Beoplay A1 Transportabel Bluetooth højttaler, natural
AV-Connection
Forside Returnering EAN faktura Butikker Information
Log ind
 
 
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 29 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Tilbud, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VAREMÆRKER / BRANDS
Beoplay højttaler
Beoplay hovedtelefoner
Beoplay Connected Audio
Beoplay tilbehør og reservedele
HØJTTALERE OG HØRETELEFONER
Hovedtelefon / høretelefon
Bluetooth højttaler
Wi-Fi streaming højttaler
Soundbar
Aktiv stereo højttaler
Hi-Fi Højttaler
Subwoofer
Indbygningshøjttaler
Udendørs højttaler
FIRMA JULEGAVER
STEREO OG SURROUND
Hi-Fi Stereo
Surround
Forstærker
Pladespiller / grammofon
Radio tuner
SMART HOME OG STREAMING
Smart betjening
Smart højtaler
Medieafspiller, streamer og internetradio
Philips Hue Smart belysning
LYD TILBEHØR
Beskyttelse, rens- og smøremiddel
CD, LP, DVD og Blu-ray cover
Fjernbetjeninger
Kabler og tilbehør
Lyd akustik
Tweaks og kalibrering
Mikrofon
Walkie-Talkie
Lyd- og AV installation
Udlejning af lydanlæg
E-mærket

AV-CONNECTION WEBSHOP

AV-Connection er en moderne netbutik med et kæmpe udvalg og lager inden for HiFi-, hjemmebiograf- og professionelt AV udstyr, samt kabler og tilbehør til stærke priser.

Med vores solide erfaring siden år 2000 og teknisk stærke salgs- og support team, er du altid sikret et højt service niveau, når du handler hos AV-Connection.
ÅBNINGSTIDER
Man - Fredag kl. 09:00 - 17:00
Lørdag: Lukket
AV-Connection Webshop´s telefon nummer 7442 1078
AV-Connection Webshop's E-mail info@av-connection.com

AV-CONNECTION ODENSE

AV-Connection i Odense er Fyns Hi-Fi Mekka. Her finder du altid et bredt udvalg af lyd- og billede produkter præsenteret i rolige og stilrene omgivelser.

Vores kyndige personale står klar til at opfylde dit behov, uanset om det er et mindre anlæg, Hi-Fi og streaming anlæg, TV løsning eller komplet professionel AV installation.
ÅBNINGSTIDER
Man - Torsdag kl. 10:00 - 17:30
Fredag kl. 10:00 - 18:00
Lørdag kl. 10:00 - 13:00
AV-Connection Odense´s telefon nummer 3510 3030
AV-Connection Odense's E-mail avo@av-connection.com

AV-CONNECTION SØNDERBORG

AV-Connection Sønderborg ligger i forbindelse med netbutikken, hvor vi præsenterer en stort del af vores kvalitets produkter indenfor lyd og billede.

Med demonstration af alt lige fra streaming løsninger til ægte Hi-Fi stereo anlæg, og en fuldt ud dedikeret hjemmebiograf, er AV-Connection Sønderborg virkelig et besøg værd.
ÅBNINGSTIDER
Man - Torsdag kl. 10:00 - 17:30
Fredag kl. 10:00 - 18:00
Lørdag kl. 10:00 - 14:00
AV-Connection Sønderborg´s telefon nummer 7442 1078
AV-Connection Sønderborg's E-mail info@av-connection.com
 

Beoplay A1 transportabel højttaler

Beoplay  
Beoplay A1, Aloe Beoplay A1, Steel Blue Beoplay A1, Umber Beoplay A1, Sand Stone Beoplay A1, Black
Beoplay A1, Natural Beoplay A1, Moss green Beoplay A1, Aloe Beoplay A1, lifestyle Beoplay A1, lifestyle
Beoplay A1, Steel Blue

Beoplay A1 har True360 lyd og langt mere power, end størrelsen berettiger - Designet til musik på farten med op til hele 24 timers batteritid!

 
Brugerbedømmelse: 5 / 5 (gennemsnit af ialt 1 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 5 / 5 (gennemsnit af ialt 1 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 5 / 5 (gennemsnit af ialt 1 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 5 / 5 (gennemsnit af ialt 1 bedømmelser) Brugerbedømmelse: 5 / 5 (gennemsnit af ialt 1 bedømmelser)
Vælg variant for leveringstid og pris 
 
    
 
Kan opleves i en vores butikker. Klik og se hvor.
Oplev i butikken
- Se hvor her
Køb risikofrit med Buy & Try! Vi giver dig 30 dage til at teste produktet efter købet, inkl. FRI fragt og FRI retur!
30 dages risikofrit køb
- FRI fragt og retur
 
BeoPlay A1 er en smuk og elegant højttaler, designet med et enkelt formsprog og matrialevalg. Det er en moderne kompakthøjttaler der overrasker med en sprød, klar og fyldig lyd. Med opkald- og møde-funkioner kan den anvendes af både privat og erhverv - Perfekt til dig, der både går op i god lyd og smukt design - også når du er på farten. Beoplay A1 er en støv- og stænksikret, ultrabærbar Bluetooth-højttaler med indbygget mikrofon. Med 360 graders lyd fylder den dit liv med endnu mere lyd og endnu mere bas. Beoplay A1 er så lille, at du kan have den i hånden. Og takket være dens form kan du let have den i din taske eller din lomme, så du kan tage den med, uanset hvor du skal hen. Med en batterilevetid på op til 24 timer* fortsætter Beoplay A1 med at spille, længe efter at de fleste konkurrenter er stoppet.

Cecilie ManzDansk design af Cecilie Manz:
Lige meget om det er linned, stole eller elektronik, ser det ud til at den danske designer Cecilie Manz har fundet opskriften på at lave smukke ting, der gør livet nemmere.

Ultrabærbar Bluetooth-højttaler til musik og telefonopkald
Med en vægt på kun 600 g kan A1 let være i en taske eller en lomme, så du kan tage den med dig på dine rejser og nyde Bang & Olufsen Signature Sound, uanset hvor du er.

Endnu mere lyd. Endnu mere bas.
A1 har langt mere power, end størrelsen berettiger, og True360 lyd, så lyden er fantastisk, uanset hvor du stiller den. Og med en maks. effekt på 2 x 140 W behøver du ikke at sidde helt tæt op ad den for at nyde musikken.

Bliver ved med at spille
Med en batterilevetid på op til 24 timer* ved moderat lydstyrke fortsætter Beoplay A1 med at spille, længe efter at de fleste konkurrenter er stoppet.

Robust design
Aluminiumskabinettet er let, robust og hårdført, og polymerbasen er designet til at stå stabilt og til at kunne modstå både græs, sand og små vandstænk, når højttaleren bruges udendørs. BeoPlay A1

Mikrofon
Beoplay A1 har indbygget mikrofon til telefonopkald, og på grund af basens særlige design er mikrofonens følsomhed over for tale 360° rundt om højttaleren som gør det meget lettere at høre stemmen for modtageren.

True Wireless
True Wireless-teknologi gør det muligt, at skabe trådløs forbindelse mellem 2 stk. Beolit 17 eller 2 stk. BeoPlay A2 eller 2 stk. BeoPlay A1 højttalere og derved opnå større lydoplevelse og et imponerende stereo perspektiv.

Opladning via USB
BEMÆRK: som standard medfølger der ikke USB oplader til opladning af A1, men du kan benytte eksisterende opladere fra smartphones og tablets. Hvis ikke du har en eller ønsker en mere, kan du tilkøbe her: USB lader

B&O PLAY A1 specifikationer:
• Designer: Cecilie Manz
• Størrelse: 4,8 x 13,3 cm
• Vægt: 0,6 kg
• Batteri: Genopladeligt 2200mAh Li-ion (7,4V) med op til 24 timers playback
• Forstærker: 2 x 30W Class D (2 x 140W peak power)
• Højttalerenheder: 3,5" full range woofer og 3/4" tweeter
• Frekvensområde: 60Hz til 24.000Hz
• Tilslutning: Mini-jack line-in og USB-C (til opladning, USB lader medfølger ikke)
Beoplay A1 Limited Edition Transportabel Bluetooth højttaler, aloe BP-A1-A: Beoplay A1 Limited Edition Transportabel Bluetooth højttaler, aloe Tilbud! (Vejl. pris: 1.999,00 DKK)
1.399,00 DKK 
Beoplay A1 Limited Edition Transportabel Bluetooth højttaler, steel blue BP-A1-SB: Beoplay A1 Limited Edition Transportabel Bluetooth højttaler, steel blue Tilbud! (Vejl. pris: 1.995,00 DKK)
1.499,00 DKK 
Beoplay A1 Transportabel Bluetooth højttaler, moss green BP-A1-MG: Beoplay A1 Transportabel Bluetooth højttaler, moss green (Vejl. pris: 1.995,00 DKK)
1.699,00 DKK 
Beoplay A1 Transportabel Bluetooth højttaler, natural BP-A1-N: Beoplay A1 Transportabel Bluetooth højttaler, natural (Vejl. pris: 1.995,00 DKK)
1.699,00 DKK 
Beoplay A1 Transportabel Bluetooth højttaler, sand stone BP-A1-SS: Beoplay A1 Transportabel Bluetooth højttaler, sand stone (Vejl. pris: 1.995,00 DKK)
1.699,00 DKK 
Beoplay A1 Transportabel Bluetooth højttaler, sort BP-A1-B: Beoplay A1 Transportabel Bluetooth højttaler, sort (Vejl. pris: 1.995,00 DKK)
1.699,00 DKK 
Beoplay A1 Transportabel Bluetooth højttaler, umber BP-A1-U: Beoplay A1 Transportabel Bluetooth højttaler, umber Tilbud! (Vejl. pris: 1.999,00 DKK)
1.499,00 DKK 
Oplev produktet i en fysisk AV-Connection butik

Denne vare kan opleves i en eller flere af AV-Connections fysiske butikker.


