. AirPlay 2 gør det muligt at streame musik til flere rum på en gang, via en iPhone eller iPad og vil også kunne integreres med HomeKit, for intelligent styring og sammenspil med andre HomeKit kompatible enheder.

Med AirPlay kan man streame lyd i høj og lækker kvalitet, trådløst over netværket til de enheder der understøtter dette. Næsten alle nye forstærkere og receivere på markedet har support for både Airplay 2 og ChromeCast, hvilket gør det lettere end aldrig før at få lækker lyd i hjemmet - uden alt besværet.

En forstærker med indbygget Airplay 2 (er også bagud kompatibel med Airplay), vil i mange tilfælde kunne tænde af sig selv, når den registrerer at du går i gang med at streame til den. Du har herefter kontrol til at regulerede lydstyrken, og naturligvis også skifte imellem de sange, eller indhold du måtte streame. Da Airplay 2 gør brug af netværket, betyder det at kvaliteten der kan streames er væsentlig højere, end på for eksempel Bluetooth, som ikke kan flytte i nærheden af den samme mængde data. Har du en iPhone eller iPad og ønsker en simpel og lækker streamingløsning, så kig på de forstærkere og receivere vi tilbyder.
 
 
 

Wi-Fi streaming – B&O Connected Speakers

Wi-Fi streaming – B&O Connected Speakers Skab det ultimative lydbillede i dit hjem, med Connected Audio højttalere fra Bang & Olufsen. Connected Audio gør det muligt at afspille dine ynglings musiknumre på en eller flere B&O Beosound eller Beoplay højttalere i forskellige rum, på samme tid.
 
 
 

Wi-Fi streaming – Chromecast built-in

Wi-Fi streaming – Chromecast built-in Chromecast built-in - tidligere kaldet Google Cast - er præcis hvad navnet antyder: En indbygget Chromecast. Google har haft stor succes med deres prisvenlige medie streamer, og nu kommer funktionen altså direkte indbygget i nyere TV, surround forstærkere og aktive højttalere. Når en enhed er tilsluttet samme netværk som en smartphone eller tablet, vil det være muligt at streame det afspillede indhold direkte, uden at tilslutte en ekstern Chromecast.

Denne feature betyder at produktet har mulighed for at blive opsat i Google Home på din smartphone, tablet eller lignende. Du kan herefter streame musik let og enkelt direkte til forstærkeren, uden noget besvær og i høj kvalitet. Har du en eller flere stemmestyrede Google enheder, vil du også kunne styre din forstærker med stemmen. Du kan for eksempel bede Google om at skrue op, skifte sang, eller noget helt tredje. Forstærkeren / recieveren bliver en del af et Google Home system, hvor at enhederne snakker med hinanden, og betjeningen gøres legende let.

ChromeCast funktionen findes i flere og flere produkter i dag, og er en simpel løsning når man vil i gang med at streame musik i høj kvalitet uden ledninger og alt besværet. Opsætningen sker let via Google Home appen, og virker både på Android og iOS således at alle kan være med.
 
Læs mere om Wi-Fi streaming – Chromecast built-in
 

Wi-Fi streaming – DLNA

Wi-Fi streaming – DLNA dlna (Digital Living Network Alliance) er en industristandard for deling af data over et netværk. Således vil det eksempelvis være muligt at afspille musikfiler lagret på en netværkstilsluttet harddisk eller computer på en afspiller tilsluttet samme netværk.
 
Læs mere om Wi-Fi streaming – DLNA
 

Wi-Fi streaming – DTS Play-Fi

Wi-Fi streaming – DTS Play-Fi DTS Play-Fi er et åbent system til multirum og streaming, designet til at virke på tværs af enheder fra forskellige producenter. Det vil altså være muligt at sætte et high end anlæg sammen fra den producent man foretrækker, samtidigt med man har mindre højttalere fra en anden producent andre steder i hjemmet. Uafhængig af mærket er det Play-Fi systemet med tilhørende app der benyttes.

Flere af verdens fremtrædende producenter har allerede taget Play-Fi til sig, og flere slutter sig løbende til. Bl.a. er produkterne fra Klipsch, Anthem og Onkyo kompatible med Play-Fi.
 
Læs mere om Wi-Fi streaming – DTS Play-Fi
 

Wi-Fi streaming – HEOS

Wi-Fi streaming – HEOS HEOS er en multirum løsning fra Marantz/Denon som gør det muligt at styre hele dit hjemmesystem fra en og samme app, på tværs at de understøttede enheder - kan mest af alt sammenlignes med Sonos.

Stort set alle moderne Marantz receivere og forstærkere leveres i dag med HEOS support. Her har du mulighed for at få de understøttede enheder til at snakke sammen på det samme hjemmenetværk via en app på din telefon eller tablet. Du kan herved få lækker lyd i flere rum, og styre det hele fra et og samme sted. Der findes en lang række af forskellige enheder, forstærkere og højttalere der understøtter HEOS, både fra Marantz og Denon som kommer fra den samme producent.

Systemet fungerer som vi kender det fra Sonos og Google, med simpel betjening, enkel opsætning og mulighed for at udvide løbende uden de store udgifter. Vi hos AV-Connection tilbyder flere forskellige forstærkere og produkter fra Marantz, som har support for HEOS.
 
Læs mere om Wi-Fi streaming – HEOS
 

Wi-Fi streaming – Miracast

Wi-Fi streaming – Miracast Miracast er en simpel og effektiv trådløs standard til skærmdeling, f.eks. for at få et billede fra en computer til en projektor eller storskærm. Miracast forbinder direkte mellem kompatibel udstyr, som er i nærheden af hinanden, og derved har ikke behov for tilslutning til Wi-Fi netværket.
– Det er rigtigt smart i undervisnings scenarier, eller når gæster i en virksomhed, som skal vise en præsentation i et mødelokale eller konferencerum.

Miracast er indbygget i Windows, og på Mac computere kræver det blot man downloader en Miracast app.
 
 
 

Wi-Fi streaming – Yamaha MusicCast

Wi-Fi streaming – Yamaha MusicCast MusicCast er multirum og smart streaming fra Yamaha. Som mange andre systemer betjenes MusicCast via en app, hvor man frit kan vælge hvilke rum og enheder man ønsker at streame lyd til. Man kan vælge fra kendte tjenester som Spotify, Tidal og Deezer, eller afspille højopløselige filer fra netværksdrev.

En unik funktion ved MusicCast er "restreaming": Det er muligt at streame via AirPlay eller Bluetooth til en given enhed, hvorfra man via netværket kan streame videre til det ønskede antal rum og enheder. Har man en pladespiller tilsluttet et anlæg med MusicCast, kan dennes lyd også streames på tværs af enhederne - en sjælden feature blandt multirumssystemer.

MusicCast findes i nyere Yamaha produkter, der bl.a. tæller soundbars, micro-højttalere, stereo- og surroundforstærkere.
 
 
 

 
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestroViabill
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket