SACKit ROCKit in-ear hovedtelefoner
AV-Connection
Forside Retur / Reklamation Finansiering Butikker Information
Log ind
 
English language Dansk sprog
 
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 29 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Tilbud, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VAREMÆRKER / BRANDS
Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon
 

SACKit ROCKit in-ear hovedtelefoner

SACKit  
SACKit ROCKit hovedtelefoner, sapphire SACKit ROCKit hovedtelefoner, pearl SACKit ROCKit hovedtelefoner, ruby SACKit ROCKit hovedtelefoner, onyx SACKit ROCKit hovedtelefoner, lifestyle
SACKit ROCKit hovedtelefoner, lifestyle SACKit ROCKit hovedtelefoner, lifestyle SACKit ROCKit hovedtelefoner, lifestyle SACKit ROCKit hovedtelefoner, pearl SACKit ROCKit hovedtelefoner, ruby

ROCKit in-ear høretelefoner fra SACKit, med ægte trådløsfrihed og hele 28 timers batteritid sammenlagt. ROCKit har touch betjening og er vandafvisende.

 
Vælg variant for leveringstid og pris 
 
    
Køb risikofrit med Buy & Try! Vi giver dig 30 dage til at teste produktet efter købet, inkl. FRI fragt og FRI retur!
30 dages risikofrit køb
- FRI fragt og retur
 

Forbind dine trådløse ROCKit høretelefoner med din telefon, og du er klar! Klar til at rocke din træning, din løbetur, din rejse, dit arbejde, din cykeltur - ROCKit er med dig overalt og giver dig musik i hverdagen.

Oplev friheden ved lækker ledningsfri lyd og ledningsfri opladning. Du får op til 28 timers spilletid på en enkelt opladning af æske og høretelefoner. Æsken holder imponerende 20 timer batteritid og høretelefonerne spiller i op til 8 timer på en enkelt opladning. Slut med bekymringer om at løbe tør for strøm.

Med en intuitiv touch-interface styres musik og opkald, uden at telefonen skal op af lommen.

Du får en høretelefon i et lækkert og cool dansk design, med en komfortabel og sikker pasform, så du slipper for bekymringer om, at de pludselig falder ud. Og med IPX5 vandresistent skal du heller ikke bekymre dig om regn eller sved - ROCKit er både vand- og svedresistente.

Der medfølger 3 sæt in-ear tips; small, medium og large.

True Wireless earbuds med Bluetooth 5.0
Vil du gerne være fri for ledninger, som vikler sig sammen og slår knuder? Ledninger, som sætter sig fast i lynlåsen på jakken, så musikken falder ud af ørene? Med ROCKit in-ear høretelefoner får du fuld bevægelsesfrihed i din hverdag. Og det hele er selvfølgelig forbundet trådløst via Bluetooth 5.0.

Uovertruffen lyd
Små høretelefoner - stor lyd. Imponer dine ører med lydkvaliteten i ROCKit in-ear høretelefoner, der er designet til at sikre perfekt lyd og perfekt pasform til alle.

Dansk Design
Med ROCKit får du et gennemarbejdet og lækkert dansk design, som både stilmæssigt og funktionelt holder i årevis. Med ønsket om at skabe de flotteste og mest komfortable in-ear høretelefoner på markedet, har vi lagt stort fokus på detaljen i designet og nøje udvalgt materialer for at sikre både komfort og holdbarhed.

Trådløs lyd i op til 28 timer
Nyd den trådløse lyd overalt. ROCKit oplades nemt i æsken, som har 20 timers batteritid på en enkelt opladning. In-ear høretelefonerne spiller op til 8 timer, og med æskens yderligere 20 timers batteritid får du hele 28 timers fantastisk lyd på blot en enkelt opladning.

Wireless charging case
Ingen ledninger - ingen besvær! Så enkelt er det. Bare placer din ROCKit æske på en trådløs oplader, som eksempelvis vores CHARGEit, og få strøm til dine høretelefoner.

Touch control
Skift sang, skru op eller sluk for musikken - alt sammen med et enkelt klik. Så simpelt er det at styre din musik direkte fra dine ROCKit in-ear høretelefoner. Med en intuitiv touch-interface kan du styre din musik og besvare opkald, så du ikke skal have telefonen op af lommen - smart!

Håndfri telefoni
ROCKit har indbygget mikrofon, så du kan tale løs uden at være bundet til din telefon. Snak med dem, du holder af, mens du går en tur eller ordner praktiske ting i hjemmet.

IPX5 vand- og svedresistente
ROCKit er IPX5 vandresistent, hvilket betyder, at høretelefonerne tåler vandstråler fra alle vinkler. Du skal derfor ikke bekymre dig om regnvejr på din løbetur eller sved som går i høretelefonerne. ROCKit er både vand- og svedresistent.