Det er derfor muligt at få en kundig produkt demonstration af varen, se nedenfor i hvilken/hvilke butikker produktet kan opleves.

Såfremt du gerne vil opleve varen i en af ovenstående butikker, anbefaler vi at du tager kontakt til butikken inden. På den måde sikres at varen ikke er udlånt, og faktisk kan opleves. Ydermere er du sikker på at kyndigt personale er ledigt til at give dig en grundig demonstration og vejledning.
AV-Connection Sønderborg
, AV-Connection Sønderborg Butikken - TV lyd, streaming og multirum Kærvej 71-73, 6400 Sønderborg
Telefon: +45 74421078
E-mail: info@av-connection.com
 
AV-Connection Odense
, AV-Connection Odense Butikken: Radio og bluetooth højttaler væg Dalumvej 9, 5250 Odense SV
Telefon: +45 35103030
E-mail: odense@av-connection.com
 

Køb risikofrit og prøv varen hjemme hos dig selv i 30 dage!


Ved køb af et Buy & Try produkt, kan du teste alt det du ønsker i vante omgivelser i op til 30 dage fra leveringsdatoen. Skulle produktet ikke falde i din smag, leverer du det kvit og frit tilbage - vi betaler returfragten.

Vi anbefaler dog altid at du taler med vores kundeservice omkring dit køb, hvis du er det mindste i tvivl, eller besøger en af vore butikker, hvis det er en mulighed. Ofte kan vi rådgive dig til det bedste valg ud fra dine ønsker via telefon, chat, e-mail eller i butikken inden købet.

Vi tilbyder Buy & Try på følgende varianter af dette produkt:
Generelt kan der let ses hvilke produkter der tilbydes som Buy & Try, se blot efter logoet i produkt oversigterne. Ser du logoet, tilbydes der Buy & Try på enten en eller flere varianter af varen.

Læs mere omAV-Connection Buy and Try
Del på facebook

Producent beskrivelse - Beoplay

Beoplay Med rødder hos B&O i Struer, der strækker sig mere end 90 år tilbage er B&O PLAY født med de rigtige grundværdier. Design, ydelse og godt håndværk er alt noget der kendetegner brandet og som går igen i alle Beoplay produkterne fra B&O PLAY by Bang & Olufsen.

B&O PLAY levere stand-alone produkter eller multirums-produkter, med simple og klare budskaber - Beoplay Produkterne skal være nemme at bruge og de skal kunne integreres i det daglige liv samt levere gennemførte højkvalitets oplevelser.

Målet er at vække sanserne og forhøje oplevelsen af det vi ser og hører. Gennem udviklingen af Beoplay produkterne fra B&O PLAY er der ført dialoger både med musikere og producere, der alle elsker det faktum, at film og musik er blevet til noget man kan have med sig over det hele. B&O PLAY har derfor lagt stor vægt på at levere højkvalitets oplevelser, men på en nem og tilgængelig måde.

BeoplayB&O PLAY produkterne er alle udført i nøje udvalgte materialer der ofte fås i flere forskellige farver eller med udskiftelige covers - Med et hav af designere i ryggen, heriblandt Jakob Wagner, Cecilie Manz, Torsten Valeur, Øivind Alexander Slaatto og David Lewis designers, er man garanteret at hvert produkt er gennemtænkt til mindste detalje og har været igennem en grundig udviklingsfase

B&O PLAY er ganske enkelt plug-n-play produkter af meget høj kvalitet, hvor teknologien er tilpasset den moderne forbrugers behov.
 
BeoPlay Authorized Reseller
AV-Connection is an Authorised B&O PLAY Reseller.
This means that products purchased from AV-Connection are brand-new, original and covered by the global B&O PLAY limited warranty.
 
 
Buy&Try
Buy & Try Beoplay
Price Match
PRIS-MATCH på Beoplay
 

  Audiovector Baby BanZ Beoplay Beyerdynamic BOSE Buddy Phones ClearAudio Cornered Audio DSPeaker Dynaudio Emotiva  
  Hegel iPort Jamo JBL Klipsch Lenco Libratone Mark Levinson Marshall Monitor Audio Okki Nokki  
  One For All Onkyo Oppo Ortofon PIEGA Podspeakers Pro-Ject Pure Rega Rotel Ruark Audio  
  Sonitus SONOS SVS System Audio Teac Thorens Tiny Audio Tivoli Audio Vifa Yamaha  

SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION

KUNDESERVICE
• Om AV-Connection
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Returnering
• EAN kunder
INFORMATION
• Betaling
• Levering
• Buy & Try
• Prismatch
• Produkt features
AKTUELT
• Tilbud og restsalg
• Produkt nyheder
• Nyhedsbrev
• Black Friday
• Firmagaver
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
Tilmeld nyhedsbrev
     
E-mærket   Trustwave - Trusted Commerce   Post nord
AV-Connection A/S  •  CVR nr. : 27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. nr. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
arrow_upward