Tilbud og restsalg | AV-Connection
 
AV-Connection
  Forsiden Returnering EAN faktura Butikker Information
Log ind
AV-Connection E-mærket
 
 
 
Billede Lyd Pro AV Antenne AV møbler Kabler & Stik El materiel  
Produkt nyheder hos AV-Connection
Tilbud, restsalg og demovarer hos AV-Connection
 
Vis produkter efter mærke
E-mærket
 

Tilbud og restsalg

AV-Connection tilbud og udsalgHos AV-Connection er der altid mulighed for at finde nogle gode tilbud. Vi har et stort salg og derfor også løbende udskiftninger i hvad vi lagerfører, samt vi ofte opkøber restpartier og derfor vil der altid være noget spændende i tilbudslisten. Se nogle af de aktuelle tilbud i listen nedenunder.

God tilbudsjagt!

Se aktuelle demovarer på udsalg hos AV-Connection Odense og AV-Connection Sønderborg.


Tilbuds sektioner

Demo- og returvarer Billede Lyd Pro AV Antenne AV møbler Kabler & Stik El materiel

Smart konverter for tilslutning af f.eks. et Apple TV til et fjernsyn eller fladskærm, som kun har Video indgang eller Scart stik.
HDMI til Composite video, S-Video og stereo konverter
Fra 399,00 DKK Smart konverter for tilslutning af f.eks. et Apple TV til et fjernsyn eller fladskærm, som kun har Video indgang eller Scart stik.
BeoPlay A1 har True360 lyd og langt mere power, end størrelsen berettiger - Designet til musik på farten med op til hele 24 timers batteritid!
BeoPlay A1 transportabel højttaler
Fra 1.649,00 DKK BeoPlay A1 har True360 lyd og langt mere power, end størrelsen berettiger - Designet til musik på farten med op til hele 24 timers batteritid!
Dobbelt skærmet stereo RCA kabel i premium kvalitet, med 24K guldbelagte stik og blød flettet ydre kappe i slidstærk kvalitet.
Inakustik Premium stereo RCA lydkabel
Fra 229,00 DKK Dobbelt skærmet stereo RCA kabel i premium kvalitet, med 24K guldbelagte stik og blød flettet ydre kappe i slidstærk kvalitet.
HDMI splitter med HDR support. Split f.eks HDMI signalet fra en 4K/HDR afspiller til et TV med HDR support og en projektor med HDR support.
Lindy 4K/HDR HDMI 2.0 Splitter
Fra 469,00 DKK HDMI splitter med HDR support. Split f.eks HDMI signalet fra en 4K/HDR afspiller til et TV med HDR support og en projektor med HDR support.
Udover optiske og koaxiale indgange, er denne DAC også forsynet med micro-USB port. Perfekt all-round DAC til selv bedre stereo anlæg.
Pro-Ject DAC Box USB
Fra 995,00 DKK Udover optiske og koaxiale indgange, er denne DAC også forsynet med micro-USB port. Perfekt all-round DAC til selv bedre stereo anlæg.
Semi-balanceret stereo lydkabel med XLR han-stik (balanceret) til Phono RCA hanstik (ubalanceret).
Stageline semi-balanceret stereo audio kabelsæt
Fra 249,00 DKK Semi-balanceret stereo lydkabel med XLR han-stik (balanceret) til Phono RCA hanstik (ubalanceret).
SUPRA fejre 40 år med no-nonsense kabler og har i den anledning skabt XL ANNORUM. Et highend højttalerkabel - uden voodoo - men med masser af vellyd.
SUPRA Cables XL ANNORUM bi-amp højttaler kabelsæt
Fra 2.499,00 DKK SUPRA fejre 40 år med no-nonsense kabler og har i den anledning skabt XL ANNORUM. Et highend højttalerkabel - uden voodoo - men med masser af vellyd.
BeoPlay A1 har True360 lyd og langt mere power, end størrelsen berettiger - Designet til musik på farten med op til hele 24 timers batteritid!
BeoPlay A1 transportabel højttaler
Fra 1.649,00 DKK BeoPlay A1 har True360 lyd og langt mere power, end størrelsen berettiger - Designet til musik på farten med op til hele 24 timers batteritid!
BeoPlay A6 og dens unikke form er designet til en moderne livsstil og så fylder den hele rummet med en fyldig lyd uanset hvor du befinder dig i rummet
BeoPlay A6 højttaler
Fra 5.390,00 DKK BeoPlay A6 og dens unikke form er designet til en moderne livsstil og så fylder den hele rummet med en fyldig lyd uanset hvor du befinder dig i rummet
Lifestyle® 650 underholdningssystem. Det bedste 5.1-system fra Bose, der lyder lige så fantastisk, som det ser ud.
Bose Lifestyle 650 Home Entertainment system
Fra 29.879,00 DKK Lifestyle® 650 underholdningssystem. Det bedste 5.1-system fra Bose, der lyder lige så fantastisk, som det ser ud.
Bose Omni Jewel Sattellite bordstander til påhæng af højttalere af serien Bose Lifestyle 650.
Bose Omni Jewel Sattellite bordstander
Fra 499,00 DKK Bose Omni Jewel Sattellite bordstander til påhæng af højttalere af serien Bose Lifestyle 650.
Klip ledningen over, og slip din musik fri med Bose SoundLink Around-ear bluetooth hovedtelefoner! Nu i nyt forbedret design med klassens bedste lyd.
Bose SoundLink Around-Ear II Bluetooth hovedtelefoner
Fra 1.790,00 DKK Klip ledningen over, og slip din musik fri med Bose SoundLink Around-ear bluetooth hovedtelefoner! Nu i nyt forbedret design med klassens bedste lyd.
Dynaudios nye Emit M30 gulvhøjttaler, er et ægte
Dynaudio Emit M30 gulv højttalere
Fra 8.999,00 DKK Dynaudios nye Emit M30 gulvhøjttaler, er et ægte
Den første i sin klasse med indbygget AirPlay. Hegel H160 er den moderne integrerede forstærker, til den kræsne lytter, der ikke vil gå på kompromis!
Hegel H160 forstærker (2x 150W, 8 Ohm)
Fra 18.995,00 DKK Den første i sin klasse med indbygget AirPlay. Hegel H160 er den moderne integrerede forstærker, til den kræsne lytter, der ikke vil gå på kompromis!
Hegel  H360 er en
Hegel H360 forstærker (2x 250W, 8 Ohm)
Fra 27.995,00 DKK Hegel  H360 er en
Premiere RP-160M levere fed hjemmebio/musik lydkvalitet, i ægte Klipsch stil, fra et kompakt design med en 6.5
Klipsch Reference Premiere RP-160M reolhøjttalersæt
Fra 4.495,00 DKK Premiere RP-160M levere fed hjemmebio/musik lydkvalitet, i ægte Klipsch stil, fra et kompakt design med en 6.5
Kraftfuld lyd fra et letvægts aluminium design, til den audiophile. Reference X12i kommer med mikrofon og tre-knaps fjernbetjening til Apple.
Klipsch Reference X12i hovedtelefon
Fra 1.799,00 DKK Kraftfuld lyd fra et letvægts aluminium design, til den audiophile. Reference X12i kommer med mikrofon og tre-knaps fjernbetjening til Apple.
Monitor Audio Silver 2 reol/standerhøjttaler - Demosæt
Fra 3.995,00 DKK
Onkyo TX-8130 er en populær stereo receiver med kraftig forstærker og zone tilslutning og pladespiller indgang.
Onkyo TX-8130 stereo receiver
Fra 3.599,00 DKK Onkyo TX-8130 er en populær stereo receiver med kraftig forstærker og zone tilslutning og pladespiller indgang.
Højttaleren der gør såvel kvinder som mænd bløde i knæene. Aluminiums designet, kombineret med båndsystemet giver både en visuel og unik lydoplevelse.
PIEGA Coax 30.2 gulvhøjttaler - DEMOSÆT
Fra 39.999,00 DKK Højttaleren der gør såvel kvinder som mænd bløde i knæene. Aluminiums designet, kombineret med båndsystemet giver både en visuel og unik lydoplevelse.
Coax 90.2 kommer med det store C1 koaxiale system, der giver en endnu mere autentisk gengivelse.
PIEGA Coax 90.2 gulvhøjttaler - DEMOSÆT
Fra 69.999,00 DKK Coax 90.2 kommer med det store C1 koaxiale system, der giver en endnu mere autentisk gengivelse.
Stabilitetsfod/bundplade til Piega højttalere i Coax og Premium serien. Prisen er pr. sæt og leveres inkl. spikes.
PIEGA LTD højttaler fod inkl. spikes
Fra 2.499,00 DKK Stabilitetsfod/bundplade til Piega højttalere i Coax og Premium serien. Prisen er pr. sæt og leveres inkl. spikes.
Når kun det bedste er godt nok. 500W forstærker og to solide 10
PIEGA PS 2 subwoofer
Fra 13.999,00 DKK Når kun det bedste er godt nok. 500W forstærker og to solide 10
7 kanals klasse-D surround receiver fra Pioneer, med 160W pr. kanal og understøttelse af nyeste surroundformater samt multirums løsning.
Pioneer SC-LX501 AV receiver
Fra 7.299,00 DKK 7 kanals klasse-D surround receiver fra Pioneer, med 160W pr. kanal og understøttelse af nyeste surroundformater samt multirums løsning.
Pro-ject VT-E (R) opretstående vertikal-pladespiller der også kan væghænges med en 8,6
Pro-Ject VT-E R vertikal-pladespiller
Fra 1.895,00 DKK Pro-ject VT-E (R) opretstående vertikal-pladespiller der også kan væghænges med en 8,6
Pop Mini er det mest kompakte medlem af Pure Pop-serien med både DAB+ og FM radio samt fem dedikerede knapper til nem adgang af dine radio-kanaler
Pure Pop Mini DAB+ / FM radio
Fra 639,00 DKK Pop Mini er det mest kompakte medlem af Pure Pop-serien med både DAB+ og FM radio samt fem dedikerede knapper til nem adgang af dine radio-kanaler
MOVEit med Wi-Fi & Bluetooth kan kobles sammen til et multi-room system, som let styres fra den gratis SACKit Player app.
SACKit MOVEit Wi-Fi & Bluetooth højttaler
Fra 1.299,00 DKK MOVEit med Wi-Fi & Bluetooth kan kobles sammen til et multi-room system, som let styres fra den gratis SACKit Player app.
System Audio Saxo 1 er en fantastisk reol højttaler der på trods af sin beskedne størrelse, levere stor lyd.
System Audio Saxo 1 kompakthøjttaler
Fra 1.499,00 DKK System Audio Saxo 1 er en fantastisk reol højttaler der på trods af sin beskedne størrelse, levere stor lyd.
SA saxo 30 - kun 13 cm bred. Enestående kvalitet til prisen.
System Audio Saxo 30 gulvhøjttalersæt
Fra 2.995,00 DKK SA saxo 30 - kun 13 cm bred. Enestående kvalitet til prisen.
Tilslut ConX WiFi adapter til hvilket som helst anlæg eller radio via AUX og få adgang til internetradio, Spotify og multirum via Tivoli ART appen.
Tivoli Audio ConX ART WiFi adapter
Fra 499,00 DKK Tilslut ConX WiFi adapter til hvilket som helst anlæg eller radio via AUX og få adgang til internetradio, Spotify og multirum via Tivoli ART appen.
Helsinki er det nyeste medlem i Vifa familien. Den kombinerer et karakteristisk, kompakt design, robuste materialer og overlegen lydkvalitet.
Vifa Helsinki transportabel højttaler
Fra 1.499,00 DKK Helsinki er det nyeste medlem i Vifa familien. Den kombinerer et karakteristisk, kompakt design, robuste materialer og overlegen lydkvalitet.
Yamaha A-S2100 kommer i et ægte Hi-Fi retro design - og den fuldt balancerede konstruktion, vil kunne tilfredsstille selv den mest kræsne lytter.
Yamaha A-S2100 Integreret forstærker (2x 160W, 4 Ohm)
Fra 14.999,00 DKK Yamaha A-S2100 kommer i et ægte Hi-Fi retro design - og den fuldt balancerede konstruktion, vil kunne tilfredsstille selv den mest kræsne lytter.
Kraftfuld integreret forstærker fra Yamaha. A-S801 har en højtydene 32bit DAC og indbygget RIAA for tilslutning af en pladespiller.
Yamaha A-S801 Integreret forstærker (2x160W 4 Ohm)
Fra 5.489,00 DKK Kraftfuld integreret forstærker fra Yamaha. A-S801 har en højtydene 32bit DAC og indbygget RIAA for tilslutning af en pladespiller.
ISX-80 kan fungere som en selvstændig streamings højttaler eller i en multirumsløsning via MusicCast. Kan både væghænges eller stilles på en hylde.
Yamaha Restio ISX-80 musikanlæg
Fra 2.399,00 DKK ISX-80 kan fungere som en selvstændig streamings højttaler eller i en multirumsløsning via MusicCast. Kan både væghænges eller stilles på en hylde.
Yamaha RX-S601D er en Slank 5.1-kanals netværksreceiver med høj lydkvalitet, DAB+ radio og alle de smarte netværks funktioner.
Yamaha RX-S601D slim surround receiver med DAB+
Fra 3.999,00 DKK Yamaha RX-S601D er en Slank 5.1-kanals netværksreceiver med høj lydkvalitet, DAB+ radio og alle de smarte netværks funktioner.
WX-010 er en lækker og kompakt multirums/streaming højttaler, der både kan fungere i et system med flere MusicCast højttalere eller som standalone.
