Kundereferencer | AV-Connection
 
AV-Connection
  Forsiden Returnering EAN faktura Butikker Information
Log ind
AV-Connection E-mærket
 
 
 
Billede Lyd Pro AV Antenne AV møbler Kabler & Stik El materiel  
Produkt nyheder hos AV-Connection
Tilbud, restsalg og demovarer hos AV-Connection
 
Vis produkter efter mærke
E-mærket
 

Kundereferencer

AV-Connection er professionelt firma, drevet af personer med en brændende interesse for hi-fi og en solid teknisk indsigt. Det sikrer, at vi altid kan tilbyde dig den bedste rådgivning og service, således er du sikker på at få den løsning, som er rigtig for dig.

Siden virksomheden blev etableret i år 2000, har det været vores målsætning været at kunne tilbyde vores kunder:

  • Stort udvalg - Kæmpe udvalg af kabler, antenneudstyr og tilbehør!
  • Stærke priser - Vi har altid konkurrencedygtige priser og derfor også Prismatch på langt de fleste produkter og mærker.
  • Hurtig levering - Dag til dag levering i Danmark *.
  • Lave fragtpriser - Samt fri forsendelse på mange produkter.
  • Dankort GEBYR-FRI zone - Hvis du betaler med Dankort i stedet for med andre kreditkort, så sparer du gebyret, da det letter vores administration og omkostninger.
  • Seriøs betjening og kundeservice - Vi forsøger altid at hjælpe dig med netop din udfordring, og har specialister klar i vores kundeservice.
  • Hurtig og fleksibel returret - Vi hjælper dig altid så godt som vi kan ved evt. fejlkøb eller reklamationer.

* Vores hurtige hurtige og dag-til-dag leveringer, gælder det naturligvis for ordrer udelukkende med lagervarer, som er bestilt inden kl. 16:30 mandag til torsdag og kl.15:30 fredag. Dog med forbehold for varer der er blevet udsolgt i løbet af dagen.

Læs selv hvad kunderne siger om os:

TrustPilot.dk er en samling af tilfredshedsinformationer fra en lang række medier og brugere på frivillig objektiv basis. Her er du naturligvis velkommen give os karakterer ud fra din oplevelse efter et evt. køb.


AV-Connection omtalt på Hifi4all.dkHifi4all.dk - Hifi-og hjemmebioforum - Link til emne om hvad folk generelt siger om AV-Connection. Man kan naturligvis også søge på "AVConnection" på forum´et og se hvad folk ellers skriver.Vi har også en lang række store erhvervskunder som vi jævnligt leverer varer til, her er et lille udplug af dem. 

 
    Gazelle 2009 Gazelle 2010 Gazelle 2011
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce  
AV-Connection A/S  .  Kærvej 71-73  .  6400 Sønderborg  .  Danmark  .  Tlf. 7442 1078  .  E-mail: info@av-connection.com 
Dankort VISA VISA Electron Mastercard Maestro Diners Club MobilePay ViaBill
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt. 
Alle produktpriser er inkl. 25% dansk moms. 
Retur til forsiden | Sitemap