Lissau Lærred dug opgradering
AV-Connection
Forside Returnering EAN faktura Butikker Information
Log ind
 
 
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 25 DKK - FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Tilbud, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VAREMÆRKER / BRANDS
Lissau Budget
Lissau C75 rullelærred
Lissau C75 motorlærred
Lissau Tab-Tension lærred
Lissau AV Plano lærred
Lissau LS Frame lærred
Lissau Identity
Lissau MiniKino
Lissau Tre-fods
Lissau lærred tilbehør
FLADSKÆRMS TV
Loewe TV
Panasonic TV
OLED TV
4K storskærm
Professionel skærm
TV vægophæng
TV gulvstander og rullebord
TV møbler
PROJEKTORER OG LÆRREDER
Film projektor
Filmlærred
Billigt film lærred
Rullelærred
Rammelærred
Motorlærred
Tab-Tension lærred
Transportabelt lærred
Elektroniske tavler
Filmlærred tilbehør
Projektor ophæng
Data projektor
Hjemmebiograf installation
FILM OG MEDIE AFSPILLERE
Blu-ray afspiller
Harddisk optager
Film- og medieafspiller
BILLEDE TILBEHØR
3D Briller
Beskyttelse, rens- og smøremiddel
CD, LP, DVD og Blu-ray lomme og cover
Fjernbetjening
Kabler og tilbehør
Trådløst udstyr
Tweaks og kalibrering
E-mærket

AV-CONNECTION WEBSHOP

AV-Connection er en moderne netbutik med et kæmpe udvalg og lager inden for HiFi-, hjemmebiograf- og professionelt AV udstyr, samt kabler og tilbehør til stærke priser.

Med vores solide erfaring siden år 2000 og teknisk stærke salgs- og support team, er du altid sikret et højt service niveau, når du handler hos AV-Connection.
ÅBNINGSTIDER
Man - Fredag kl. 09:00 - 17:00
Lørdag: Lukket
AV-Connection Webshop´s telefon nummer 7442 1078
AV-Connection Webshop's E-mail info@av-connection.com

AV-CONNECTION ODENSE

AV-Connection i Odense er Fyns Hi-Fi Mekka. Her finder du altid et bredt udvalg af lyd- og billede produkter præsenteret i rolige og stilrene omgivelser.

Vores kyndige personale står klar til at opfylde dit behov, uanset om det er et mindre anlæg, Hi-Fi og streaming anlæg, TV løsning eller komplet professionel AV installation.
ÅBNINGSTIDER
Man - Torsdag kl. 10:00 - 17:30
Fredag kl. 10:00 - 18:00
Lørdag kl. 10:00 - 13:00
AV-Connection Odense´s telefon nummer 3510 3030
AV-Connection Odense's E-mail avo@av-connection.com

AV-CONNECTION SØNDERBORG

AV-Connection Sønderborg ligger i forbindelse med netbutikken, hvor vi præsenterer en stort del af vores kvalitets produkter indenfor lyd og billede.

Med demonstration af alt lige fra streaming løsninger til ægte Hi-Fi stereo anlæg, og en fuldt ud dedikeret hjemmebiograf, er AV-Connection Sønderborg virkelig et besøg værd.
ÅBNINGSTIDER
Man - Torsdag kl. 10:00 - 17:30
Fredag kl. 10:00 - 18:00
Lørdag kl. 10:00 - 14:00
AV-Connection Sønderborg´s telefon nummer 7442 1078
AV-Connection Sønderborg's E-mail info@av-connection.com
 

Lissau Lærred dug opgradering

Lissau

Opgraderingspris til anden prisgruppe af lærred materiale. Pris er pr. kvadratmeter lærred areal.

 
Vælg variant for leveringstid og pris 
 
Ring for pris
 
Et Lissau lærred kan normalt laves 100% efter kundens ønsker, er det derfor også muligt at få en anden dug-type på sit lærred, f.eks. hvis man ønsker det akustisk transparent, således der kan placeres højttalere bag lærredet, eller f.eks. en bag-projektionsdug, hvis projektoren skal placeres bag lærredet.

Lærred opgraderingerne er prissat ud fra 2 prisgrupper, da visse dug-typer er dyere end andre. Prisen er angivet pr. kvardratmeter (m²), hvilket skal svare til det bestilte grund-lærred som skal opgraderes. Størrelsen på grundlærrederne er også angivet i m² i varelinen ud for varenummet, som kan ses f.eks. når varen er lagt i indkøbskurven. Denne kvadratstørrelse er naturligvis rundet op til hele m², da der altid vil være lidt spild når rå-duge klippes op til det færdige lærred.

Ved køb af f.eks. et Lissau LS frame 16:9 lærred på størrelsen 200 x 112 cm. (90") er kvadrat-størrelsen 3 m² og man skal derfor vælge 3x den prisgruppe der nu passer med den dugtype der skal opgraderes til. Husk naturligvis også at angive i kommentarfeltet på ordren, hvilken dugtype der ønskers, som passer til den bestilte prisgruppe og antal m².