Komfortabel og sikker pasform
Er du også træt at høretelefoner, som sidder ubehageligt og falder ud i tide og utide? Det er hermed slut. Med ROCKit får du en komfortabel og ikke mindst sikker pasform, som ikke generer eller falder ud. Med et ergonomisk design er ROCKit tilpasset ørets form, hvilket sikrer, at dine trådløse høretelefoner sidder perfekt i ørerne og giver optimal lyd og komfort. Med 3 forskellige in-ear tips kan ROCKit tilpasses netop dine ører.

Passive Noice Cancellation
Nyd din yndlingsmusik uden forstyrrelser. ROCKit er designet til at reducere hverdagens støj og giver derfor optimal lyd til alle situationer.
Passive Noice Cancellation er baseret på selve designet, hvor formen og silikone in-ear tippen blokerer lyden udefra.

Produktspecifikationer
• Bluetooth 5.0
• Bluetooth rækkevidde: 10m
• Batteritid: op til 28 timer
• Earbuds: 8 timer
• Æske: 20 timer
• Batteri i æske: 590 mAh
• Batteri i earbuds: 2 x 75 mAh
• IPX 5 vand- og svedresistent
SACKit ROCKit in-ear hovedtelefoner, onyx SI-ROCKIT-BK: SACKit ROCKit in-ear hovedtelefoner, onyx Tilbud! (Vejl. pris: 999,00 DKK)
749,00 DKK 
SACKit ROCKit in-ear hovedtelefoner, pearl SI-ROCKIT-PE: SACKit ROCKit in-ear hovedtelefoner, pearl Tilbud! (Vejl. pris: 999,00 DKK)
749,00 DKK 
SACKit ROCKit in-ear hovedtelefoner, ruby SI-ROCKIT-RU: SACKit ROCKit in-ear hovedtelefoner, ruby Tilbud! (Vejl. pris: 999,00 DKK)
749,00 DKK 
SACKit ROCKit in-ear hovedtelefoner, sapphire SI-ROCKIT-SA: SACKit ROCKit in-ear hovedtelefoner, sapphire Tilbud! (Vejl. pris: 999,00 DKK)
749,00 DKK 

Køb risikofrit og prøv varen hjemme hos dig selv i 30 dage!


Ved køb af et Buy & Try produkt, kan du teste alt det du ønsker i vante omgivelser i op til 30 dage fra leveringsdatoen. Skulle produktet ikke falde i din smag, leverer du det kvit og frit tilbage - vi betaler returfragten.

Vi anbefaler dog altid at du taler med vores kundeservice omkring dit køb, hvis du er det mindste i tvivl, eller besøger en af vore butikker, hvis det er en mulighed. Ofte kan vi rådgive dig til det bedste valg ud fra dine ønsker via telefon, chat, e-mail eller i butikken inden købet.

Vi tilbyder Buy & Try på følgende varianter af dette produkt:
Generelt kan der let ses hvilke produkter der tilbydes som Buy & Try, se blot efter logoet i produkt oversigterne. Ser du logoet, tilbydes der Buy & Try på enten en eller flere varianter af varen.

Læs mere omAV-Connection Buy and Try

Producent beskrivelse - SACKit

SACKit SACKit er dansk design, som skiller sig ud. Hos danske SACKit, der oprindelig er kendt for at lave fede sækkestole, skaber de funktionelle livsstilsprodukter i høj kvalitet og eksklusivt dansk design. Et SACKit-produkt er et produkt, som du bliver glad for i årevis! SACKit går nemlig aldrig på kompromis med funktionalitet og kvalitet i deres designs - Firmaet er grundlagt af Kristoffer Glerup i 2012 med hovedsæde i Aalborg og deres produkter kan købes i 26 lande verden over. Hos AV-Connection fører vi følgende produkter fra SACKit: MOVEit, WOOFit, ROCKit, BOOMit, CHARGEit, TOUCHit, WOOFit DAB+ og WOOFit Go
 
Buy&Try
Buy & Try SACKit
Price Match
PRISMATCH på SACKit
 

Manualer og brugervejledninger til SACKit produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

 
  Audiovector B&O BOSE BOSE Pro Cornered Audio Dynaudio Harman Kardon Citation Jamo JAYS JBL Klipsch  
  Klipsch Heritage Marshall PIEGA Ruark Audio SONOS Spottune SVS System Audio Vifa Yamaha Yamaha CA  

SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION

KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Bestilling
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og restsalg
• Nyhedsbrev
• Firmagaver
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Tilmeld nyhedsbrev
     
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward