Beoplay M5 højttaler
AV-Connection
Forside Retur / Reklamation Butikker Information
Log ind
 
 
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 29 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Tilbud, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VAREMÆRKER / BRANDS
Beoplay højttaler
Beoplay hovedtelefoner
Beoplay Connected Audio
Beoplay tilbehør og reservedele
Højttalereexpand_more Stereo og surroundexpand_more Smart home og Multirum lydexpand_more Lyd tilbehørexpand_more
 

Beoplay M5 højttaler

Beoplay  
BeoPlay M5 hojttaler, lifestyle BeoPlay M5 hojttaler, sort BeoPlay M5 hojttaler, natural BeoPlay M5 hojttaler, detail BeoPlay M5 hojttaler, detail
BeoPlay M5 hojttaler, detail BeoPlay M5 hojttaler, lifestyle BeoPlay M5 hojttaler, lifestyle BeoPlay M5 hojttaler, lifestyle

CONNECTED AUDIO: Beoplay M5 er en kraftfuld multirumshøjttaler med autentisk True360 graders lyd, alu top med smart betjening og beklædt i stof fra Kvadrat.

 
Brugerbedømmelse: 5 / 5 (gennemsnit af ialt 1 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 5 / 5 (gennemsnit af ialt 1 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 5 / 5 (gennemsnit af ialt 1 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 5 / 5 (gennemsnit af ialt 1 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 5 / 5 (gennemsnit af ialt 1 bedømmelser)
Vælg variant for leveringstid og pris 
 
    
 
Kan opleves i en vores butikker. Klik og se hvor.
Oplev i butikken
- Se hvor her
Køb risikofrit med Buy & Try! Vi giver dig 30 dage til at teste produktet efter købet, inkl. FRI fragt og FRI retur!
30 dages risikofrit køb
- FRI fragt og retur
 

Lyd der klæder dit hjem

Beoplay M5 fra B&O PLAY by Bang & Olufsen er med sit visuelle udtryk inspireret af idéen om, at lyd skal være en integreret del af boligindretningen. Beoplay M5 bygger på det formsprog, som også ligger til grund for Beoplay A6 og Beoplay A9, og er lige som sine to forgængere klædt i eksklusivt uld fra den anerkendte og Europas ledende tekstilvirksomhed Kvadrat. Uldcoveret kan nemt udskiftes, så det altid passer til indretningen i hjemmet, og stoffet, der er vævet med fine multifarvede tråde, er akustisk transparent, så lyden flyder frit gennem stoffet.

Beoplay M5

Enestående håndværk

På toppen af højttaleren er en aluminiumsskive, der er perlebørstet og anodiseret, så den får et mat og luksuriøst udtryk. Skiven er nærmest fortryllende at røre ved og har en taktil funktionalitet, som er barberet ned til det helt fundamentale. Med 15 % bevægelse i hver retning regulerer skiven lydstyrken, hvorefter den stille og roligt drejer tilbage i neutral position - ikke for hurtigt og ikke for langsomt, men som et klasseeksempel på det ypperste inden for funktionelt design. Ved at trykke skiven forsigtigt ned starter man afspilningen eller sætter den på pause. På en inaktiv Beoplay M5 aktiverer den samme bevægelse højttalerens "JOIN"-funktion, så den afspiller lyd fra andre aktive streamingkilder i hjemmet.

"Designet af Beoplay M5 er inspireret af den måde, folk bruger lyd på i hverdagen - som et naturligt samlingspunkt for familien. Formen signalerer, at lyden projiceres fra alle vinkler, og visuelt kan den enten passe ind eller skille sig ud afhængigt af ens personlige præferencer", fortæller den prisbelønnede danske industrielle designer Cecilie Manz.

B&O Play M5


Fyld dit hjem med True360-graders Bang & Olufsen Signature Sound

Under aluminiumsskiven sidder et kabinet af stift polymer. Kabinettet huser et stort akustisk kammer, der leverer den anmelderroste Bang & Olufsen Signature Sound, som er optimeret til hjemmet.

• Beoplay M5 er udstyret med True360-lydteknologi, så man altid oplever perfekt lyd, uanset hvor man befinder sig forhold til højttaleren. Tre diskanter, der er placeret hele vejen rundt om højttaleren, en fuldtone/mellemtoneenhed foran og en kraftfuld bas på 5" med lang slaglængde, der fyrer al sin energi nedad mod den specialdesignede port i bunden, spreder den velafbalancerede Bang & Olufsen Signature Sound ensartet ud i rummet.

• Tre forudindstillede lydtilstande optimerer lyden afhængigt af højttalerens placering i rummet. Du kan vælge mellem følgende tre indstillinger i Beoplay App: fritstående, hjørne eller væg.

• For at optimere Beoplay M5 som separat højttaler har B&O PLAY udviklet en særlig Ambient Technology, der gør det muligt at skabe stereooplevelser med bare én højttaler. Teknologien, som er baseret på DSP og den nyeste viden inden for psykoakustik, booster de signalkøer, som er blevet minimeret på grund af Beoplay M5's beskedne fysiske størrelse.

• Beoplay M5's unikke akustiske konstruktion muliggør brugen af avancerede teknologier som beam-direction-control og beam-width-control - enklere versioner af den teknologi, Bang & Olufsen også anvender i flagskibet BeoLab 90, og af Bang & Olufsens patenterede lydrefleksionsteknologi.

Få lyd i alle rum med Chromecast built-in

Beoplay M5 leveres med Chromecast built-in, så hele familien kan streame millioner af sange fra flere end 100 musikstreamingtjenester i ukomprimeret kvalitet (op til 96 KHz/24 bit), f.eks. gennem Spotify, Google Play Music og Pandora. Chromecast built-in er musik direkte fra skyen, så du kan tilslutte mere end én enhed til dine højttalere ad gangen og fortsætte med at bruge din telefon, når du caster din musik. Besvar et telefonopkald, spil et spil, eller send en SMS, uden at lyde fra telefonen eller ringetoner afbryder musikken.

Med Beoplay M5 kan du nemt oprette forbindelse til enhver Cast-kompatibel højttaler og skabe en multiroom-oplevelse med musik i alle hjemmets rum. Det gælder B&O PLAY højttalerne Beoplay M3, Beoplay A6 og Beoplay A9, som begge har Chromecast built-in og er oplagte valg, hvis man vil udvide og få Bang & Olufsen Signature Sound i hele boligen. Beoplay M5 understøtter desuden Beolink Multiroom, Spotify Connect, QPlay 2.02 samt Bluetooth og Apple Airplay.


B&O PLAY M5 specifikationer:

• Understøtter AirPlay, DLNA, Bluetooth, Google Cast og Spotify Connect
• Størrelse: 16,5 x 18,5 x 16,5 cm
• Vægt: 2.54 kg
• Enheder: 1x 5" bass, 1x 1,5" fuldtone, 3x 3/4" diskant
• Forstærker: 1 x 40W/160W peak til bas, 1 x 30W/120W peak til mellemtone, 1x 30W/60W peak til frontmonteret diskant, 1x 30W/60W peak til bagmonteret diskanter.
• Effektiv frekvensområde 37 - 22.000 Hz
• Rumtilpasningsomskifter: Free, Wall, Corner
• Tilslutning: Apple Airplay, DLNA, line-in, USB, Bluetooth 4.0, Google Cast
Her kan du se hvad andre bruger, som har købt dette produkt, har vurderet og sagt om det.
Gennemsnitsbedømmelse:5/5

PROFESSIONELLE ANMELDELSER

BeoPlay M5
Pressemeddelelse | Recordere.dk (DK)
BeoPlay M5
Pressemeddelelse | Nerds.dk (DK)
BeoPlay M5
Pressemeddelelse | AMVSEMENT (UK)
BeoPlay M5
Anmeldelse | Lyd & Billede (DK)
Beoplay M5 højttaler, natural BP-M5-N: Beoplay M5 højttaler, natural (Vejl. pris: 4.500,00 DKK)
3.695,00 DKK 
Beoplay M5 højttaler, sort BP-M5-B: Beoplay M5 højttaler, sort (Vejl. pris: 4.500,00 DKK)
3.695,00 DKK 
Oplev produktet i en fysisk AV-Connection butik

Denne vare kan opleves i en eller flere af AV-Connections fysiske butikker.


Det er derfor muligt at få en kundig produkt demonstration af varen, se nedenfor i hvilken/hvilke butikker produktet kan opleves.

Såfremt du gerne vil opleve varen i en af ovenstående butikker, anbefaler vi at du tager kontakt til butikken inden. På den måde sikres at varen ikke er udlånt, og faktisk kan opleves. Ydermere er du sikker på at kyndigt personale er ledigt til at give dig en grundig demonstration og vejledning.
AV-Connection Sønderborg
, AV-Connection Sønderborg Butikken: TV, streaming og multirum lyd Kærvej 71-73, 6400 Sønderborg
Telefon: +45 74421078
E-mail: info@av-connection.com
 

Køb risikofrit og prøv varen hjemme hos dig selv i 30 dage!


Ved køb af et Buy & Try produkt, kan du teste alt det du ønsker i vante omgivelser i op til 30 dage fra leveringsdatoen. Skulle produktet ikke falde i din smag, leverer du det kvit og frit tilbage - vi betaler returfragten.

Vi anbefaler dog altid at du taler med vores kundeservice omkring dit køb, hvis du er det mindste i tvivl, eller besøger en af vore butikker, hvis det er en mulighed. Ofte kan vi rådgive dig til det bedste valg ud fra dine ønsker via telefon, chat, e-mail eller i butikken inden købet.

Vi tilbyder Buy & Try på følgende varianter af dette produkt:
Generelt kan der let ses hvilke produkter der tilbydes som Buy & Try, se blot efter logoet i produkt oversigterne. Ser du logoet, tilbydes der Buy & Try på enten en eller flere varianter af varen.

Læs mere omAV-Connection Buy and Try
RENTEFRI FINANSIERING LÅN f.eks.  3.695,- DKK
Ydelse over 23 mdr. fra KUN 210 DKK i måneden
 
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 40.000 DKK . Tilbagebetalingstid: 23 mdr . Månedlig ydelse: 1.946 DKK
Debitorrente 0,0% (variabel i lånets løbetid), ÅOP: 12,1% . Samlede kreditomkostninger 4.758 DKK . Tilbagebetalingsbeløb 44.758 DKK . Stiftelsesomk.: 4.000 DKK . Mdl. faktureringsgebyr: 33 DKK. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

Producent beskrivelse - Beoplay

Beoplay Med rødder hos B&O i Struer, der strækker sig mere end 90 år tilbage er B&O PLAY født med de rigtige grundværdier. Design, ydelse og godt håndværk er alt noget der kendetegner brandet og som går igen i alle Beoplay produkterne fra B&O PLAY by Bang & Olufsen.

B&O PLAY levere stand-alone produkter eller multirums-produkter, med simple og klare budskaber - Beoplay Produkterne skal være nemme at bruge og de skal kunne integreres i det daglige liv samt levere gennemførte højkvalitets oplevelser.

Målet er at vække sanserne og forhøje oplevelsen af det vi ser og hører. Gennem udviklingen af Beoplay produkterne fra B&O PLAY er der ført dialoger både med musikere og producere, der alle elsker det faktum, at film og musik er blevet til noget man kan have med sig over det hele. B&O PLAY har derfor lagt stor vægt på at levere højkvalitets oplevelser, men på en nem og tilgængelig måde.

BeoplayB&O PLAY produkterne er alle udført i nøje udvalgte materialer der ofte fås i flere forskellige farver eller med udskiftelige covers - Med et hav af designere i ryggen, heriblandt Jakob Wagner, Cecilie Manz, Torsten Valeur, Øivind Alexander Slaatto og David Lewis designers, er man garanteret at hvert produkt er gennemtænkt til mindste detalje og har været igennem en grundig udviklingsfase

B&O PLAY er ganske enkelt plug-n-play produkter af meget høj kvalitet, hvor teknologien er tilpasset den moderne forbrugers behov.
 
BeoPlay Authorized Reseller
AV-Connection is an Authorised B&O PLAY Reseller.
This means that products purchased from AV-Connection are brand-new, original and covered by the global B&O PLAY limited warranty.
 
 
Buy&Try
Buy & Try Beoplay
Price Match
PRISMATCH på Beoplay
 

 
  Audiovector Baby BanZ Beoplay Beyerdynamic BOSE Buddy Phones ClearAudio Cocktail Audio Cornered Audio DSPeaker Dynaudio  
  Emotiva Google Hegel ifi Audio iPort Jamo JBL Klipsch Lenco Libratone Mark Levinson  
  Marshall Okki Nokki One For All Onkyo Ortofon PIEGA Podspeakers Pro-Ject Pure Rega Rotel  
  Ruark Audio Sonitus SONOS SVS System Audio Teac Thorens Tivoli Audio Vifa Yamaha  

SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION

KUNDESERVICE
• Om AV-Connection
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Bestilling
• Levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produkt features
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og restsalg
• Black Friday
• Januar udsalg
• Nyhedsbrev
• Firmagaver
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
Tilmeld nyhedsbrev
     
E-mærket   Trustwave - Trusted Commerce   Post nord
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: 27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. nr. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
arrow_upward