NB: Dugtypen der opgraderes til skal passe med lærred typen, dvs. fleksible duge til ramme- og tabtension lærreder og alm. til rullelærreder, som der også er nævt nedenfor.

Prisgruppe 1 (med i prisen på lærredet, afhængig af model):
• Lissau Sort/Hvid: Alm. mathvid rulle-lærred dug velegent til alm. filmfremvisning med en gain 1.0 i f.eks. hjemmebiografen eller mødelokalet. Dugbrede: 183-244 cm.
• Lissau White Flex: Fleksibel dug til ramme- eller tab-tension lærreder velegent til alm. filmfremvisning med en gain 1.0 og suveræn farvegengivelse i f.eks. hjemmebiografen eller mødelokalet. Dugbrede: 303 cm.
• Lissau Grey flex: Samme materiale som White Flex dugen, men i en grå udgave speciel beregnet til meget oplyste rum og projektorer med høj lysstyrke, fåfremt man ønsker at hæve sort-niveau'et. Gray flex har en gain på 0.6, så den dæmper lyset mere end en alm. hvid dug. Dugbrede: 238 cm.
• Lissau Regina 1 Flex: Fleksibel mathvid dug til større lærreder, da den kan sammensvejses uden større synlighed. Lærredet har en gain 0.98 og har en suveræn farvegengivelse. Dugbrede: 140-200 cm.

Prisgruppe 2:
• Lissau Satina 1300: Fleksibel dug til større ramme- eller tab-tension lærreder pga. rå-dugbreden, benyttes for at undgå sammensvejsninger og har en gain på 1.0. Dugbrede: 303 cm.
• Lissau Regina 1 Flex, perforeret: Fleksibel dug til ramme- og tab-tension lærreder, som ønskes aktustisk transparent, så der skal være højttalere bag lærredet. Dugen har en suveræn farvegengivelse og har en gain på 0.98, men der går naturligvis lidt tabt af billedekvaliteten pga. perforeringen. Dugbrede: 303 cm.
• Lissau Regina 500 Flex: Flexibel dug til bagprojektion til ramme- og tab-tension lærred. Dugbrede: 140-200 cm.
• Lissau Sunblock: Rubust dug til rullelærreder eller mørklægningsgardiner, hvor der skal f.eks. skal lukkes helt af for lyset fra et vindue. Fås i med både hvid, grå eller sort baggrund. Dugbrede: 183-244 cm.

Prisgruppe 3:
• Lissau Regina 1 Flex, micro perforeret: Fleksibel dug til ramme- og tab-tension lærreder, som ønskes aktustisk transparent, så der skal være højttalere bag lærredet. Dugen har en suveræn farvegengivelse og har en gain på 0.98, men der går naturligvis lidt tabt af billedekvaliteten pga. perforeringen. Dugbrede: 303 cm.
Lissau Lærrede opgradering til Regina 1 fleksibel dug med micro perforering til ramme- og tab-tension lærreder,  1 m² LS-OPT-SRG1MP: Lissau Lærrede opgradering til Regina 1 fleksibel dug med micro perforering til ramme- og tab-tension lærreder, 1 m²
Ring for pris 
Lissau Lærrede opgradering til Regina 1 Flex dug med perforering, akustisk transparent,  1 m² LS-OPT-SRG1F: Lissau Lærrede opgradering til Regina 1 Flex dug med perforering, akustisk transparent, 1 m²
Ring for pris 
Lissau Lærrede opgradering til Regina 500 fleksibel bag-projektionsdug til ramme- og tab-tension lærreder,  1 m² LS-OPT-SR500F: Lissau Lærrede opgradering til Regina 500 fleksibel bag-projektionsdug til ramme- og tab-tension lærreder, 1 m²
Ring for pris 
Lissau Lærrede opgradering til Satina 1300 fleksibel dug til ramme- og tab-tension lærreder,  1 m² LS-OPT-SS1300: Lissau Lærrede opgradering til Satina 1300 fleksibel dug til ramme- og tab-tension lærreder, 1 m²
Ring for pris 
Del på facebook

Producent beskrivelse - Lissau

Lissau Lissau er en dansk producent af lærreder og mørklægningsgardiner af høj kvalitet. Lissau benytter bla. rå-lærred fra Draper til de færdige produkter, som er en af de førende producenter af dugmaterialer. En af fordelene ved Lissau lærrederne er, at vi køber direkte fra fabrikken i stedet for gennem en distributør, og det kan tydeligt ses på priserne.
 
Price Match
PRIS-MATCH på Lissau
 

  Elite Screens Epson JVC Lissau LOEWE One For All Oppo Panasonic Projecta SONY  

SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION

KUNDESERVICE
• Om AV-Connection
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Returnering
• EAN kunder
INFORMATION
• Betaling
• Levering
• Buy & Try
• Prismatch
• Produkt features
AKTUELT
• Tilbud og restsalg
• Produkt nyheder
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
Tilmeld nyhedsbrev
     
E-mærket   Trustwave - Trusted Commerce   Post nord
AV-Connection A/S  •  CVR nr. : 27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. nr. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
arrow_upward