BeoPlay M5 højttaler
 
AV-Connection
  Forsiden Returnering EAN faktura Butikker Information
Log ind
AV-Connection E-mærket
 
 
 
Billede Lyd Pro AV Antenne AV møbler Kabler & Stik Strøm  
Produkt nyheder hos AV-Connection
Tilbud, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Julegave ideer fra AV-Connection
 
Vis produkter efter mærke
ANLÆG OG HØJTTALERE
Højttaler
Hi-Fi Stereoanlæg
TV lyd
Hjemmebiograf
Lyd- og AV installation
Hovedtelefoner
Pladespiller / Gramofon
Radio tuner
Udlejning af lydanlæg
STREAMING OG MULTIRUM LYD
Wi-Fi streaming og multirum lyd
Bluetooth streaming
Internet radio / tuner
Medieafspiller / streamer
LYD TILBEHØR
Beskyttelse, rens- og smøremiddel
CD, LP, DVD og Blu-ray cover
Fjernbetjeninger
Lyd akustik
Tweaks og kalibrering
Mikrofon
Walkie-Talkie
Gave ideer
E-mærket
 
FORSIDE  >  LYD  >  BEOPLAY  >  BEOPLAY HØJTTALER

BeoPlay M5 højttaler

BeoPlay
BeoPlay M5 hojttaler, natural BeoPlay M5 hojttaler, sort BeoPlay M5 hojttaler, detail
BeoPlay M5 hojttaler, detail BeoPlay M5 hojttaler, detail BeoPlay M5 hojttaler, lifestyle
BeoPlay M5 hojttaler, lifestyle BeoPlay M5 hojttaler, lifestyle BeoPlay M5 hojttaler, lifestyle

BeoPlay M5 er en kraftfuld multirumshøjttaler med autentisk True360 graders lyd, alu top med smart betjening og beklædt i luksuriøst stof fra Kvadrat.

 
Vælg variant for leveringstid og pris...
  
Arrow
    
 
   
 

Lyd der klæder dit hjem

Beoplay M5 fra B&O PLAY by Bang & Olufsen er med sit visuelle udtryk inspireret af idéen om, at lyd skal være en integreret del af boligindretningen. Beoplay M5 bygger på det formsprog, som også ligger til grund for Beoplay A6 og Beoplay A9, og er lige som sine to forgængere klædt i eksklusivt uld fra den anerkendte og Europas ledende tekstilvirksomhed Kvadrat. Uldcoveret kan nemt udskiftes, så det altid passer til indretningen i hjemmet, og stoffet, der er vævet med fine multifarvede tråde, er akustisk transparent, så lyden flyder frit gennem stoffet.

Beoplay M5

Enestående håndværk

På toppen af højttaleren er en aluminiumsskive, der er perlebørstet og anodiseret, så den får et mat og luksuriøst udtryk. Skiven er nærmest fortryllende at røre ved og har en taktil funktionalitet, som er barberet ned til det helt fundamentale. Med 15 % bevægelse i hver retning regulerer skiven lydstyrken, hvorefter den stille og roligt drejer tilbage i neutral position - ikke for hurtigt og ikke for langsomt, men som et klasseeksempel på det ypperste inden for funktionelt design. Ved at trykke skiven forsigtigt ned starter man afspilningen eller sætter den på pause. På en inaktiv Beoplay M5 aktiverer den samme bevægelse højttalerens "JOIN"-funktion, så den afspiller lyd fra andre aktive streamingkilder i hjemmet.

"Designet af Beoplay M5 er inspireret af den måde, folk bruger lyd på i hverdagen - som et naturligt samlingspunkt for familien. Formen signalerer, at lyden projiceres fra alle vinkler, og visuelt kan den enten passe ind eller skille sig ud afhængigt af ens personlige præferencer", fortæller den prisbelønnede danske industrielle designer Cecilie Manz.

B&O Play M5


Fyld dit hjem med True360-graders Bang & Olufsen Signature Sound

Under aluminiumsskiven sidder et kabinet af stift polymer. Kabinettet huser et stort akustisk kammer, der leverer den anmelderroste Bang & Olufsen Signature Sound, som er optimeret til hjemmet.

• Beoplay M5 er udstyret med True360-lydteknologi, så man altid oplever perfekt lyd, uanset hvor man befinder sig forhold til højttaleren. Tre diskanter, der er placeret hele vejen rundt om højttaleren, en fuldtone/mellemtoneenhed foran og en kraftfuld bas på 5" med lang slaglængde, der fyrer al sin energi nedad mod den specialdesignede port i bunden, spreder den velafbalancerede Bang & Olufsen Signature Sound ensartet ud i rummet.

• Tre forudindstillede lydtilstande optimerer lyden afhængigt af højttalerens placering i rummet. Du kan vælge mellem følgende tre indstillinger i Beoplay App: fritstående, hjørne eller væg.

• For at optimere Beoplay M5 som separat højttaler har B&O PLAY udviklet en særlig Ambient Technology, der gør det muligt at skabe stereooplevelser med bare én højttaler. Teknologien, som er baseret på DSP og den nyeste viden inden for psykoakustik, booster de signalkøer, som er blevet minimeret på grund af Beoplay M5's beskedne fysiske størrelse.

• Beoplay M5's unikke akustiske konstruktion muliggør brugen af avancerede teknologier som beam-direction-control og beam-width-control - enklere versioner af den teknologi, Bang & Olufsen også anvender i flagskibet BeoLab 90, og af Bang & Olufsens patenterede lydrefleksionsteknologi.

Få lyd i alle rum med Chromecast built-in

Beoplay M5 leveres med Chromecast built-in, så hele familien kan streame millioner af sange fra flere end 100 musikstreamingtjenester i ukomprimeret kvalitet (op til 96 KHz/24 bit), f.eks. gennem Spotify, Google Play Music og Pandora. Chromecast built-in er musik direkte fra skyen, så du kan tilslutte mere end én enhed til dine højttalere ad gangen og fortsætte med at bruge din telefon, når du caster din musik. Besvar et telefonopkald, spil et spil, eller send en SMS, uden at lyde fra telefonen eller ringetoner afbryder musikken.

Med Beoplay M5 kan du nemt oprette forbindelse til enhver Cast-kompatibel højttaler og skabe en multiroom-oplevelse med musik i alle hjemmets rum. Det gælder B&O PLAY højttalerne Beoplay A6 og Beoplay A9, som begge har Chromecast built-in og er oplagte valg, hvis man vil udvide og få Bang & Olufsen Signature Sound i hele boligen. Beoplay M5 understøtter desuden Beolink Multiroom, Spotify Connect, QPlay 2.02 samt Bluetooth og Apple Airplay.


B&O PLAY M5 specifikationer:

• Understøtter AirPlay, DLNA, Bluetooth, Google Cast og Spotify Connect
• Størrelse: 16,5 x 18,5 x 16,5 cm
• Vægt: 2.54 kg
• Enheder: 1x 5" bass, 1x 1,5" fuldtone, 3x 3/4" diskant
• Forstærker: 1 x 40W/160W peak til bas, 1 x 30W/120W peak til mellemtone, 1x 30W/60W peak til frontmonteret diskant, 1x 30W/60W peak til bagmonteret diskanter.
• Effektiv frekvensområde 37 - 22.000 Hz
• Rumtilpasningsomskifter: Free, Wall, Corner
• Tilslutning: Apple Airplay, DLNA, line-in, USB, Bluetooth 4.0, Google Cast
Del på facebook

PRODUKT LINKS

BeoPlay M5
Pressemeddelelse | Recordere.dk (DK)
BeoPlay M5
Pressemeddelelse | Nerds.dk (DK)
BeoPlay M5
Pressemeddelelse | AMVSEMENT (UK)
BeoPlay M5
Anmeldelse | Lyd & Billede (DK)

DEMONSTRATION

AV-Connection Sønderborg
, AV-Connection Sønderborg Butikken - TV lyd, streaming og multirum
Butikken - TV lyd, streaming og multirum
AV-Connection Odense
, AV-Connection Odense Butikken - Bose, Transportabelt, Stereoanlæg m.m
Butikken - Bose, Transportabelt, Stereoanlæg m.m
RENTEFRI FINANSIERING LÅN f.eks.  4.389,- DKK
Ydelse over 23 mdr. fra KUN 243 DKK i måneden
 
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 40.000 DKK . Tilbagebetalingstid: 23 mdr . Månedlig ydelse: 1.946 DKK
Debitorrente 0,0% (variabel i lånets løbetid), ÅOP: 12,1% . Samlede kreditomkostninger 4.758 DKK . Tilbagebetalingsbeløb 44.758 DKK . Stiftelsesomk.: 4.000 DKK . Mdl. faktureringsgebyr: 33 DKK
Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

Tilgængelige produkt varianter

Vare nr. og produkt detaljer Lager    Pris og bestilling
BeoPlay M5 højttaler, natural BP-M5-N: BeoPlay M5 højttaler, natural
4.389,00 DKK 
BeoPlay M5 højttaler, sort BP-M5-B: BeoPlay M5 højttaler, sort
4.389,00 DKK 

Producent beskrivelse - BeoPlay

BeoPlay Med rødder hos B&O i Struer, der strækker sig mere end 90 år tilbage er B&O PLAY født med de rigtige grundværdier. Design, ydelse og godt håndværk er alt noget der kendetegner brandet og som går igen i alle BeoPlay produkterne fra B&O PLAY by Bang & Olufsen.

B&O PLAY levere stand-alone produkter eller multirums-produkter, med simple og klare budskaber - BeoPlay Produkterne skal være nemme at bruge og de skal kunne integreres i det daglige liv samt levere gennemførte højkvalitets oplevelser.

Målet er at vække sanserne og forhøje oplevelsen af det vi ser og hører. Gennem udviklingen af BeoPlay produkterne fra B&O PLAY er der ført dialoger både med musikere og producere, der alle elsker det faktum, at film og musik er blevet til noget man kan have med sig over det hele. B&O PLAY har derfor lagt stor vægt på at levere højkvalitets oplevelser, men på en nem og tilgængelig måde.

BeoPlayB&O PLAY produkterne er alle udført i nøje udvalgte materialer der ofte fås i flere forskellige farver eller med udskiftelige covers - Med et hav af designere i ryggen, heriblandt Jakob Wagner, Cecilie Manz, Torsten Valeur, Øivind Alexander Slaatto og David Lewis designers, er man garanteret at hvert produkt er gennemtænkt til mindste detalje og har været igennem en grundig udviklingsfase

B&O PLAY er ganske enkelt plug-n-pLAY produkter af meget høj kvalitet, hvor teknologien er tilpasset den moderne forbrugers behov.
 
BeoPlay Authorized Reseller
AV-Connection is an Authorised B&O PLAY Reseller.
This means that products purchased from AV-Connection are brand-new, original and covered by the global B&O PLAY limited warranty.
 
 
Price Match
PRIS-MATCH på BeoPlay
 

Fordele hos AV-Connection
TrustPilot
Kæmpe udvalg - Skarpe priser Kæmpe udvalg - Skarpe priser
LAVE fragtpriser fra 25,- DKK LAVE fragtpriser fra 25,- DKK
Prismatch FRI fragt ved køb over 500,- DKK - Billigste fragtform, leveret i Danmark
<b>Dag-til-dag levering</b> Dag-til-dag levering
Prismatch Prismatch på mange varer
Seriøs service og support Seriøs service og support
Fleksibel returret Ingen Dankort gebyr

AV-Connection Odense

AV-Connection Sønderborg

AV-Connection Netbutik
Salg og support
Man - Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 16:00 
info@av-connection.com 
Tlf. nr. 7442 1078 
Alle e-mail og offline chat henvendelser behandles indenfor 24 timer på hverdage
Bestillingsfrister
Mandag - Torsdag kl. 16:30
Fredag kl. 15:30
Ordrer udelukkende med lagervarer sendes normalt samme hverdag.


Nyhedsbrev og tilbud
Frameld nyhedsbrev
 
  Audiovector BeoPlay Beyerdynamic BOSE ClearAudio Cornered Audio DSPeaker Harman Kardon Hegel Jamo JBL Klipsch Libratone Mark Levinson  
  Marshall Monitor Audio Okki Nokki One For All Onkyo Oppo Ortofon PIEGA Pioneer Pro-Ject Pure Rega Rotel Sonitus  
  SONOS SVS System Audio Teac Thorens Tivoli Audio Vifa Yamaha  

Se alle brands/varemærker hos AV-Connection

    Gazelle 2009 Gazelle 2010 Gazelle 2011
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce  
AV-Connection A/S  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com 
Dankort VISA VISA Electron Mastercard Maestro Diners Club MobilePay ViaBill
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt. 
Alle produktpriser er inkl. 25% dansk moms. 
Retur til forsiden | Sitemap