Epson EF-100W WXGA LCD laser projektor
AV-Connection Logo
Forside Retur / Reklamation Finansiering Butikker Information
Log ind
 
English language Dansk sprog
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 29 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Tilbud, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VAREMÆRKER / BRANDS
EPSON laser projektor
EPSON installationsprojektor
EPSON transportabel projektor
EPSON short throw projektor
EPSON digital skiltning projektor
EPSON film projektor
Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon
 

Epson EF-100W WXGA LCD laser projektor

Epson  
EPSON EF-100W EPSON EF-100B EPSON EF-100B bag EPSON EF-100B mål EPSON EF-100W bag
EPSON EF-100W mål

Verdens mindste plug-and-play 3LCD laser projektor. Tilslut hurtig og nemt en streaming enhed eller computer og få glæde af et kniv skarpt billede, overalt.

 
Varen er i restordre 
Forventet lev. tid ?? hverdage
Vejl. pris: 8.999,00 DKK

2000 Lm

 


Epson EF-100
Smart og kompakt laserprojektor som er let at betjene og at have med på farten. Med høj lysstyrke kan du projektere billeder op lige meget hvor du er, og på næsten alle overflader og alle retninger - selv i dagslys. Med lav vægt og kompakt design, er den let at have med eller placere den på en hylde uden at være bange for den alder ned. Et alsidigt udvalg af tilslutninger gør at du både kan vise indhold fra din smartphone, streamingsenhed, bærbar computer og meget, meget mere.

Med designet i fokus
Et stilrent design med kabinet i læderlook, glatte afrundede hjørner, minimalistiske knapper og en lækker detalje med en metalkant. På trods af alt dette, er designet stadig kompakt og let, og tilbyder højteknologiske funktioner i en lille kasse der er let at have med rundt. Dette betyder at du let kan flytte den rundt mellem forskellige lokaler, eller sågar tage den med ud af huset. Lige meget hvor du vælger at bruge denne projektor, er der ingen tvivl om at den stjæler opmærksomheden og rampelyset.

Film i storformat
Nu kan du bringe liv i dine film og udsendelser, med flotte, levende og imponerende billeder i helt op til 150 tommer. Takket være den skarpe lysstyrke, kan du selv bruge projektoren i dagslys, således at du ikke er tvunget til at slukke for alt lyset og trække gardinerne for. Med mulighed for også at stille den på siden, kan du bruge den til næsten alle applikationer, hvad den billedet skal vises på væg, loft eller gulvet.

Perfekt til spil
EF-100 projektoren fra Epson er perfekt til spilaftener med dine venner, så at du kan få den fedeste spiloplevelse med et skærmbillede på helt op til 150 tommer. På denne måde kan alle oplevelse fedt action og gameplay i stort format.

Sport og godt billede
Nu kan du se dine yndlingssportsprogrammer med dine venner, på op til 150 imponerende tommer. Denne projektor leverer flotte og levende billeder, selv i rum hvor det ikke er totalt mørke - eller sågar i dagslys. På denne måde, er du ikke tvunget til at slukke lyset, trække gardiner for, eller overhovedet bruge en skærm. Dette kan lade sig gøre takket være laserlyskilden og Epson 3LCD-teknologien.

Indhold streames uden besvær
Det har aldrig været lettere at streame indhold til din projektor, hvad end det er film eller serie, eller sågar noget helt tredje. Der er en lille port på bagsiden som er specielt designet til netop tilslutning af streaming enheder som Amazon Fire TV, Google Chromecast eller Roku.

Let tilslutning via HDMI-porten
Hurtig og enkel betjening sker via den medfølgende fjernbetjening, hvor både opsætning og betjeningen klares legende let. Hvad end du ønsker at vise indhold fra telefoner, streamings enheder, DVD-afspillere, konsoller eller noget andet, kan alt dette gøres via HDMI-porten. Takket være to indbyggede højttalere eller hovedtelefonstikket kan du tilslutte dine højttalere let. Alternativt kan disse også tilsluttes via Bluetooth for trådløs lyd.

Klar på enhver udfordring
Takket være det flotte og levende billede som denne projektor leverer, kan du være sikker på at imponere dit publikum hvad end du bruger den privat eller til erhverv. Takket være det smarte og kompakte design, er denne projektor perfekt til både permanente installation, eller til at have med på farven. Du får altid et knivskarpt, farverigt og detaljeret billede i store størrelser på helt op til 150 tommer. Hvad end du ønsker at få billedet op på væg, loft eller gulv, kan denne projektor klare det, takket være den høje fleksibilitet.

Vis dit arbejde på en ny måde
EF-100 projektoren fra Epson er perfekt til enhver opgave, hvad end der er tale om virksomhedspræsentationer i mødelokaler, eller fremvisninger i butikker, kunstgallerier eller noget helt andet. Takket være høj lysstyrke fungerer den i dagslys, således at du ikke behøver tænke på om rummet er mørkt nok.


MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

Epson EF-100W WXGA LCD laser projektor, hvid EP-EF100W: Epson EF-100W WXGA LCD laser projektor, hvid (Vejl. pris: 8.999,00 DKK)
6.499,00 DKK 
RENTEFRI FINANSIERING LÅN f.eks.  6.499,- DKK
Ydelse over 30 mdr. fra KUN  266 DKK i måneden
 
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 20.000 DKK over 30 måneder, tilbagebetalt via Betalingsservice . Månedlig ydelse: 736 DKK
Debitorrente 0,0% (variabel i lånets løbetid) . ÅOP: 8,1% (inkl. gebyrer) . Samlede kreditomkost.: 2.070 DKK . Samlet tilbagebetaling: 22.070 DKK . Stiftelsesomkost.: 0 DKK. Månedsopkrævning: 69 DKK (gebyr). FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.

 
AIRTAME Ampetronic AMX Atlona BOSE Pro Chief Cornered Audio Elite Screens Epson
LAB.Gruppen LG Pro LISTEN Monacor NEC Neets Neutrik Panasonic Pro Philips Pro
Projecta Shure Spottune Stageline Ubiquiti Vivitek Vivolink Vogels Pro Yamaha CA
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Bestilling
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og restsalg
• Black Friday
• Nyhedsbrev
• Firmagaver
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Tilmeld nyhedsbrev
     
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
Dankort Viabill Basisbank Mobilepay
VISA VISA Electron Mastercard Maestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket