Information om Radio - FM/AM med RDS
 
AV-Connection
  Forsiden Returnering EAN faktura Butikker Information
Log ind
AV-Connection E-mærket
 
 
 
Billede Lyd Pro AV Antenne AV møbler Kabler & Stik El artikler  
Produkt nyheder hos AV-Connection
Tilbud, restsalg og demovarer hos AV-Connection
 
Vis produkter efter mærke
E-mærket
 
 
 

Sorter features


  Sorter på feature gruppe  

 
 

STREAMING OG RADIO

Radio - DAB

Radio - DAB DAB står for Digital Audio Broadcasting, og bruges til at modtage radio digitalt. Fordelen ved digital radio er en stabil modtagelse uden den støj, som ofte optræder på FM-signalet.
 
Læs mere om Radio - DAB
 

Android TV

Android TV Android TV er et styresystem til smart TV udviklet af Google. Ligesom på mobile enheder, er det muligt at downloade apps af forskellig karakter, for tilpasning af brugeroplevelsen til den enkelte.
 
 
 

App fjernbetjening til tablet eller smart phone

App fjernbetjening til tablet eller smart phone Enheden lader sig fjernstyre via producentens egen app, som oftest gratis tilgængelig gennem Apple app store og/eller Google Play store.
 
 
 

Apple Airplay 2 kompatibel

Apple Airplay 2 kompatibel AirPlay 2 er den nye streaming og multirums standard til det intelligente hjem, der lanceres med iOS 11. AirPlay 2 gør det muligt at streame musik til flere rum på en gang, via en iPhone eller iPad og vil også kunne integreres med HomeKit, for intelligent styring og sammenspil med andre HomeKit kompatible enheder.
 
 
 

Apple Airplay kompatibel

Apple Airplay kompatibel AirPlay er en protocol til trådløs overførsel af data, udviklet af Apple. Oprindeligt var det kun muligt for Apple-enheder at kommunikere via AirPlay, men er siden blevet gjort tilgængeligt for udviklere og producenter. AirPlay var især med til at gøre trådløs afspilning af lyd populær, og er i dag stadig at finde i mange lydprodukter, som f.eks. surround receivere.
 
 
 

Apple Music streaming

Apple Music streaming Apple Music er Apple's egen musiktjeneste. Udover at have et musikkatalog ikke ulig andre udbydere, er tjenesten integreret med Siri stemmekommandoer for nem styring. Apple Music er integreret i Sonos lydsystem.
 
Læs mere om Apple Music streaming
 

Audiovector Discreet

Audiovector Discreet Discreet er Audiovector's egen standard for trådløs streaming til aktive højttalere.
 
 
 

BlackFire FireConnect

BlackFire FireConnect FireConnect er en åben standard til streaming og multirum. Ved at gøre brug af den gratis app fra Blackfire Research, er det muligt at streame til enheder på tværs af mærker i forskellige rum. Store selskaber som Harman/Kardon, Onkyo og Pioneer gøre allerede brug af FireConnect, og flere fabrikanter står i vente for at implementere denne standard.
 
 
 

Bluetooth

Bluetooth Bluetooth er en trådløs teknologi, der muliggør udveksling af data mellem enheder over korte afstande. Visionen med Bluetooth er en universel standard, hvor produkter kan kommunikere på tværs af type og standard. Bluetooth anvendes ofte til at afspille musik trådløst, f.eks. fra en smartphone til hovedtelefoner.

Bluetooth er en svensk opfindelse, og tager sit navn fra den danske konge, Harald Blåtand, der formåede at samle konfliktende stammer til ét kongerige: Danmark. Bluetooth logoet er en sammensætning af runerne for "H" og "B", Harald Blåtands initialer.
 
Læs mere om Bluetooth
 

Bluetooth Lossless

Bluetooth Lossless Streaming af lyd i høj kvalitet via Apt-X audio codec over Bluetooth teknologien.
 
Læs mere om Bluetooth Lossless
 

Bose SoundTouch Streaming

Bose SoundTouch Streaming SoundTouch er udviklet som multirumssystem af Bose. Et utal af Bose produkter indgår i SoundTouch-systemet, og det er via app-kontrol nemt at styre musikken i de enkelte rum og apparater. Alle store streamingtjenester lader sig nemt tilgå gennem SoundTouch, ligesom det også er nemt at betjene internet radio.
 
Læs mere om Bose SoundTouch Streaming
 

Chromecast built-in

Chromecast built-in Chromecast built-in - tidligere kaldet Google Cast - er præcis hvad navnet antyder: En indbygget Chromecast. Google har haft stor succes med deres prisvenlige medie streamer, og nu kommer funktionen altså direkte indbygget i nyere TV, surround forstærkere og aktive højttalere. Når en enhed er tilsluttet samme netværk som en smartphone eller tablet, vil det være muligt at streame det afspillede indhold direkte, uden at tilslutte en ekstern Chromecast.
 
Læs mere om Chromecast built-in
 

Deezer musik streaming

Deezer musik streaming Deezer er en tjeneste til streaming af musik, og én af de største i verden. Deezer er tilgængeligt gratis, med lavere lydkvalitet og annoncering til følge, eller som betalt abonnement uden reklamer, og forbedret kvalitet. Ved integrering i et lydprodukt, er det muligt at tilgå playlister, og fjernstyre afspilningen via mobile enheder.
 
Læs mere om Deezer musik streaming
 

DLNA netværksstreaming

DLNA netværksstreaming dlna (Digital Living Network Alliance) er en industristandard for deling af data over et netværk. Således vil det eksempelvis være muligt at afspille musikfiler lagret på en netværkstilsluttet harddisk eller computer på en afspiller tilsluttet samme netværk.
 
Læs mere om DLNA netværksstreaming
 

DTS Play-Fi

DTS Play-Fi DTS Play-Fi er et åbent system til multirum og streaming, designet til at virke på tværs af enheder fra forskellige producenter. Det vil altså være muligt at sætte et high end anlæg sammen fra den producent man foretrækker, samtidigt med man har mindre højttalere fra en anden producent andre steder i hjemmet. Uafhængig af mærket er det Play-Fi systemet med tilhørende app der benyttes.

Flere af verdens fremtrædende producenter har allerede taget Play-Fi til sig, og flere slutter sig løbende til. Bl.a. er produkterne fra Klipsch, Anthem og Onkyo kompatible med Play-Fi.
 
Læs mere om DTS Play-Fi
 

HbbTV

HbbTV HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV) er en standard, der kombinerer traditionelt flow-TV med internet baseret indhold. I Danmark er det bedste eksempel DR's kanaler, der på et smart TV giver mulighed for at tilgå arkiverede udsendelser direkte fra TV'ets fjernbetjening.
 
Læs mere om HbbTV
 

HBO Nordic

HBO Nordic HBO Nordic er - som navnet antyder - en tjeneste fra HBO, der er tilgængelig i de nordiske lande. Tjenestens styrke er det originale indhold af serier og dokumentarer, som HBO er berømt for at levere. Indholdet bliver typisk gjort tilgængelig få timer efter det har haft premiere i USA.
 
Læs mere om HBO Nordic
 

Hi-Res audio streaming (HD lyd)

Hi-Res audio streaming (HD lyd) High Resolution Audio er en betegnelse for lyd i høj opløsning, typisk højere end 16-bit, som er CD-kvalitet.
 
 
 

Internet radio (vTuner, Last.fm eller lign.)

Internet radio (vTuner, Last.fm eller lign.) Internet radio er meget lig DAB: Digital radio med høj signalkvalitet, uden støj. Hvor DAB modtages med antenne, modtages internet radio via kablet eller trådløst internet. Til forskel fra DAB, er det via internet radio muligt at tilgå kanaler fra alverdens lande. Funktionen ses ofte i bordradioer, samt stereo- og surroundreceivere.
 
 
 

Klipsch Stream

Klipsch Stream Klipsch Stream er et multirumssystem fra amerikanske Klipsch, og en eksklusiv funktion i udvalgte livsstilsprodukter fra selvsamme producent. Et bredt udvalg af tidens mest populære streaming tjenester er direkte integreret i Klipsch Stream kontrolapp.
 
 
 

MKV kompatibel

MKV kompatibel MKV er et filnavn for videofiler i Matrosk Multimedia Container standarden. Formatet er en såkaldt åben standard, og har til hensigt at være et universelt format, der tillader at lagre ubegrænsede mængder data, såsom undertekster og lydspor på forskellige sprog.
 
Læs mere om MKV kompatibel
 

Netflix

Netflix Netflix er én af verdens førende streaming tjenester til film og serier, tilgængelig via betalt abonnement. Udover et konstant opdateret arkiv, sammensat af nye og gamle film og serier, byder Netflix i stigende grad på unikt indhold fra egen produktion. Netflix er tilgængelig på mange platforme, og er næsten altid at finde i smart TV, Blu-Ray- og medieafspillere.
 
Læs mere om Netflix
 

Netflix 4K UHD

Netflix 4K UHD Dette produkt understøtter Netflix 4K UHD. Udvalgt materiale hos Netflix er tilgængeligt i 4K opløsning, men kræver et premium abonnement til højere pris. Oftest er det materiale fra Netflix' egen produktion, der udbydes i 4K.
 
Læs mere om Netflix 4K UHD
 

NFC - Near Field Communication

NFC - Near Field Communication NFC (Near Field Communication) er en samling protokoller til kommunikation mellem enheder, der tillader en forbindelse at finde sted, når enhederne er inden for en radius af 4 cm af hinanden.
 
Læs mere om NFC - Near Field Communication
 

Radio - DAB+

Radio - DAB+ DAB+ er en videreudvikling af DAB, der forbedrer stabilitet og modtagelse, især i områder med dårlig dækning. I takt med at radiostationer er rykket fra det traditionelle DAB til DAB+ er ældre DAB-radioer blevet ubrugelige. Digitale radioer og tunere i handlen i dag understøtter DAB+.
 
Læs mere om Radio - DAB+
 

Radio - FM/AM med RDS

Radio - FM/AM med RDS RDS (Radio Data System) er et system, der gør det muligt at sende information i radiofoni - f.eks. AM/FM. Som oftest er det anvendt til at vise navnet for en radiostation i et display.
 
Læs mere om Radio - FM/AM med RDS
 

Spotify musik streaming

Spotify musik streaming Spotify er én af verdens største musik streaming tjenester. Tjenesten er tilgængelig gratis, hvor man med jævne mellemrum er nødsaget til at lytte til reklamer, eller som en betalt service, hvor man undgår disse, og bl.a. har adgang til forbedret lydkvalitet.

Enheder med et Spotify logo har tjenesten indbygget, så det er muligt at fjernstyre afspilningen og tilgå playlister fra mobile enheder.
 
Læs mere om Spotify musik streaming
 

Telmore Play

Telmore Play Telmore Musik er en dansk streaming tjeneste, der udbydes sammen med abonnementer fra Telmore. Tjenesten er fuldt ud kompatibel med Chromecast, Airplay og Bluetooth, og er integreret i Sonos produkter.
 
Læs mere om Telmore Play
 

Tidal musik streaming

Tidal musik streaming Tidal, tidligere kendt som Wimp, er en tjeneste til streaming af musik. Tidal adskiller sig fra andre tjenester ved at tilbyde indhold svarende til CD-kvalitet. Tjenesten er udelukkende tilgængelig via betaling, og prisen på abonnementet varierer afhængig af indholdets lydkvalitet.
 
Læs mere om Tidal musik streaming
 

ViaPlay

ViaPlay Viaplay er en nordisk streaming tjeneste, der har film og serier som indhold. Tjenesten har meget indhold fra TV3's programmer, og er populær blandt børnefamilier for sit store udvalg af tegne- og animationsfilm.
 
Læs mere om ViaPlay
 

Wi-Fi indbygget

Wi-Fi indbygget Enheden kan tilsluttes trådløst netværk ved køb, enten via en indbygget funktion, eller via medfølgende adapter.
 
 
 

WiFi ready - Trådløst netværk via optional adapter

WiFi ready - Trådløst netværk via optional adapter Enheden kræver en separat adapter for at kunne tilsluttes et trådløst netværk. Ofte skal enhed og adapter være fra samme producent. Antallet af Wi-Fi ready produkter er faldende, i takt med det bliver nemmere og billigere at indbygge funktionen i enheder.
 
 
 

WiSA - Wireless Speaker & Audio

WiSA - Wireless Speaker & Audio Wireless Speaker & Audio (WiSA) er en industri standard, der søger at implementere trådløs teknologi i surround- højttalere og anlæg. Visionen er at slippe for at trække højttalerkabler rundt i et rum, og i stedet gøre brug af aktive højttalere, der styres og synkroniseres via en central kontrol hub. Det gør det ikke bare muligt at afskaffe store, klodsede surround receivere, men også at kombinere trådløse højttalere og subwoofere på tværs af mærker og type.

B&O og Klipsch er blandt de første fabrikanter i verden til at anvende WiSA standarden.
 
Læs mere om WiSA - Wireless Speaker & Audio
 

Yamaha MusicCast

Yamaha MusicCast MusicCast er multirum og smart streaming fra Yamaha. Som mange andre systemer betjenes MusicCast via en app, hvor man frit kan vælge hvilke rum og enheder man ønsker at streame lyd til. Man kan vælge fra kendte tjenester som Spotify, Tidal og Deezer, eller afspille højopløselige filer fra netværksdrev.

En unik funktion ved MusicCast er "restreaming": Det er muligt at streame via AirPlay eller Bluetooth til en given enhed, hvorfra man via netværket kan streame videre til det ønskede antal rum og enheder. Har man en pladespiller tilsluttet et anlæg med MusicCast, kan dennes lyd også streames på tværs af enhederne - en sjælden feature blandt multirumssystemer.

MusicCast findes i nyere Yamaha produkter, der bl.a. tæller soundbars, micro-højttalere, stereo- og surroundforstærkere.
 
 
 

YouSee Play musik streaming

YouSee Play musik streaming YouSee Play - eller YouSee Musik - er en streaming tjeneste, der udbydes i forbindelse med YouSee abonnementer. Musikken kan streames via Bluetooth eller AirPlay, og er fuldt integreret i Sonos lydsystemet.
 
Læs mere om YouSee Play musik streaming
 

 
Fordele hos AV-Connection
TrustPilot
Kæmpe udvalg - Skarpe priser Kæmpe udvalg - Skarpe priser
LAVE fragtpriser fra 25,- DKK LAVE fragtpriser fra 25,- DKK
Prismatch FRI fragt ved køb over 500,- DKK - Billigste fragtform, leveret i Danmark
<b>Dag-til-dag levering</b> Dag-til-dag levering
Prismatch Prismatch på mange varer
Seriøs service og support Seriøs service og support
Fleksibel returret Ingen Dankort gebyr

AV-Connection Odense

AV-Connection Sønderborg

AV-Connection Netbutik
Salg og support
Man - Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 9:00 - 16:00 
info@av-connection.com 
Tlf. nr. 7442 1078 
Alle e-mail og offline chat henvendelser behandles indenfor 24 timer på hverdage
Bestillingsfrister
Mandag - Torsdag kl. 16:30
Fredag kl. 15:30
Ordrer udelukkende med lagervarer sendes normalt samme hverdag.


Nyhedsbrev og tilbud
Frameld nyhedsbrev
 
    Gazelle 2009 Gazelle 2010 Gazelle 2011
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce  
AV-Connection A/S  .  Kærvej 71-73  .  6400 Sønderborg  .  Danmark  .  Tlf. 7442 1078  .  E-mail: info@av-connection.com 
Dankort VISA VISA Electron Mastercard Maestro Diners Club MobilePay ViaBill
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt. 
Alle produktpriser er inkl. 25% dansk moms. 
Retur til forsiden | Sitemap