Yamaha WX-010 trådløs multirumshøjttaler
Fra 1.189,00 DKK WX-010 er en lækker og kompakt multirums/streaming højttaler, der både kan fungere i et system med flere MusicCast højttalere eller som standalone.
Epson EH-TW9300W har samme egenskaber som TW9300, dog er den hvid og kommer med trådløs HDMI.
Epson EH-TW9300W Projektor
Fra 20.999,00 DKK Epson EH-TW9300W har samme egenskaber som TW9300, dog er den hvid og kommer med trådløs HDMI.
D-ILA Hjemmebiograf 3D projektor fra JVC med et kontrastforhold på 40.000:1. Projektoren er 4K ready via e-shift teknologi og HDMI/HDCP 2.2.
JVC DLA-X5500 projektor
Fra 27.995,00 DKK D-ILA Hjemmebiograf 3D projektor fra JVC med et kontrastforhold på 40.000:1. Projektoren er 4K ready via e-shift teknologi og HDMI/HDCP 2.2.
Projecta ProCinema 16:9 manuelt rulle-lærred med høj-kontras...
Fra 2.799,00 DKK
Kvalitets antenneforstærker fra Comega med 4 tilslutninger, perfekt til et alm. hus eller lejlighed med kabel TV - LEVERES SOM BULK UDEN EMBALLAGE!
DKT Comega DA-4PMR antenneforstærker, 4-vejs
Fra 459,00 DKK Kvalitets antenneforstærker fra Comega med 4 tilslutninger, perfekt til et alm. hus eller lejlighed med kabel TV - LEVERES SOM BULK UDEN EMBALLAGE!
En af vores mest solgte kompakte udendørs kombi-antenner fra Maximum, som naturligvis også er LTE/4G godkendt. Antenne kan også benyttes indendørs.
Maximum DA-6100 antenne til DVB-T/DAB (aktiv 20 dB)
Fra 179,00 DKK En af vores mest solgte kompakte udendørs kombi-antenner fra Maximum, som naturligvis også er LTE/4G godkendt. Antenne kan også benyttes indendørs.
DVB-S Zapperboks til VIASAT med ViaPlay understøttelse i HDTV. let tilslutning via HDMI og simpel opsætning. NB: KRÆVER VIASAT abonnement.
Samsung SMT-S5140 Viasat receiver
Fra 599,00 DKK DVB-S Zapperboks til VIASAT med ViaPlay understøttelse i HDTV. let tilslutning via HDMI og simpel opsætning. NB: KRÆVER VIASAT abonnement.
Netdel til at drive aktive antenner, der kræver en spænding på 24V. Bør bruges sammen Televes antenner, som f.eks. DAT-HD 45.
Televes PicoKom 5795 indendørs netdel til 24V aktiv antenner
Fra 149,00 DKK Netdel til at drive aktive antenner, der kræver en spænding på 24V. Bør bruges sammen Televes antenner, som f.eks. DAT-HD 45.
Kicker designet giver en klar lyd i lave frekvenser, mens mudrede midt frekvenser bliver absorberet. Resultatet er en stærk og meget fokuseret lyd.
Sonitus Kicker 2.0, tromme absorbent
Fra 149,00 DKK Kicker designet giver en klar lyd i lave frekvenser, mens mudrede midt frekvenser bliver absorberet. Resultatet er en stærk og meget fokuseret lyd.
Vogels Next 7840 DesignMount vægskinne i flot design beregnet som kabelskjuler og base for glashylder i samme produkt serie.
Vogels Next 7840 design vægskinne, 100 cm.
Fra 599,00 DKK Vogels Next 7840 DesignMount vægskinne i flot design beregnet som kabelskjuler og base for glashylder i samme produkt serie.
Vogels THIN 545 er et slankt og fleksibelt vægbeslag med 3 drejeled og tilt. Kan anvendes til fladskærme med en størrelse på 40-65
Vogels THIN 545 TV vægophæng med tilt og drej, 40"-65"
Fra 2.099,00 DKK Vogels THIN 545 er et slankt og fleksibelt vægbeslag med 3 drejeled og tilt. Kan anvendes til fladskærme med en størrelse på 40-65
 
    Gazelle 2009 Gazelle 2010 Gazelle 2011
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce  
AV-Connection A/S  .  Kærvej 71-73  .  6400 Sønderborg  .  Danmark  .  Tlf. 7442 1078  .  E-mail: info@av-connection.com 
Dankort VISA VISA Electron Mastercard Maestro Diners Club MobilePay ViaBill
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt. 
Alle produktpriser er inkl. 25% dansk moms. 
Retur til forsiden | Sitemap